Yani facede arama filan yok ama bende unutamiyorum.soguk gaddarim kinciyim hatalar konusundaKızlar hayırlı geceler 36 yaşındayım evliyim bir çocuğum var cok fazla üzdü insanlar beni geçmişte unutamiyorum. Gecmiste yasadigim haksizlilara karsi bir tarafim hakkini helal et diyor diğer tarafım etme diyor vedalastigim kişilere bile hakkımı helal ettim dedimse bile pişman oluyorum öte taraftan dua ederken bile tum muslumanlara ediyorum . Ama unutamıyorum yaşadıklarımı bir insan 20 yıl önce bile yaşadığı haksızlığı üzüntüyü hatırlayıp o kişiyi face de ararmi ben arıyorum işte size hakkımı helal etmiyorum diye mesaj atmayi bile düşündüm sonra boş ver dedim kendi kendime. Bir kalbi kırmak kabeyi yıkmak gibiymiş şimdi daha iyi anlıyorum. Öyle içimi dökmek istedim.
DepresyondasinizKızlar hayırlı geceler 36 yaşındayım evliyim bir çocuğum var cok fazla üzdü insanlar beni geçmişte unutamiyorum. Gecmiste yasadigim haksizlilara karsi bir tarafim hakkini helal et diyor diğer tarafım etme diyor vedalastigim kişilere bile hakkımı helal ettim dedimse bile pişman oluyorum öte taraftan dua ederken bile tum muslumanlara ediyorum . Ama unutamıyorum yaşadıklarımı bir insan 20 yıl önce bile yaşadığı haksızlığı üzüntüyü hatırlayıp o kişiyi face de ararmi ben arıyorum işte size hakkımı helal etmiyorum diye mesaj atmayi bile düşündüm sonra boş ver dedim kendi kendime. Bir kalbi kırmak kabeyi yıkmak gibiymiş şimdi daha iyi anlıyorum. Öyle içimi dökmek istedim.
Birini üzen insana hakkını helal etmeme tercihi verildiyse neden etsin ki ? Pollyanna mıyız ayolSiz hakkınızı helal edin nasıl olsa allah kötülük yapanlara elbet hesabını soracaktır hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Dilde kolay ama içten içe cok zor geliyorSiz hakkınızı helal edin nasıl olsa allah kötülük yapanlara elbet hesabını soracaktır hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Haklisin insana değer veren bir yapım var öyle yetistirildim. Elinde değil işteSen o kisilere deger verip onemsedigin icin bunlar. Onemsemeyi biraksan hak helal edip etmemeyi bile dusunmeyeceksin.
Kendi içinde gel, gitler yaşıyormuş anladığım kadarıyla bir tarafım hakkını helal et, bir yanım helal etme diyo yazmış etmeyincede huzursuz olucaksa etmesi daha iyi diye düşünüyorumBirini üzen insana hakkını helal etmeme tercihi verildiyse neden etsin ki ? Pollyanna mıyız ayol
Hım hiç böyle dusunmedim bende ederim beddua o sinirle Allah affetsin.En güzeli Allah’a bırakıyorum demek bence.Benimde içimin hiç ama hiç kabul etmedıgı ınsanlar var.Eskiden beddua edıodum onlar yukseklere çıktıkca ben aşagılara indim.Şimdi Allaha havale edıyorum dıyorum.Ve her sey daha güzel.
Etse daha huzursuz 10 sene oncenin hakkını düşünen biri. Hakki alan aliypr valla et etme çokta umurlarinda olmuyor kimsenin.Kendi içinde gel, gitler yaşıyormuş anladığım kadarıyla bir tarafım hakkını helal et, bir yanım helal etme diyo yazmış etmeyincede huzursuz olucaksa etmesi daha iyi diye düşünüyorum
Beddua yansımalıdır gider çarpar her yere sonra bize gelir.Allah varken bedduaya gerek yok.Hım hiç böyle dusunmedim bende ederim beddua o sinirle Allah affetsin.
Salonumun duvarına asıcam yorumunu ciktısını alıpBirini üzen insana hakkını helal etmeme tercihi verildiyse neden etsin ki ? Pollyanna mıyız ayol
Bunun farkındaydım unutamıyorum işte takımıysa takıntı ama yaşadığım üzüntüyü ben biliyorumTakıntı yapıyorsunuz ki bence destek almalısınız bu yüzden.
Ayrıyeten on sene önce yaptığım bir şey için kişi aniden hakkım sana haram olsun yazsa oralı olmam. Siz yirmi seneden falan bahsediyorsunuz.
Hayat akıyor.
Neticede herkes kendi üzüntüsünü biliyor.Bunun farkındaydım unutamıyorum işte takımıysa takıntı ama yaşadığım üzüntüyü ben biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?