Neden böyle?

greenstreet

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
87
18
298
İstanbul
merhaba herkese direk konuya giriyorum. ben 19 yaşındayım, okuyorum. çevremde arkadaşlarım var ama ben nedense kendimi yalnız hissediyorum. bu duruma sevgilimin olmamasının da etkisi var gibi geliyor. öyle sevgili meraklısı olduğumu sanmayın sadece insan sevmek sevilmek o güzel duyguları tatmak istiyor... bakıyorum çevremde çoğu kişinin bir ilişkisi var benden küçüklerin bile. bense kimden hoşlansam etkilensem sonu hüsran. ne zaman bu sefer olacak galiba desem yine olmuyor yine olmuyor. bu nedenlerle sürekli kendimi boşlukta gibi hissediyorum. arkadaşlarımla kuzenlerimle ilişkileri hakkında konuşurken sende yok mu bi şeyler dediklerinde sürekli olumsuz cevap vermekten bıktım. bu dert sayılmaz gerçi ama engel olamıyorum bunları düşünmeye. yüzüne bakılmayacak bir kız da değilim ki anlamıyorum neden böyle :50: :43:

Kişiliğin tam oturmamış bence kimisinin 20 de oturur kimisinin 30 kimisinin 15 te..

Biraz kuul olun relax yani .. Bırakın hayat aşk arzular istekler sizi bulsun yaşın daha çok genç biz gençler çok ecele ederiz
bulduk mu da , Tripten öldürürüz . :9:

Olumsuz cevapların içinde yaşadığın egon yada ukala bir insansındır belki o sebepten yakıştıramıyorsun insanları kendine..

Dediğim gbi relaxx ol sakin rahat yaşın 50 değil çok güzel '' 19 ''
:21:

Kişiliğin tam oturmamış bence kimisinin 20 de oturur kimisinin 30 kimisinin 15 te..

Biraz kuul olun relax yani .. Bırakın hayat aşk arzular istekler sizi bulsun yaşın daha çok genç biz gençler çok ecele ederiz
bulduk mu da , Tripten öldürürüz . :9:

Olumsuz cevapların içinde yaşadığın egon yada ukala bir insansındır belki o sebepten yakıştıramıyorsun insanları kendine..

Dediğim gbi relaxx ol sakin rahat yaşın 50 değil çok güzel '' 19 ''
:21:

ne kişiliği oturmamış ne ukala ne de egoist bi insanım. bu çıkarımlara nerden ulaştığınız anlayamadım?? ben zaten ortada sevgili sevgili diye dolaşmıyorum :52: daha yaşımın çok genç olduğunun da farkındayım ama mesela hoşlandığım kişiden karşılık görememek beni üzüyor. insanım neticede robot değilim duygularım var. bilmem anlatabildim mi :34:

19 yaş olarak ne çok konu okudum bugün:51:henüz erken olsa da devam edeceği de belli değil bence zaman bırakılmalı hayırlı zamanı vardır elbet ailen,arkadaşların,okulun şuan olmalı önceliklerinde sonrasında gelir her şey zaten seninle mesleğini eline aldıktan sonra:ssz:

Bende öyleyim tek bi hareketlenme yok o konuda ama çok da kafama takmıyorum zaten takmadığım anlarda hep gelip buldu birileri.Yani demem o ki bekleme,beklemeyince oluyor bu tür şeyler :) çevren yüzünden bu tür düşüncelere kapılmışsın yoksa sen de takmayacaktın eminim.Daha gencizz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne kişiliği oturmamış ne ukala ne de egoist bi insanım. bu çıkarımlara nerden ulaştığınız anlayamadım?? ben zaten ortada sevgili sevgili diye dolaşmıyorum :52: daha yaşımın çok genç olduğunun da farkındayım ama mesela hoşlandığım kişiden karşılık görememek beni üzüyor. insanım neticede robot değilim duygularım var. bilmem anlatabildim mi :34:
Yai kullandığın iki kelime bile egon olduğunu kanıtlıyor.. Ego kötü bir şey değil ki .. Neden bu kadar sinirlendin anlamadım .. Robot değilsin elbette ama karşındaki ne den soğuk davranıyor biraz bak belkide karşındaki samimiyetsiz istediklerini alamayacağını anlıyor yüz vermiyor , yada aşk daha senin prensini ortaya çıkartmıyor .. Biraz bekle yaşının genç olduğunu biliyorsan boşu boşuna da konu açma :) Anlata bildim mi :34:

