• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden bu ayrımcılık?

canım senin geçmiş konundada bunlar konuşuldu ya sen sedef konusu açma buraya ya da yorumlara tepki gösterme,sedefe alışmaya bak bu kadar sevildiğine göre vardır bi kerameti

ama hala sedef diosun bilmiorum farkındamısın konumuz sedefn kendisi deil kaynanamın sinir bozucu tutumu

ama hala sedef diosun bilmiorum farkındamısın konumuz sedefn kendisi deil kaynanamın sinir bozucu tutumu

sedefi ben uydurmadım dimi canım, sen yazdın, sen ortaya attın, sözlün nişanlın her neyse o da iyi anlaşıyomuş sedefle canım bitanem vs diyolarmış, kayınvaliden sevincemi sorun oluyo

sinir bozucu bir durum yaa ne yani her zaman burdasınız..şakası bile kötü...sedef konusunu bilemiyecem genelde kaynanalrın bir tane değer verdiği gelin illaki çıkıyor canım demekki onu daha çok benimsemişler bilmiyorum..

bugün sözlüm bize gidelim dedi yiyecek bişeyler aldık gttik.gitmez olsaydım hersey gayet iyi giderken yada ben öyle sanırken telefon çaldı arayan sedef (eltim olur kendisi aynı zamandada ailenin gözdesi:) )
neyse kaynanamla konustular kapattılar.kaynanam geldi yne ballandıra ballandıra anlattı sevgili elticiğimi bi övgüler bi övgüler.zaten ne zmn bir aray gelsek sedefin kendi yok ama muhabbet hep onun üstüne kurulu sıkıldım artık.neyse gelelyim asıl konuya
k.pederim işten geldi h.geldin baba dedim sende h.geldin kızım dedi insan bi elini uzatır bi öpeyim misafr gelmişim dmi.öpiyim baba dedim duymadı yada işine öle geldi bilmiyorum gecti oturdu sonra sözlüm lavaboya gitti.k,pederim ne zmn geldiniz kızım dedi.oluyo bkaç saat baba dedm.ne dese beenirsiniz bu ne ya iki günün biri burdasınız (ki hiçte dediği gbi değil ) dedi gülerek.(sorsanız şaka yapıyo böyle şakamı olur) niye baba istemiomusun bizi ziyarete geldik dedim bende gülerek sustu bişey demedi üstüne kayananam ne dese beenirsiniz kızın aradı dedi k.pederime kim dedi k.pederimde sedef sedef dedi oda.hiç bişi demedim bozuntuya vermedim sözlümede anlatamadım .içim içimi yiyo.bi bakıorum melek gbi davranıolar bi bakıorum istemio gbi.hele söz konusu sedefse beni bi hiç yerine koyuyolar.şimdi okuyanlar sedefi kıskandığımı düşünecek belkide ama tek ricam kendinizi benm yerime koyarak okumanız ve öyle yorum yapmanız.çünkü çok yalnız hissediyorum kendimi çok dışlanmış hissediyorum:(

geçmiş konunlada harmanlayarak seninle ilgili bi çıkarım yapıcam artniyet arama lütfen, sen sedefi kıskanıyosun ve onun kadar benimsenmek istiyosun bu yüzdende iki güne bi evlerine gidiyosun şakayla karışık müstakbel kayınpederin seni yermiş 2 güne bi burdasınız diye,daha nişan yok bişey yok baba baba diye dolanıyosun etrafta, aman elini öpiyim aman beni sevsinler, yapmacık gelir bu tavırlar insanlara, bizede öyle geliyo, asıl sorunu göremiyosun, geçmiş konunda yazmıştın büyük kaynın ve büyük eltin bu kadınla görüşmüyo? neden diye düşündünmü? kocası askerdeyken çok çirkin şeyler olmuş ama sen duya duya bunları kanıksamışsın şimdi bizimde kanıksamamızı bekliyosun ama kusura bakma ben midemden memnunum işkembeye dönmesini istemiyorum

