neden böyle....

Sen sadece kuru kuru küstüğün için böyle yapmış. Büyük kavga cıkarmadığıniçin sana vurmuş. Hele bi bagırïp insanları seyrine getir. Hele bi ağzına geleni say bak napiyo. Benim bir tanıdığım var böyle adam ve ailesi çook fena tipler. Gelini bir iki didiiklediler bu gelin bi kavga çıkardı mahalle duydu. Odur budur gelinin ayagını öpüyorlar korkudan.

Kesinlikle arkadaşa Katılıyorum.ilk evlendiğimde eşim koluma vurmuştu kavga esnasında. Öyle bağırdım ki Komşuların hepsinin haberi oldu.adam kadını öldürüyor diye polis çağırdılar.bir daha da olmadı şükür.olsa yine yaparım

Seninki de can yani. Birşey yapıyorsa elbette küseceksin, trip atacaksın..
Beyfendi bunları kaldıramadığı için küfür şiddet..
Senin sesin çok çıksa bu sefer onun sesi kesilir..

Sen sadece kuru kuru küstüğün için böyle yapmış. Büyük kavga cıkarmadığıniçin sana vurmuş. Hele bi bagırïp insanları seyrine getir. Hele bi ağzına geleni say bak napiyo. Benim bir tanıdığım var böyle adam ve ailesi çook fena tipler. Gelini bir iki didiiklediler bu gelin bi kavga çıkardı mahalle duydu. Odur budur gelinin ayagını öpüyorlar korkudan.
Öyle olmak gerekiyor

Şu saat oldu hala gözümde üyku yok eşimle tartıştım. Hiç bişe yokken ben çok küsüyormuşum vs. Halbuki konuşuyorum da yani tam yatmaya gidiyorduk yatağa bana işte bir daha küsersen seni siktir ederim vs ağzına ne geliyorsa söylüyor bana el kaldırdı vuddu birde hiç istemediğim şeyi yani aileme küfür etmesi Onu da yaptı şimdi mışıl mışıl uyuyor ne yapacan ben bu Ada'mla normalde beni seviyormuş güya bu Nasıl sevgi böyle ayrılmak istiyorum ama iradem yok ayrılık acısı Nasıl geçecek Nasıl alışacağım tek bilmiyorum bana akıl verin sabah gidecem
Eşinizin karakterinden bahsedebilirmisiniz,
İradesi güçlü mü,dürtü kontrolü zayıf mı,sabırlı/sabırsız mı,bişeyler hep kendi istediği gibi olsun/olmazsa sorun çıkarırım halinde mi,bencilmi,inatçı mı,özür diler mi hatasını anlayınca,özür diliyosa yapmaya devam edermi
Yoksa normal,babacan,sevecen bi insan mı genel olarak
İnsanlar içinde ve birebirken size nasıl davrandığını merak ediyorum.çünkü nişanlıyım ve nişanlım kalbimi kırmasına rağmen beni çok sevdiğini söylüyo "bu nasıl sevgi" dedim çok defa
O yüzden benzer karakterler mi merak ediyorum,
Allah size de hayırlı olanı nasip etsin,öğreniyoruz,güçleniyoruz

Ya kusura bakmada traji komikmis:KK66:
Sende kuaem kufret vur bakalim nasil oluyomus:KK66:
Kusenin gonlu alinir yani adam da ilgincmia nie kusuon die kufur edip barismakmi istio:KK66:
Yemin ediyorum öyle iyi anlıyorumki
:kızgın:küfür yok,olamazda ama asla küsmüyo,küsüyorum diye bana sinirleniyo
Bağırıyo
Ağlıycam

Öyle bir ili tane vurur sinirlenince ama yinede tahammül edemiyorum bende seviyorum o sa seviyor ama ağzına gelen herşeyi söylüyoe
Ya kusura bakmayın da siz ne ayaksınız ben anlamadım.yemin ederim dayagıda hakediyosunuz küfürüde.yazım şeklinize bakın.öle bir iki tane vuruyormuş.vurur tabi.sizin gibi böyle aciz bir cümle kurup ardından seviyoruz birbirimizi nedemek ya.bizde kocamla deli gibi kavgalar ediyoruz.bende onu kızdırcak laflar sölüyorum.benim kocam niye vurmuyo.neden küfür etmiyo.çnkü senin gibi buraya konu açmayıp,direk boşayacak kadar güçlü olduğumu biliyor.siz hayatta ayrılamazsınız ,yazım tarzınızdan belli.valla delirdim akşam akşam ya.yapmayın bunu kendinize ya.önce kendinize değer verin ki kocanızda size versin.seviyomuş..külahıma anlat.

Ya kusura bakmayın da siz ne ayaksınız ben anlamadım.yemin ederim dayagıda hakediyosunuz küfürüde.yazım şeklinize bakın.öle bir iki tane vuruyormuş.vurur tabi.sizin gibi böyle aciz bir cümle kurup ardından seviyoruz birbirimizi nedemek ya.bizde kocamla deli gibi kavgalar ediyoruz.bende onu kızdırcak laflar sölüyorum.benim kocam niye vurmuyo.neden küfür etmiyo.çnkü senin gibi buraya konu açmayıp,direk boşayacak kadar güçlü olduğumu biliyor.siz hayatta ayrılamazsınız ,yazım tarzınızdan belli.valla delirdim akşam akşam ya.yapmayın bunu kendinize ya.önce kendinize değer verin ki kocanızda size versin.seviyomuş..külahıma anlat.
Sen Nasıl konusuyosun be gerizekalı

Bir iki vurur nasıl bir olağanlaştırma
Kendinize gelin yazık size
Bende bunu anlatmak istedim konu sahibesine ama gerizekalıyı yapıştırdı bana :) sizede gelebilir her an hazırlıklı olun :) ki hanımefendi kocasına susuyormuş demekki dayaktan hoşanıyor.hakkaten bencede yazık

Bende bunu anlatmak istedim konu sahibesine ama gerizekalıyı yapıştırdı bana :) sizede gelebilir her an hazırlıklı olun :) ki hanımefendi kocasına susuyormuş demekki dayaktan hoşanıyor.hakkaten bencede yazık
Evet okudum yorumunuzu
Ben biraz kısa ve öz yazmısım
Ya bana kocam of dese ben cok bozulurum
Arada bir çok enteresan bi ifade ediş şekli

Gerizekalı yazışını da okudum o da ayrı bir olay zaten
Çok ayıp...

Evet okudum yorumunuzu
Ben biraz kısa ve öz yazmısım
Ya bana kocam of dese ben cok bozulurum
Arada bir çok enteresan bi ifade ediş şekli

Gerizekalı yazışını da okudum o da ayrı bir olay zaten
Çok ayıp...
Valla hakaret ciddiye aldığım insandan gelirse bozulurum oyüzden problem yok :) ama dayak yiyip bukadar rahat cümleler kuran kadınları gördükçe deliriyorum..

Sen şimdi karşımda olsan vız mı gelir tırsmı gider görürsün dayak yemem dayak atarım ben
He canım he...bana deil kocana cırla.ama biraz kocana hak vermedim değil doğrusu.hadi iyi dayak yemeler..he buarada bir söz vardır havlayan köpek ısırmaz.karşımdada olsan senden cacık olmaz.hadi öpüldün

Back
X