Neden böyle?

Kader arkadaşım kader, kaderinde ne yazılıysa onu yaşıyorsun. Alnına yazılan kişinin karşına ne zaman çıkacağını bilemezsin. Belki de hiç çıkmayacak. Bir sürü kişi ile ilişki yaşayıp sonu hüsran olup, duygularını kirletmek ve kendini yıpratmaktansa doğru zamanda doğru ilişkileri yaşıyor olman çok daha hayırlı bence,

Üzme kendini herşeyde bir hayır vardır. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah,

Sevgiler,

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için:)

Vallahi ben de sevdigim biri olmayinca bosluga dusuyorum. Lakin her sevdigin tarafindan sevilmiyorsun her zaman, sevilsen de mutlu olamiyorsun bazen.

Ask bana hep aci oldu sekerim, umarim sana olmaz. Bilmiyorum mutlu olmak neden bu kadar zor.

Biliyorsun ki bu isler kismet.......kismet de hic belli olmuyor :34:

bunları düşünüp dert etmek kafa yormak için erken. yani begendiğin hoşlandıgın kişiler olur karşılık bulamayabilirsin, yada bir gün gelir seni çok seven biri olur sen karşılık vermezsin. Olmayabilir böyle şeyler. Gönül meselesi karşılık bulmak kadar bulmamak ta normal bir durum. Bir de en önemlisi akışına bırakın, yalnız hissedilecek bir durum olarak görmeyin bunu. hayat insana ne getirir hiç belli olmaz.

evet haklısınız... aşık olup üzülmemek asıl olay sanırım:1:

bu yazıdan yola çıkarak yazan kişinin karakterinin oturmadığı tespitini yapan arkadaşı tebrik ediyorum :) nası u sonuca varmış bravo yani. ayrıca akışına bırak diyenlere ben de senin gibi 19 yaşındayım ve bu yaş kadar sevgilim olmamış yani bayağı bir beklemişiz demek ki 16-17-18-19 .. 19 yaş falan da küçük demesin kimse 2 kez üni sınavına girip çıktım ben. her şeyi geçtim bu yaşta flört etmeyeceğiz sevgilimiz olmayacak da 35 yaşında mı olacak. yanlış anlaşılmasın 35 yaş yaşlıdır falan demiyrum ya da 35 yaşındaki inanlara laf atmıyorum. her yaşın bi güzelliği varsa ilk gençliğinde bi güzelliği var. insan bazı duyguları bu yaşta yaşamak istiyor. yani zamana bırak diyosunuz da 30 yaşında sevgili olmanın benim için bi espirisi yok. eminim başlığı açan arkadaşım içni de geçerli bu.

canım beni o kadar iyi anlamışsın ki :16:

Back
X