Bende öyleyim tek bi hareketlenme yok o konuda ama çok da kafama takmıyorum zaten takmadığım anlarda hep gelip buldu birileri.Yani demem o ki bekleme,beklemeyince oluyor bu tür şeyler :) çevren yüzünden bu tür düşüncelere kapılmışsın yoksa sen de takmayacaktın eminim.Daha gencizz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın aslında bu da bi tarz mahalle baskısı gibi bir şey :D

Yai kullandığın iki kelime bile egon olduğunu kanıtlıyor.. Ego kötü bir şey değil ki .. Neden bu kadar sinirlendin anlamadım .. Robot değilsin elbette ama karşındaki ne den soğuk davranıyor biraz bak belkide karşındaki samimiyetsiz istediklerini alamayacağını anlıyor yüz vermiyor , yada aşk daha senin prensini ortaya çıkartmıyor .. Biraz bekle yaşının genç olduğunu biliyorsan boşu boşuna da konu açma :) Anlata bildim mi :34:

kusura bakmayın ama siz cevaba kişiliğin oturmamış diye başlarsanız ben de gerilirim haklı olarak :) yaşımın genç olduğunu bilmem için de olağanüstü bir bilgilendirme gerekmiyor :D neyse sağolun yine de vakit ayırdığınız için

19 yaş olarak ne çok konu okudum bugün:51:henüz erken olsa da devam edeceği de belli değil bence zaman bırakılmalı hayırlı zamanı vardır elbet ailen,arkadaşların,okulun şuan olmalı önceliklerinde sonrasında gelir her şey zaten seninle mesleğini eline aldıktan sonra:ssz:

teşekkürler cevap için. zamana bıraktım ben de zaten ama bu bekleme sıkıyor bazen beni

teşekkürler cevap için. zamana bıraktım ben de zaten ama bu bekleme sıkıyor bazen beni

Kimi insan çok küçük yaşlarda tanışır evliliğe kadar götürmeyi başarır seneler içerisinde kimi insanda daha geç bir yaşta bulur hayat arkadaşını bir anda oluverir güzel şeyler bir anda olur zaten genellikle o yüzden hayatın ne getireceği belli olmaz kısmetten öteye köy yok demişler siz normal hayatınıza devam edin elbet doğru çıkacaktır karşınıza :ssz:

merhaba herkese direk konuya giriyorum. ben 19 yaşındayım, okuyorum. çevremde arkadaşlarım var ama ben nedense kendimi yalnız hissediyorum. bu duruma sevgilimin olmamasının da etkisi var gibi geliyor. öyle sevgili meraklısı olduğumu sanmayın sadece insan sevmek sevilmek o güzel duyguları tatmak istiyor... bakıyorum çevremde çoğu kişinin bir ilişkisi var benden küçüklerin bile. bense kimden hoşlansam etkilensem sonu hüsran. ne zaman bu sefer olacak galiba desem yine olmuyor yine olmuyor. bu nedenlerle sürekli kendimi boşlukta gibi hissediyorum. arkadaşlarımla kuzenlerimle ilişkileri hakkında konuşurken sende yok mu bi şeyler dediklerinde sürekli olumsuz cevap vermekten bıktım. bu dert sayılmaz gerçi ama engel olamıyorum bunları düşünmeye. yüzüne bakılmayacak bir kız da değilim ki anlamıyorum neden böyle :50: :43:

