Neden böyleyim?

Yüz Güzelliğime güvenen bir insanım.Fiziğime güvenemiyorum sadece.Ama şöyle bir durum var.O kişide ilk bakışta beğenilecek bir insan değildi.
Sadece olgun buldum.

o sizin her bir cm’nize kurban olsun vitaminsiz herif.
hiç kendinizi ezikleyip o beni beğenmedi,o elektrik almadı vs diye onu yüceltmeyin yahu.
siz de onu beğenmediniz karşılıklı yani.
aramayın yazmayın cüceyi
Cüceler de kendıno borsey sanıyor
Adam bastı bacak bir hava civa olmaz o kadar yanı
Uzun boylu bir kadınım turkıye sartlarına göre.
Kısa hıc sevmem ya ne öyle çocuk gibi

Cüceler de kendıno borsey sanıyor
Adam bastı bacak bir hava civa olmaz o kadar yanı
Uzun boylu bir kadınım turkıye sartlarına göre.
Kısa hıc sevmem ya ne öyle çocuk gibi
Aslında boyu 175 ama daha kısa geldi bana.Hafif boynu bükük gibi sürekli bilgisayar başında durmaktan.Yani daha kısaydı ve minyondu.Ve çok zayıftı.

Bu ihtimal de çok düşğndüm,olabilir.

Aslında boyu 175 ama daha kısa geldi bana.Hafif boynu bükük gibi sürekli bilgisayar başında durmaktan.Yani daha kısaydı ve minyondu.Ve çok zayıftı.
O kadar bıle yoktur emın ol.
Fazla söylüyorlar.
Sen kacsın.
Ben 170 ım 175 erkek kısa gelıyor bana topukluyla 180 oluyorum nerdeyse

Sadece kilo ve fiziksel sebeplerden değil yüz yüze geldiğinizde o etkileşim oluşmamış da olabilir. Bazen zayıf fiziği çok düzgün insanlarla da o etkileşim oluşmayabiliyor. Bu çok normal. Herkes buluşmaya gidiyor. Eğer buluşma bu kadar başarılı geçse herkesin sevgilisi olurdu. Yaşadığın şey çok normal. Herkes herkesi beğenmek ve çekim duymak zorunda değil.
Size gelince, siz ilişkiniz olması için sürekli çabalıyorsunuz ve bu çabanın olumsuz etkisi karşı tarafa yansıyor. Biraz daha akışına bırakıp keyif almanız gerektiğini düşünüyorum. Kilonuzdan rahatsız oluyorsanız verebilirsiniz, 80 kilo birkaç ayda sağlam diyet ve spor ile halledilecek bir kilo.

Ya haklısın da .
Ben çok onem verıyorum fızıge.
Göbekten falan vszgectık tamam olsun da kısa olmasın ya
kıçı yere yakın erkekler çalışkan oluyorlarmış boşver

Evet haklısınız,ama o da öyleydi.8 aydır yalnızım ve yalnızlıktan çok korkuyorum demişti.
Çok kaliteli sohbet etmiştik,hatta benim olgunluğuma,düşüncelerime hayran kalmıştı.İlk defa biri beni egoist bulmamıştı.Ben de ilk defa donanımlı bir insanla muhabbet ettiğim için memnun olmuştum.
Felsefi,psikolojik her konuda konuşabiliyorduk..
Hatta ben fazla hareketli,daha neşeliydim..bu çocuk benim hızıma yetişebilecek mi diye düşünmüştüm.

Bence onun da özgğveni az.Onun da korkuları fazla.O da kendine gğvenemedi..

Kız sus bana uzun boylu erkek dıle lutfen
Bu kadar konuştum kısa gelmesın .
Tecrübe konuşuyor da ondan her iki tarafı da görmüş biri olarak şeyabdım.
tamam Allah sana selvi boylu zürafa gibi ince uzun boyunlu erkek nasip etsin

Olabilir. Ama bana şu açıdan kaba geldi: Daha ilk buluşmada sizin kilonuzu eleştirip gizliden yapılı olduğunuzu söylemiş. Bu bana çok hadsizce geldi. Zaten boyu kısa demişsiniz sanırım. Kısa erkeklerde aşağılık kompleksi olur, Napolyon kompleksi. Bir bakın derim. Aşağılık kompleksi olan erkek iyi bir ilişki yönetemez asla, kadınını taşıyamaz. Onların yanına silik, ezik, sessiz, her dediğini yapacak bir kadın profili gereklidir. O yüzden tek sebep fiziğiniz değildir emin ol. Ama özgüveninizi yükseltmek adına kilo vermenizi tavsiye ederim ben de, sizi daha iyi hissedersiniz belli ki.

Kesinlikle,bu sefer kararlıyım.İki ayıma bakar..

kıçı yere yakın erkekler çalışkan oluyorlarmış boşver
İki tür sevgilim de oldu. Uzun boylu erkekler biraz avel olur ama egosuzdur. Sizle kavga etmezler, size değer verirler. Saygılı, kibar, duygusal davranırlar ama iş konusunda biraz basiretsiz olurlar olur. Tuttuğunu koparamazlar.
Kısa boylu erkekler de zeki ama egolu, kompleksli olurlar. Kavgacı, sinirli olurlar. İş ve meslek anlamında kendilerini geliştirmiş olurlar ama karakterleri problemlidir. Tarafınızı siz seçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…