Neden böyleyim?

Valla panpa bunu geç hem cücük, hem psikolojik problemli

Adamda iyi cesaret varmış, iri olduğunu kameradan görmüş ama yine de cücük haliyle buluşmaya gelmiş. Sonra herhalde sindiremedi kilo ver demeye getirdi

Şaka bir yanan son derece kaba, adapsız hçdük biri ona ne senin kilondan mal mıdır nedir, ona mı kalmış senin kilon? Yani bu uzaktan başlayan ilişkilerde zaten böyle şeyler oluyor yüz yüze gelince elektrik olmuyor, alakasız insanlar olduğunuz ortaya çıkıyor. En sağlıklısı tanıdığın gördüğün biriyle olmak bana kalırsa.

Siz onu beğenmemişsiniz o sizi beğenmediğini gayet açık beyan etmiş daha hala “yazmam gerekirmiydi” ne?

Yazsanız ne yazacaksınız beğenmediğiniz sizi beğenmemiş bir adama “valla kilo vericem söz hemen diyete başlıyorum verince tekrar görüşelim mi? Ya Allahaskına bi kendinize değer verin.

Okuyan da Kıvanç’la tanışmaya çıkacaksın falan zanneder. Sen yurdum kadını, adam yurdum erkeği. Gözünde büyütme herifleri. Acaba hoşlanır mıyım beğenir miyim diye düşün. Beni beğenecek mi kaygısını en son herhalde lisede yaşadım.

Eski eşim 1.94 idi ne oldu
Aynen. Benim eski eşimde 190 küsürdü ama bi tek boy vardı Allahım diğer şeylerden cimrilik yapmış. Şimdiki sevgilim 176 gerçi bana daha kısa gibi geliyor ama inanın boyunu hic dert etmiyorum. Kişiliğiyle kendini sevdiriyor zaten. Eski eşim ve eski erkek arkadaşlarım uzun ve yakışıklıydı da ne oldu, iğrenerek hatırlıyorum bir çoğunu…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…