- 15 Aralık 2009
- 8.884
- 21.024
- 873
- Konu Sahibi BiProfenid
-
Selam kızlar.
Konuyu "Bir derdim var"kısmına açtım ama benim ki dert değil aslında. Sadece sıkılıyorum. Neden bilmiyorum son 2-3 haftadır depresyonda gibiyim.
Çok karamsar düşünüyorum. Hiç olumlu düşünce yok kafamda. Neden olabilir onu da bilmiyorum.
Sürekli yalnız kalmak, uyumak, slow müzikler dinleyip sabahtan akşama kadar ağlamak istiyorum. Sanki terkedilmişim de ayrılık acısı yaşıyorum.
Kızlar sizce neden böyle olmuş olabilir? Şu son zamanlarda hiç olumsuz bi olay yaşamadım. Durduk yere oldu, pat diye. Ablamla konuştum sonbaharın etkisindendir dedi ama ne bileyim onunla bi alakası olabilir mi ki? :26:
Offf neyse kızlar, ben saçmaladım gene.
Konumu dikkate alıpta okuyanlar için çok teşekkür ederim.
kaç yaşındasın canım, bence slow müzik dinlemekten vazgeç hatta sözlü müzik dinleme bence, hergün öğlen en az yarım saat yürü derim,
mutlaka neşeli olduğunu düşündüğün arkadaşlarınla buluş, ama sana dert anlatıp duranlarla değil
Yaz bitiyor, okul başlıyor, cıvıl cıvıl günler geride kalıyor. Bundan bence. Ben de aynı durumdayımGerçi kışı daha çok severim ama o neşe kayboluyor cidden
Kilo vermek için yürüdüğünü söylemişsin, beraberinde diyette yapıyorsan bundan kaynaklı olabilir.Herkeste sinir yapmııyor, bazen karamsarlık, bezginlik de olabilr... :44:
lütfen alınma şimdi bu söyleyeceklerime ama sana dertsizlik dert olmuş. biraz bu aralar çok boş vaktin kalmış sanki sen de uğraşacak bir şey olmayınca kendinle uğraşmaya başlamışsın. biraz hobi edin, ben mesela yeni amigurumiye başladım. çok eğlenceli ördükçe ördükçe bir sürü oyuncağım oldu. hem çok sabır istemiyor hemencecik ortaya birşeyler çıktığını görüyorsun hem de masrafsız bir tığ bir yün nedir ki? daha önce de origami denemiştim. youtubedan videoları açıp açıp aynısını yapıyordum. on dakikada kağıttan bir şeyler yarattığını görmek insanı çok mutlu ediyor.
canim daha öncede söylendigi gibi sonbaharin etkisinden olabilir ama bu gibi durumlar bazen bazi vitamin eksikliklerindende kaynaklanabiliyor. Bende mesela demir eksikligi vardi kendimi cok halsiz uykusuz hissediyordum hep yatmak uyumak istiyordum
Slow müzik dinleme, bol bol yürüyüş yap temiz havada, değişik kitaplar oku vs klasik öneriler aslında ama aklıma başka bir şey gelmedi canım :44:
Öyle düzenli diyet yapmıyorum da yediğim her şeyi büyük miktarda azalttım. Daha 1.5 hafta oldu. Hemencecik böyle bir yan etki yapabilir mi? :26:
Bünyeye bağlı cnm...BEn 5 günlük bi diyet uyguladım, ilk 4 gün kilo verecem gazıyla bir enerji bir enerji, son gün yerlerdeydi moralim sebebsiz yere, herşeyi dert etmeye başlamıştım, diyeti bıraktığımda dahi düzelmem neredeyse 1 haftamı aldı, herşeye alınmalar, sebebsiz sorun çıkarmalar, haber izlerken ağlamalar, sebebsiz ağlamalar... sanırsın aldatıldım-birden 10 kilo aldım-sınıfta kaldım...
Hemen hemen herkes belirli dönemlerde bu tarz şeyler hissetmiştir canım geçicidir merak etme
Bünyeye bağlı cnm...BEn 5 günlük bi diyet uyguladım, ilk 4 gün kilo verecem gazıyla bir enerji bir enerji, son gün yerlerdeydi moralim sebebsiz yere, herşeyi dert etmeye başlamıştım, diyeti bıraktığımda dahi düzelmem neredeyse 1 haftamı aldı, herşeye alınmalar, sebebsiz sorun çıkarmalar, haber izlerken ağlamalar, sebebsiz ağlamalar... sanırsın aldatıldım-birden 10 kilo aldım-sınıfta kaldım...
Merhaba bönem dönem herkesin yaşadığı ve genelde mevsim değişikliklerinde daha yoğun olan bir sorun... Benimde bunun gibi sorunlarım oluyo böcek gibi yatağa yapışıp yok olmak istiyorum ikigün sonra bakıyorum olmuyo aklımı dağıtmak için kendime uğraşlar buluyorum örgü örüyorum. kitap okuyorum . yürüyüş ve en önemlisi giyinip makyajımı yapıp sonra aynaya bakıyorum biliyorumki yapmasam o yatak bana 1 ay yapışıp kalıcam sende sirkelen kendine gel daha canlı müzükler renkli elbiseler tercih et .
Sen istersen o ruhhalinden çıkarsın istemesen düşünüp düşünüp bir yılını daha öyle geçirirsin. ben bu değilim diyip sarıl dört bir elle değiştir düşüncelerini bazen dertsizlikte bir dert bize...........kendine dikkat et
önceden yasamıs oldugun sorunlardan kaynaklanıyor olabilir canını sıkma hayat herseye ragmen devam ediyor memnun olmadıgın seyleri cıkar at hayatından ve kafandan her kadının bunalımlı dönemleri olur zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?