Neden böylesi bizi bulmaz :(

messiah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
8
2
38
Ankara
merhaba kızlar. şu hayatta bazıları başlarına gelen güzel şeylerin farkında olmuyorlar. 2 ay önce niyetinin ciddi olduğunu düşündüğüm sevgilimden aldatma nedeniyle ayrıldım. 23 yaşındayım yavaş yavaş kendime geliyorum bakalım. :26: bundan sonra daha dikkatli olacağım zaten. ama benim anlatmak istediğim bu değil. bir şekilde atlatırım bunu. ancak gerçekten bazıları çok şanslı oluyor fakat bunun değerini hiç bilmiyorlar. mahalleden çok sevdiğim samimi olduğum 24 yaşında bir kız arkadaşım var. face üzerinden birisi bunu eklemiş ve ilk günden beri kendisinden çok hoşlandığını söylemiş. düşünün sadece resime bakarak elektrik alan birisi. aradan 3 hafta geçmiş konuşmalar devam etmiş ve buluşmuşlar. şöyle deyim erkek türkiyenin güneyinden kuzeyine yaklaşık 800 km yol geliyor sırf bu arkadaş için. tabi ilk buluşmada kızın pek hoşuna gitmemiş arkadaş kalalım demiş bizimkisi. erkek bir iki sitemde bulunmuş işte arkadaş bulmak için gelmedim, yeteri kadar arkadaşım var falan diye ama konuşmaya deam etmişler. gün geçtikçe oğlan buna aşkını, sevgisini, tutkusunu dile getirdi. bazı mesajlarını ben de gördüm. hatta arkadaşın dediğine göre oğlan taraf bunun ailesiyle tanışmayı, hatta yüzük bile takmayı istemiş. anladığım kadaryıla oğlan buna kör kütük aşıkkk niyeti ciddi ve devamlı buluşmak istiyor her defasında arkadaşım kabul etmiyor. sebebini sordum kıza hazır değilim, ben böyle şeyler düşünmüyorum, memur olmak ayaklarımın üstünde durmak istiyorum diyor. neyse bunlar 6 ay konuştuktan sonra 1 ay önce ayrıldılar. erkek 33 yaşında kamuda müdür, evi arabası var ve asıl bombası bunun daha önce hiç kız arkadaşı, sevgilisi olmamış ve yengeç burcu :)))) resmini gösterdi bana ortalama bir tip. bunlar sadakatli eve bağlı da oluyorlar. böyle birisi kalmış mıdır dünya üzerinde kaldıysa neden beni bulmuyor gerçekten hemcinslerimi anlamakta zorlanıyorum. beni bu kadar seven sadakatli evine bağlı romantik birisi olacak düşünmeden evettt derimm offffff

herkes sizin gibi düşünemiyor. görüldüğü gibi.
arkadaşın acele etmiyor demekki. daha farklı bi görüşü vardır belkide sizle paylaşmadıgı
adam bana aşık vs. diye evlenicek degilim ya benimde ona biiler hissetmem gerek

Sadece resmimi gorup etkilenen biri bana cok akli basinda bi adam portresi cizmezdi.
Arti hemen sonrasinda ciddiyet dusunmek de..
Evi varsa arabasi varsa kendine var, bunlar ideal es kavramina dahil degildir ki.
Ayrica 33 yasina kadar hic iliskisinin olmamasi da cok tuhaf.
Bunu da sadakat baglaminda degerlendiremem cunku zaten iliskisi olmamis.
Bunlari yaziyorum cunku komsunun kaz gorunen tavugu aslinda civciv ama size oyle geliyor.

Arkadasin akilli kizmis.
Adam isterse multimilyarder olsun, kendi ayaklarinin ustunde durmanin, kendi kendine bir birey olmanin yerini asla alamaz.
Ne yani, biri bizim resmimize kor kutuk asik olursa, israrla birliktelik isterse, hele bir de zenginse hemen herseyi birakip evlenmeli miyiz? Bence arkadasindan ders alman gerekiyor. Onu boyle etkilemeye calisma derim. Yarar degil, zarar olur seninkisi cunku.

Kiz kendi ayaklari ustunde durup, sonra da kendi sevdigi istedigi bir birliktelik yasamak isteyebilir. Aferin ona. Bence uzatma bu meseleyi. Zaten adam da kizin basina bela olmus, kiz istemedigi halde ne munasebet sitem ediyor, ailesiyle tanistirmak istiyor? Bu kadar curetkar erkekler hic iyi degildir.