geçmiş konunlada harmanlayarak seninle ilgili bi çıkarım yapıcam artniyet arama lütfen, sen sedefi kıskanıyosun ve onun kadar benimsenmek istiyosun bu yüzdende iki güne bi evlerine gidiyosun şakayla karışık müstakbel kayınpederin seni yermiş 2 güne bi burdasınız diye,daha nişan yok bişey yok baba baba diye dolanıyosun etrafta, aman elini öpiyim aman beni sevsinler, yapmacık gelir bu tavırlar insanlara, bizede öyle geliyo, asıl sorunu göremiyosun, geçmiş konunda yazmıştın büyük kaynın ve büyük eltin bu kadınla görüşmüyo? neden diye düşündünmü? kocası askerdeyken çok çirkin şeyler olmuş ama sen duya duya bunları kanıksamışsın şimdi bizimde kanıksamamızı bekliyosun ama kusura bakma ben midemden memnunum işkembeye dönmesini istemiyorum

wuuwwwww..... bu yorum karşısında saygıyla önünde eğilirim walla...:49::1:

Kızlar saçmalamayın yaaa kızcağızın üstüne gitmenin bir anlamı yok bence...
kayın validenin, kayınpederinin Sedef hakkındaki düşüncelerini bence bu kadar takma kafana he he de geç cnm senin olmanı istedikleri gelin adayı moduna sokmak onların bütün maksadı...
Nişanlınla kaynın ve Sedef arasındaki samimiyette beni şaşırtmadı bir evde bir hayatı paylaşmış insanlar heleki Sedef yenge biraz yaşça büyükse nişanlından ve diğer kaynından, o samimiyet olur gayet normal bence,, benim kaynımda beni prenses diye çagırır, öper hoş geldin derim yada ugurlarım (oda elimi öper),birşey yapacaksa prenses nasıl istiyorsa öyle der kimsenin fikrini sormaz agzımdan çıkacak iki lafa bakar ama ben bu aileye gelin oldugumda o daha ilk okula gidiyordu tmm şimdi 20 yaşında delikanlı ama olsun biz senelerdir bir aileyiz diğer büyük kaynımlada çok iyidir aramız...
Hiç takılma bu mevzulara herşey zamanla istedigin gibi olacaktır...

Son düzenleme:
kayın validenin, kayınpederinin Sedef hakkındaki düşüncelerini bence bu kadar takma kafana he he de geç cnm senin olmanı istedikleri gelin adayı moduna sokmak onların bütün maksadı...
Nişanlınla kaynın ve Sedef arasındaki samimiyette beni şaşırtmadı bir evde bir hayatı paylaşmış insanlar heleki Sedef yenge biraz yaşça büyükse nişanlından ve diğer kaynından, o samimiyet olur gayet normal bence,, benim kaynımda beni prenses diye çagırır, öpüşürüz,birşey yapacaksa prenses nasıl istiyorsa öyle der kimsenin fikrini sormaz agzımdan çıkacak iki lafa bakar ama ben bu aileye gelin oldugumda o daha ilk okula gidiyordu tmm şimdi 20 yaşında delikanlı ama olsun biz senelerdir bir aileyiz diğer büyük kaynımlada çok iyidir aramız...

sen geçmiş konusunu baştan bi okur musun

kadınlar klubü içeriğinde hakaret olmadığı sürece yoruma açık bir alandır buraya konu açan arkadaşlar yorumlara iyi yada kötü maruz kalmaktadır dolayısı ile bana ve görüşüme uygun gelmeyen kısmı ben yazarım yanlış gördüğüm şeyide belirtirim bana göre doğru olanıda söylerim bunu burda kimse irdeleyemez düşünceler özgürdür ya konu açmayacaklar yada açıyorlarsa herkesin ağzından bal damlıyacak diye bir kaide yok iyi yada kötü yorumlara maruz kalacaklar herkes kalıyor eleştirilmeye dayanamayan konu açmayacak benin yada diğer arkadaşların yaptığı yorumlarıda kimse irdeleyemez hakaret edemez kötü söz söyleyemez iyi yorum destekleyici yorum olunca alkışş oluyorda ötü yorum desteklemeyen yorum olunca bağırıp çağırmak sinirlenmek mi gerekir kimse benim yorumumada saçmalamayın diyemez!! bana göre ben öyle düşünüyorum yorumda benim yorumum o kadar!!