Kader arkadaşım kader, kaderinde ne yazılıysa onu yaşıyorsun. Alnına yazılan kişinin karşına ne zaman çıkacağını bilemezsin. Belki de hiç çıkmayacak. Bir sürü kişi ile ilişki yaşayıp sonu hüsran olup, duygularını kirletmek ve kendini yıpratmaktansa doğru zamanda doğru ilişkileri yaşıyor olman çok daha hayırlı bence,

Üzme kendini herşeyde bir hayır vardır. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah,

Sevgiler,

prenses olmak ıcın,prensını bekleme..

ben zaten kralın kızıyım de! (yazasım geldı,yazdım:))

Vallahi ben de sevdigim biri olmayinca bosluga dusuyorum. Lakin her sevdigin tarafindan sevilmiyorsun her zaman, sevilsen de mutlu olamiyorsun bazen.

Ask bana hep aci oldu sekerim, umarim sana olmaz. Bilmiyorum mutlu olmak neden bu kadar zor.

Biliyorsun ki bu isler kismet.......kismet de hic belli olmuyor :34:

bunları düşünüp dert etmek kafa yormak için erken. yani begendiğin hoşlandıgın kişiler olur karşılık bulamayabilirsin, yada bir gün gelir seni çok seven biri olur sen karşılık vermezsin. Olmayabilir böyle şeyler. Gönül meselesi karşılık bulmak kadar bulmamak ta normal bir durum. Bir de en önemlisi akışına bırakın, yalnız hissedilecek bir durum olarak görmeyin bunu. hayat insana ne getirir hiç belli olmaz.

bu yazıdan yola çıkarak yazan kişinin karakterinin oturmadığı tespitini yapan arkadaşı tebrik ediyorum :) nası u sonuca varmış bravo yani. ayrıca akışına bırak diyenlere ben de senin gibi 19 yaşındayım ve bu yaş kadar sevgilim olmamış yani bayağı bir beklemişiz demek ki 16-17-18-19 .. 19 yaş falan da küçük demesin kimse 2 kez üni sınavına girip çıktım ben. her şeyi geçtim bu yaşta flört etmeyeceğiz sevgilimiz olmayacak da 35 yaşında mı olacak. yanlış anlaşılmasın 35 yaş yaşlıdır falan demiyrum ya da 35 yaşındaki inanlara laf atmıyorum. her yaşın bi güzelliği varsa ilk gençliğinde bi güzelliği var. insan bazı duyguları bu yaşta yaşamak istiyor. yani zamana bırak diyosunuz da 30 yaşında sevgili olmanın benim için bi espirisi yok. eminim başlığı açan arkadaşım içni de geçerli bu.

Buradaki yorum yazanların çoğu yaşça büyüktür ki, insanların akışına bırak derken kastettiği şey bu gönül meseleleri istemekle uğraşmakla olmuyor,olsun demekle olmuyor, o yuzden canını sıkma kendini kötü hissetme anlamında diye düşünüyorum. yaşın sevgilin olması için küçük anlamında değil yani. 15 te de olur 30 da da olur. her yaşta yaşadıgın duygu , isteklerin beklentilerin farklı olur. Sonuçta buraya konu açılmış demekki fikir almak istiyor, yada üzülüyor arkadaşımız. Şahsi fikrim normal olmayan kendini mutsuz edecek bir durum yok. Hiç ummadıgın anda farklı şeyler çıkar karşına. Ha çok mu beğendin birini hoşlanıyor musun , gider iletişim kurmaya muhabbet etmeye çalışırsın okulda çevrende , olacağı varsa olur zaten. Tek taraflı istemek yetmediği için böyle durumlarda sonuçlarını kaldırabilecek güçte olmak lazım.

kızkardeşim 87 doğumlu düşün kaç yaşında.onunda bir tane bile sevgilisi olmadı.oda sizin gibi güzel alımlı ama erkekler yanaşmıyor nedne bilmiyorum.oda kendini işe verdi.müfettiş yardımcısı oldu şimdi peşinde gezerler sanırım :1:

Back
X