Son düzenleme:
haklısınız kızlar. bu arkadaşım yanlış yapacak birisi değil. konuştuğumuzda diğer tarafın samimiyetine ve kendisine güvendiğini, inandığını belirtmişti. yine de istemediğini söyledi. bunları niye yazıyorum bilmiyorum. acaba onu mu kıskandım :26::26: tabiki ilişkiler karşılıklı olmalı ama bilmiyorum en azından bir düşünürdüm acaba derdim hayırlı olur mu olmaz mı diye. tahminimce ilk tanışmak içni ekledi sonra 6 aylık görüşme boyunca evlenmek maksadıyla arkadaşlık kurmayı istedi. zaten görücü usulü de böyle değil mi. beni şaşırtan da o kadar yıl hiç bir kızla birlikte olmaması. gerçenten doğru ise tebrik etmek lazım. bundan etkilendim biraz. günümüzü sizlerde biliyorsunuz güvenilir birisini bulmak çok zor. hayat tesadüflerden ibaret nerden ne çıkacağı belli olmuyor biraz keyfim kaçtı

sevde_ canım kızın ailesiyle tanışmak istiyormuş, bi de memur olman içni ben de yardımcı olurum demiş. yani engel olmak istemiyormuş. arkadaşımla bu konuyla ilgili daha çok konuştuğumuz şey var da en iyisi burada kapatmak kendimi kötü hissettim

Son düzenleme:
arkadaşınız çok akıllı kızmış cidden koca delisi degil okuyup kendi özgür hayatını yaşamak istiyo karsındaki isterse dünyanın en iyi erkegi olsun...

Tatlım bugün Hissiyatla ilgili bir konu açtım buraya..Arkadaşın hissetmediği için onu o gözle görmüyor..Ne kadar sevilirse sevilsin, ilgide duyulsun ister müdür olsun CIO zorlamayla aşk olmuyor maalesef

mükemmel aş anlayışınıza hayret ettim. bence arkadaşınızı etkilemeye çalışmayın. en doğrusunu yapıyor.

Eveeettt! Ve sürekli pırtlatan

3 buçuk yıllık evlıyım..henüz pırtlamadı benımkı..

bazen dıyorkı;anaaa! az daha senı unutup pırtlıyacaktım ya! tam ağzına gelmıstı!

umarım cekıncesı bı sure daha devam eder..

33 yaşına kadar yalnız takılmış adam ya kafadan kontaktır ya da hemoroid falandır. Bunda kıskanılacak bir şey yok, kız iyi yapmış.

Bence arkadaşın çok akıllı ve mantıklı bir bayanmış.
Evet sevgi, evlilik güzel şeyler ama bir bayan olarak hedef belirleyip önce kendi hayatını kazanmak istemesi çok ulvi bir hareket.
O kişiden elektrik almamıştır. Sizin dışarıdan gördüğünüz gibi değildir iç dünyası. Eğer o adam onun kısmetiyse olur değilse ne kadar imkan olursa olsun sonuca bağlanmaz.

Bu birinin şanslı ötekinin şanssız olması demek değildir. Sizin istediğiniz şeyin başkasının yoluna çıkması talihsizlik değildir. Allah er geç herkesin gönlündekini veriyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

düşünce yapınıza hayret ettim ya.

sanıyormusunuz ki cidden bir resmini gördü diye aşık oldu hangi devirde yaşıyorsunuz bilemedim ki.

33 yaşında hiç sevgilisi olmayan bir erkek nereden nasıl kız bulurum derdine düşmüş muhtemelen.

arkadaşınız doğru olanı yapmış zaten internet üzerinde tanıştığın insanın nesine güveneceksin.

33 yaşında evi arabası iyi kariyeri olan adam neden netten tanımadığı bir kızın peşine düşer bunu hiç anlamıyorum işte.vardır onun bi yamuğu vardır!

Son düzenleme:
her erkek başlangıçta mukemmeldır!

Ama gun gelır hepsı;

burnunu karıştıran,horlayan,kıl doken,ayakları kokan,evde donla dolasan,hötleyıp,zötleyen bı cisme dönüşür..

yorumunuza çok güldüm hem de kahkahayla.evde yalnızım tuhaf oldu tabi kendi kendime kahkaha atmam Ama söyledikleriniz harfiyen doğru.

33 yaşında kamuda müdür evi arabası olan yangeç burcu mikemmel erkeğin internetten tanıştığı ve kendisine pek de yüz vermeyen bir kızın üzerine bu kadar düşmesi pek de tekin gelmedi bana. insanlara güven olmaz altından başka başka numaralar çıkmasın

teyzemin oğlu, internette tanıştığı kızlara İstanbul'da değil de doğuda bir yerde yaşadığını söylerdi. Buluşacağı zaman da kız taa uzaklardan İstanbul'a buluşmaya geldiğini zannederdi.

Artı 33 yaşına kadar sevgilisi olmadıysa erkek olmama ihtimali var. boşandığım şahısın da doğru dürüst bi ilişkisi olmamıştı ve evlenmeseydi de olurdu. bir sorunu olma ihtimali yüksek. ha bi de bizimki de müdürdü. ama ondan çok daha onurlu şerefli çöpçü vatandaşlarımız vardır.

romantik sadakatli meselesine gelince erkekler elde edene kadar bunları çok güzel oynuyorlar zaten. flörtte insan gerçek yüzünü göstermiyor.

bence düşünüp de öyle evet de karşına böyle biri çıkarsa.

bu devirde hiç kimseye güvenilmez bacım neler çıkıyor sonra altından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…