Nişanlınla kaynın ve Sedef arasındaki samimiyette beni şaşırtmadı bir evde bir hayatı paylaşmış insanlar heleki Sedef yenge biraz yaşça büyükse nişanlından ve diğer kaynından, o samimiyet olur gayet normal bence,, benim kaynımda beni prenses diye çagırır, öpüşürüz,birşey yapacaksa prenses nasıl istiyorsa öyle der kimsenin fikrini sormaz agzımdan çıkacak iki lafa bakar ama ben bu aileye gelin oldugumda o daha ilk okula gidiyordu tmm şimdi 20 yaşında delikanlı ama olsun biz senelerdir bir aileyiz diğer büyük kaynımlada çok iyidir aramız...

sen kaynınla aynı odada uyudun mu ışıkları kapatıp el şakaları yaptın mı oynaşmanın adı şaka oldu neyse

Nişanlınla kaynın ve Sedef arasındaki samimiyette beni şaşırtmadı bir evde bir hayatı paylaşmış insanlar heleki Sedef yenge biraz yaşça büyükse nişanlından ve diğer kaynından, o samimiyet olur gayet normal bence,, benim kaynımda beni prenses diye çagırır, öper hoş geldin derim yada ugurlarım (oda elimi öper),birşey yapacaksa prenses nasıl istiyorsa öyle der kimsenin fikrini sormaz agzımdan çıkacak iki lafa bakar ama ben bu aileye gelin oldugumda o daha ilk okula gidiyordu tmm şimdi 20 yaşında delikanlı ama olsun biz senelerdir bir aileyiz diğer büyük kaynımlada çok iyidir aramız...

cnm şimdi okudumda el tutuşma oyunu vs. gerçekten tuhaf geldi, birde yaşları aynı sayılır nişanlın ve sedefin bu samimiyet bencede çok...Diğer eltin Sema sana bu aile içinde olan biten hakkında en iyi bilgiye verecek kişi gibi geldi banada bence sen ona danışmalısın o ne düşünüyor bu konularda???
Çok labali bir kişilikmiş bu Sedef cidden sinir bozucu bir tip anladıgım kadarıyla...

cnm şimdi okudumda el tutuşma oyunu vs. gerçekten tuhaf geldi, birde yaşları aynı sayılır nişanlın ve sedefin bu samimiyet bencede çok...Diğer eltin Sema sana bu aile içinde olan biten hakkında en iyi bilgiye verecek kişi gibi geldi banada bence sen ona danışmalısın o ne düşünüyor bu konularda???
Çok labali bir kişilikmiş bu Sedef cidden sinir bozucu bir tip anladıgım kadarıyla...

yoksa insan tabiki kaynıyla samimi olur tatlım, bizde yabani değiliz ama kadınız hissediyoruz bit yeniğini

Valla eltisi olmayan anlayamaz seni. Hele ki seni kıskandırmak için herşeyi yapan bir kv varsa o zaman hissettiklerini anlarım. Gelin görümce kaynana gemisi yürürmüş ama elti gemisi yürümezmiş diye bir laf bile var.
Eltini kıskanabilirsin ama bu kıskançlıkta kv kp in sayesinde olur. Sonuçta o gelinse sende gelinsin nedendir kv ikinizin arasını yapmak zorundadır. İkinize eşit ölçülerde davranmak yaklşaşmak ve bunu size hissettirmek zorundadır.
düşünsenize biri sizden daha çok seviliyor daha çok değer görüyor el üstünde tutuluyor siz bir şey yapmadan hemde. Sonra siz bunları görüp kendinize yediremedikten sonra adınız kıskanca çıkıyor. Bu durumdada o kişi takıntı haline geliyor. Benim eltimede ilk başlarda daha çok değer verildiğinde bende hazmaedemiyordum takıntı haline getirmiştim. Benim eksik yanım ne diyordum. İster istemez kv kp kendinizi kötü hissetmenize hiç yokken eltinize kafayı takmaya sebep veriyorlar.
Deneyimli olarak bu konuda daha öncede dediğim gibi hiç takma. Takmadığını gördüklerinde bu tür davranışlarından da vazgeçiyorlar. Sen nişanlınla mutlu olmaya bak.

