- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmayla olsaydı ohoo :)Konuşmaları isteksiz olduğunu göstermiyor. Her defasında bunu dolaylı yollardan yada direk olarak belirtiyor. Bişey yasayamamiz ortamdan kaynaklı.
Yok artık bu nasıl bir üsluptur ya?Canım s.kilmek istiyor diyorsun.
çok terbiyesizsiniz. Hiç yakıştıramadım bir kadına bu küfrü.
Canım s.kilmek istiyor diyorsun.
Gelip burada konu açıyorsun.
Çok saçma. Burada lak lak edene kadar git yap.
Çok zor bir şey olmasa gerek.
Yalnız sen evlenme bence.
Doyumsuzsun.
Yarın eşim diyeceğin adam seni tatmin etmezse adamı aldatırsın.
Boşuna adamın hayatını rezil etme.
Git kafana göre doya doya yaşa.
Yazdim yazdim sildim. Ne diyeyim bilemedim. Sen solo takil benceŞimdi çok yadirgayanlar çok kizanlar olacak.
30 yaşındayım, daha önce nişanlanip ayrıldım. Şimdi başka biri ile görüşüyorum. 1 ay sonra nişanım var. Erkek arkadaşım başka şehirde. Çok sık görüşemiyoruz. Çok saf iyi niyetli ve tek istediği benimle evlenip bir yuva kurmak.
Erkek arkadaşım hiç cinsel konulara girmez. Açılacak gibi oldumu hemen konuyu değiştirir. Evlendikten sonraya saklıyor herşeyi.
Bense tam tersi çok fazla cinsel konuda istekliyim. Eski nisanlimi bu yüzden biktirmistim. Sürekli birlikte olmak istiyordum.
Erkek arkadaşım hayatıma girmeden öncede sırf ihtiyaclarim için bile görüştüklerim oldu .şimdi o hayatımda olunca kendime engel olmaya çalışıyorum.
Ama daha fazla dayanamicam gibi.
en azından ihtiyaçlarımi o duymadan biriyle karsilasam diyorum.
Hiç başına gelen olmadı mı ya. Bu kadar düşkün biri bir ben değilimdir herhalde:)
Suan inandiriciligini yitirdin konu sahibesi.Konuşmaları isteksiz olduğunu göstermiyor. Her defasında bunu dolaylı yollardan yada direk olarak belirtiyor. Bişey yasayamamiz ortamdan kaynaklı.
valla senın ıcıne azgın bı erkek kacmıs kııııız
erkekler para karsılıgı kadın buluyoda
sen nasıl bulacan kı merak ettım
Erkek arkadaşım hiç cinsel konulara girmez. Açılacak gibi oldumu hemen konuyu değiştirir. Evlendikten sonraya saklıyor herşeyi.
Konuşmaları isteksiz olduğunu göstermiyor. Her defasında bunu dolaylı yollardan yada direk olarak belirtiyor. Bişey yasayamamiz ortamdan kaynaklı.
valla senın ıcıne azgın bı erkek kacmıs kııııız
erkekler para karsılıgı kadın buluyoda
sen nasıl bulacan kı merak ettım
Yurdumda bir kadının sevişmek için para ödemesine hiç gerek yokKadınlarda buluyor sanırım erkek parayla, duymuştum. Tövbe est![]()
ağzı bu konuda çok laf yapanlar genelde boş çıkıyor haberin olsunKonuşmaları isteksiz olduğunu göstermiyor. Her defasında bunu dolaylı yollardan yada direk olarak belirtiyor. Bişey yasayamamiz ortamdan kaynaklı.
evet bu olmadı şimdi.... fake yada erkek üye kokusu yayılmaya başladı etrafa bir anda..Burada konu değişiyor bir anda..
İnandırıcı gelmemeye başlıyor artık..
Yurdumda bir kadının sevişmek için para ödemesine hiç gerek yok![]()
evet bu olmadı şimdi.... fake yada erkek üye kokusu yayılmaya başladı etrafa bir anda..