canım ön sevişmeyi uzatıp birbirinizin sevdiği şeyler üzerine gitseniz ?merhaba. Daha önce yeni evlendiğimi ve eşimi çok sevdiğimi ama hiç arZulamadığımı ilişkiden hiç zevk almadığımı yazmıştım. Bununla ilgili destek de aldım ama durumum da hiçbir ilerleme yok. Neden böyleyim sizce hanımlar? Artık eşim de kendini çok mutsuz hissediyor. İsteksizliğimin hep farkında. Evliliğim böyle giderse tehlikeye bile girebilir o derece bi isteksizlik. Bu durumu nasıl aşabilirim bilmiyor ve çok üzülüyorum
Kamasutra çok zor beeilişkiden önce hep buna odaklanırsanız daha da işkenceye döner.. internette kamasutra ve benzeri şeyleri arştırın
aslında misyonerlikten sıkılanlar için bu önerilerKamasutra çok zor beebazıları imkansız.
merhaba. Daha önce yeni evlendiğimi ve eşimi çok sevdiğimi ama hiç arZulamadığımı ilişkiden hiç zevk almadığımı yazmıştım. Bununla ilgili destek de aldım ama durumum da hiçbir ilerleme yok. Neden böyleyim sizce hanımlar? Artık eşim de kendini çok mutsuz hissediyor. İsteksizliğimin hep farkında. Evliliğim böyle giderse tehlikeye bile girebilir o derece bi isteksizlik. Bu durumu nasıl aşabilirim bilmiyor ve çok üzülüyorum
Evet gittim. Çok detay vermek istemiyorum açık seçik oluyor ama zamanla asabileceğimizi söyledi. Fakat aynıyımCinsel çekim yok. İlginç doktora gittiniz mi
Doktorda buna benzer şeyler önerdiCinsel iliskiden zevk almaniz zamana bagli, zamanla esiniz iliskiniz uzerinde tecrübe kazanacak, kendinize biraz zaman verin, ilgisizliginizi de esinize belli etmeyin. Gerekiyorsa rol yapin, zamanla alisirsiniz
Ne yapmam Nasıl davranmam gerekiyor. İşin en ilginç yanı eşimi çok seviyorumTen uyumunuz yok belki de ...
Ya onu sabahtan akşama kadar bile özlüyorum ama diyorum ya durumum Bi değişik. Hani sevmesem tamam diyicem deNe kadarlik evlisiniz? Ilk aylar alisma sureci oluyor. Yabanci biri gibi geliyor, ya ben ne yapiyorum bile diyorsunuz. Ama sonra alisiyorsun. Sonra tam biz alisiriz, erkeklere bi sıkıntı gelir
Bence bir sure uzak durun birbirinizden. Farkli bir sehre git yani. Ailen baska sehirdeyse onlarin yanina git. 2 hafta kal orda. Onu ozledigini farkedeceksin.
Evet oldu ama ciddi yakınlaşmalarımız olmadı onunla kıyas yapamıyorum. Ama eşimle nişanlıyken daha iyiydik gibievlenmeden önce de durum aynı mıydı, ondan önce başka sevgilin oldu mu onunla da mı aynıydı mesela yani cinsel bi çekim yoktu
ya da eşini seviyorsunuz ama aranızda kronik bi sorun mu var, hayatınızla alakalı başka problemler... bunlarda isteksizliğe sebep olabilir
Evet oldu ama ciddi yakınlaşmalarımız olmadı onunla kıyas yapamıyorum. Ama eşimle nişanlıyken daha iyiydik gibi
Bazı problemler yasandı düğün stresinden ama geçti.O zaman başka sorunlarınız yansıyor olabilir, kaynana derdi var mı mesela, geçim sıkıntısı olabilir...
ya da eşin yaklaşmayı bilemiyor ama izin vermezsen hoşlanıp hoşlanmadığın şeyleride öğrenemez, bence konunun üstüne üstüne git, başka türlü çözülmez ki bu, gün içinde de cinsel konuşmalarınız olsun, ele tutuşmak, öpüşmek, güzel sözler bunlarda cinselliğin bi parçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?