merhaba kızlar. şu hayatta bazıları başlarına gelen güzel şeylerin farkında olmuyorlar. 2 ay önce niyetinin ciddi olduğunu düşündüğüm sevgilimden aldatma nedeniyle ayrıldım. 23 yaşındayım yavaş yavaş kendime geliyorum bakalım. :26: bundan sonra daha dikkatli olacağım zaten. ama benim anlatmak istediğim bu değil. bir şekilde atlatırım bunu. ancak gerçekten bazıları çok şanslı oluyor fakat bunun değerini hiç bilmiyorlar. mahalleden çok sevdiğim samimi olduğum 24 yaşında bir kız arkadaşım var. face üzerinden birisi bunu eklemiş ve ilk günden beri kendisinden çok hoşlandığını söylemiş. düşünün sadece resime bakarak elektrik alan birisi. aradan 3 hafta geçmiş konuşmalar devam etmiş ve buluşmuşlar. şöyle deyim erkek türkiyenin güneyinden kuzeyine yaklaşık 800 km yol geliyor sırf bu arkadaş için. tabi ilk buluşmada kızın pek hoşuna gitmemiş arkadaş kalalım demiş bizimkisi. erkek bir iki sitemde bulunmuş işte arkadaş bulmak için gelmedim, yeteri kadar arkadaşım var falan diye ama konuşmaya deam etmişler. gün geçtikçe oğlan buna aşkını, sevgisini, tutkusunu dile getirdi. bazı mesajlarını ben de gördüm. hatta arkadaşın dediğine göre oğlan taraf bunun ailesiyle tanışmayı, hatta yüzük bile takmayı istemiş. anladığım kadaryıla oğlan buna kör kütük aşıkkk niyeti ciddi ve devamlı buluşmak istiyor her defasında arkadaşım kabul etmiyor. sebebini sordum kıza hazır değilim, ben böyle şeyler düşünmüyorum, memur olmak ayaklarımın üstünde durmak istiyorum diyor. neyse bunlar 6 ay konuştuktan sonra 1 ay önce ayrıldılar. erkek 33 yaşında kamuda müdür, evi arabası var ve asıl bombası bunun daha önce hiç kız arkadaşı, sevgilisi olmamış ve yengeç burcu :)))) resmini gösterdi bana ortalama bir tip.
bunlar sadakatli eve bağlı da oluyorlar. böyle birisi kalmış mıdır dünya üzerinde kaldıysa neden beni bulmuyor
gerçekten hemcinslerimi anlamakta zorlanıyorum. beni bu kadar seven sadakatli evine bağlı romantik birisi olacak düşünmeden evettt derimm
offffff