Neden böyleyim?

Her iki taraf için de katılmıyorum genelleme yapmışsınız sanırım

Gerçekten de öyle.Bu kişi itülü ,mühendis,doktorasını yapmış ama mutsuzdu..

Ayyy bazı kısa erkeklerde aşırı özgüvenli oluyorlar boyuna posuna bakmaz uzun boylu kadın isterler onları naapcaz

Gerçekten de öyle.Bu kişi itülü ,mühendis,doktorasını yapmış ama mutsuzdu..
Benim eski nişanlım da kısa boyluydu. Yüksek lisans mezunu öğretmen, bir de hukuk mezunuydu. Ama aile yapısı ve kendine(fiziğine kültürüne yaşantısına) dair o kadar özgüven eksiği vardı ki bunu kendine kompleks yapmıştı ve öfke problemi yaşıyordu. İletişimde zerre başarılı değildi.

Ayyy bazı kısa erkeklerde aşırı özgüvenli oluyorlar boyuna posuna bakmaz uzun boylu kadın isterler onları naapcaz
Özgüvenli görünüyorlar sadece ama biraz içini kazsan kompleksleri tek tek ortaya çıkar dışarıyla özgüven maskesi takarlar nerden biliyorsun diye sormayın

Yok öyle bişey yahu ne alaka

Siz kilo verirsiniz ama o uzayamaz
Zaten etkilenmemişsiniz bence durmayın üzerinde.

Özgüvenli görünüyorlar sadece ama biraz içini kazsan kompleksleri tek tek ortaya çıkar dışarıyla özgüven maskesi takarlar nerden biliyorsun diye sormayın
Yoo kendimden örnek verdim üstte. Ben uzunum 4-5 cm. İlk başlarda olmaz molmaz dedim de o aurasını özgüvenini ortaya koydu karakteri vs derken tavladı beni

Numarasını silin gitsin. Bir şey sorarsa da elektrik alamadım siz iyi birisiniz ama benden yana duygusal bir durum oluşmadı yolunuz açık olsun deyin geçin. Bazen tutmuyor elektrik zaten olmayabiliyor. Bir de günlerce görüntülü konuşmayın en yakın zamanda buluşma teklif edin. Her insan telefonda daha iyi görünüyor ben bunu fark ettim. Siz de bakın çok çelimsiz diyorsunuz telefonda pek belli olmuyor gerçekten fiziki yapı tamamen gerçeği yansıtmıyor. Size kilo ver vs dediğinde çok uzatmadan kalksaydınız keşke, ona mı düşmüş kilonuz? Siz böyle de kadınsı birisiniz ama erkeklerin cılız olması hiç hoş olmuyor o önce dönsün kendine baksın. Düşünmeyin ya bu çok kaba bir adammış

Evet kısalar bakıyordu bana genc kızlıgımdan berı.
İstemedıgın ot dıbınde bıter hesabı

Etkilenmemissiniz zaten. Hosunuza gitmeyen seyler de olmus bulusmada. Ayrica bir iliskiye baslarken bu kadar psikolojik yukle baslamak saglikli degil. Terapistini de kendi bulsun, derdini de kendi cozsun. Bana gore zaten olumsuz bir datemis. Niye bu kadar yikildiniz anlamadim. Buyuk beklentiniz oldugunu anliyorum ama bu isler boyle malesef. Umarim tamamen uyustugunuz birini bulursunuz yakinda. Kendinizi cok umutsuzluga kaptirmayin.

Benim Bi tane eski sevgilim vardı 2 senelik. Boylar aynıydı tabi ben daha uzun duruyordum erkeklerin laneti. Ama aramızda bu konu hiç konuşulmadı. Ayrılıp başkasıyla nişanlanınca boyu boyuma huyu huyuma diye paylaşım yapmıştı.
Cüceler de kendıno borsey sanıyor
Adam bastı bacak bir hava civa olmaz o kadar yanı
Uzun boylu bir kadınım turkıye sartlarına göre.
Kısa hıc sevmem ya ne öyle çocuk gibi

Çok kabaymış. İlk görüşmede eleştiri hoş değil. Etkilenmezsen kibarca telefonla ya da mesajla söylenebilir.
Arama yazma. Bence seni olduğun gibi seven birini düşün. Saçımız da beyazlayacak, sivilcelerimiz de olacak, kilo alacağız vereceğiz Allah korusun belki bir uzvumuz zarar görecek. Bu kadar dış görünüşe önem veren biri olmasa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…