aynen cnm bende sevgimi belli edemem içimden severim. bu huyumu bende sevmiyorum ama yaradılışmıdır nedir bende anlamadım. artık insanlar bizi böyle kabul etsin napalım..:2:
zaman çok kısa tatlım.. yarın çok pişman olmadan git doya doya öp, kokla, sarıl...:128:
Alışkanlık,karakter ve yetişirilme tarzı...
Ben de hiç bir zaman anne babayı öpücüklere boğan bir evlat olamadım..
Hatta annem bazen yanıma gelir "beni öper misin?" der..
Ben değil de annem çok üzülüyor bu duruma..
ailenizde böyle bişey yoksa normal canım ya, demek ki alışmamışsın çocukluğunda, bence bunun için kendini suçlama
Tamamen karakterle ilgili bişey sanırım bende hiç bilmem gidipte anneme yada babama sarılayım öpeyim mıncıklayım ..
Yapmamız lazım bunları ama yapamayıncada elden bişey gelmiyor ..
Benim kızım öyle değil bana yada babasına yapar gelir sarılır öper sırnaşır içinden geldiği için yapıyor bunu..
Pişman olmamak için bir yerden başlamak gerek. Kendi seçimimiz olan kişileri bir nevi elde tutma biçimi de olabilir belki. Kendi paramızı kazandığımızda daha dikkatli harcarız ya onun gibi birşey.
Ne tuhaf şu insanoğlu...
Oğlum her zaman sevgisini belli eder, gün içinde onlarca kez söyler ve cidden öpücüklere boğar beni, ben de mest olurum tabii. Büyüyünce yapmazsa çok üzülürüm. Zaten anne olduktan sonra aileme mesafeli duruşum canımı sıkmaya başladı. Empati yapıyorum sürekli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?