Neden böyleyim.. Biraz da ben anlatayım :(

dün şuna da değinmeyi unutmuşum
kuzenlerimden biri deli kavga eder kocasıyla ben çağırırım dinlerim elimden geldiği kadar
şu aralar iyi arası ve ondan mutlusu yok.. kurduğumuz bu aralar muhabbette yok :)

Gulendam'cim agir konusmak istemiyorum ama ailenin safi olmaya devam edersen daha cok uzulursun.

Mesafe koy derhal, kocanada yazik.

Gulendam'cim agir konusmak istemiyorum ama ailenin safi olmaya devam edersen daha cok uzulursun.

Mesafe koy derhal, kocanada yazik.
yooo neden ağır olsun canım
doğru söylüyorsun

birde cesaret yok bende hadi kötü olmayalım şöyle böyle
eşim yoğun diyerek işlerini yaptırmazsam kötü olmayız zaten çok da görüşmüyoruz
neden yaptığımı da anlarlar inşallah :)

Ya kimse anlamasin sebebini bosver, siz kari koca kendinizi kullandirmazsiniz bundan daha buyuk kar mi var :)

Lütfen kım olursa olsun kendınızı ve eşinizi kullandırmayın. İnsanoğlu çiğ süt emmiş yarın yapma yine senden kötüs olmaz. En iyisi yapmayıp kötü olun. Bahane üretin elinde işi var vs.

Lütfen kım olursa olsun kendınızı ve eşinizi kullandırmayın. İnsanoğlu çiğ süt emmiş yarın yapma yine senden kötüs olmaz. En iyisi yapmayıp kötü olun. Bahane üretin elinde işi var vs.
bahane üreteceğim sanırım
bugün kardeşimle de konuştuk.. boşver abla o eğlence ıslatma vs işlerinde de seni çağırması lazım yapmıyorsa hiç değmez falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…