Nedir bu gelinlerin çektikleri ya pes doğrusu. Zaten sizin gibi böyle el üzerinde tutanlar önemsenmez saygıda kusur etmeyen insanlar nedense değersiz olur.Hiç bir anlam veremiyorum bu erkek ailelerine

haklısın valla katılıyorum.bende hiç anlamıyorum dogrusu ama bu insanlara hep yapmacık olacaksın samimiyetten anlamıorlar.ne kadar el üstünde tutarsan o kadar kötü oluyorsun.benim eltim kaynanama kız kaynana gel bak su yemek şöylemi olacak der mesela ben anne yemeği söyle mi yapsak güzel olur derrim ama ona fatmam der bana hep kız tsemavi der.kızım tsemavim desene nerdeee :( .ama akıllandım artık bende eltim gibi yapıcam.alttan alttan vurcam lafı sakayla karıstırıp (becerebilirsem tabi yapımda yok ama napalım )

haklısın valla katılıyorum.bende hiç anlamıyorum dogrusu ama bu insanlara hep yapmacık olacaksın samimiyetten anlamıorlar.ne kadar el üstünde tutarsan o kadar kötü oluyorsun.benim eltim kaynanama kız kaynana gel bak su yemek şöylemi olacak der mesela ben anne yemeği söyle mi yapsak güzel olur derrim ama ona fatmam der bana hep kız tsemavi der.kızım tsemavim desene nerdeee :( .ama akıllandım artık bende eltim gibi yapıcam.alttan alttan vurcam lafı sakayla karıstırıp (becerebilirsem tabi yapımda yok ama napalım )

Çoook haklısın canım.
Kendini çektikçe kıymetleniyorsun gözlerinde.....

işte bunu anlayamıyorum ne sevdikleri belli ne sevmedikleri canımı sıkmaktan geri kalmıyolar ama çokta fazla ilgileniolar aman kızım hasta olma aman kızım sobayı yakayım ayaklarını ısıt kaynanm kalkıo yerini bana verio önmde dönüo hizmet etmeye çalışıo ben yaparım desmede
haksızlık edemem öok kötüler diyemem ii huylarıda var sinir bozmalarıda böyle oluncada benm dengem bozuluo sunuda kabul ediyorum bende zaten bişileri çok kafaya takan briyim boşveremiorum sonrada böle yıpranıorum işte

senin kayınvalideyle benmki aynılarmışş :) benimkide etrafımda dört döner ama lafı da sokar bende sokuyom gerci ama o zaman kötü gelin oluyoz sakayla karısık sokarsan biişiy olmuyor :) benimkilerde ölee eltimi överler haspam cok da tın ama o an insanın siniiri bozuluyo benm sinirim bozuluncada eşime patlıyom napımm sonra onun siniri bozuluyo ee noluyo bu sefer kaynanam oğlunun sinirlerini bozuyo :) tabi bi de bizim ara azcık acılıyo :)

ben bu sedef olayını anlamadım tam kimdir nedir neden övülüyor

Bunlar 3 erkek kardesler. Yenge son derece bonkor bir kadın eşi askerdeyken eşinin 2 kardeşiyle de yakınlaşmış.
Bu durumu k.valide ve k.peder bildikleri halde gelinlerine tapıyorlar. Ailenin mezhebi son derece geniş. Donup kalmıştık o donem.

ttühhhh ben niye göremedim yaaa gec oldu ama olduuu neysee.yuh diyorum oha diyorum haddimi aşmak istemiyorum ama bütün bunları bile bile ne işin kızım senin o ailede yaa.bi de kendini sevdirmeye ugrascak falan filann ....:53::53::53:

Bunlar 3 erkek kardesler. Yenge son derece bonkor bir kadın eşi askerdeyken eşinin 2 kardeşiyle de yakınlaşmış.
Bu durumu k.valide ve k.peder bildikleri halde gelinlerine tapıyorlar. Ailenin mezhebi son derece geniş. Donup kalmıştık o donem.

tühhhhh ben niye eksik kaldım yaaa neyse gec meç ama gördüm sonunda ve yuhhhhhh ohaaaa diyorum bu nedir kızım ya sen bunları bile bile evlenceksen ne rahatlık valla pes dogrusu :53::53::53: yenge de iyiymiş gönlü bolmus ne kendini mahrum bırakıyo ne de eşinin kardeşciklerini maşallah :37:

Back
X