- 19 Kasım 2013
- 18.894
- 34.126
- 798
- Konu Sahibi Pink_Women
Korkuyoruz ve maalesef yapımızda müsait bu kaba sabalığa,dolayısıyla böyle olduk.Konumda bir kaç küçük örnekle anlatmak istediğim tamda buydu
Ne oldu bize
Bazen bindiğim otobüs şöförüne günaydın diyorum almıyor
cevapta vermiyor
bende bir müddet sonra vermek istemiyorum
İnsanlarla samimi olup olmaması ayrı ama aynı apartmanda oturduğun insana bir kapıyı açmak ayrı birşey
Yani benim evladım yok bende istemem insanların kendilerinden geçercesine sevmesini
ama dediğim gibi benim bahsettiğim neden artık nefret eder olduk birbirimizden
ne komşu var ne arkadaş
güven yok bu durum beni üzüyor
2 gün önce kalabalık bir caddede park yüzünden genç bir çocuk,diğer adama saldırdi,kendinden 15 yaş büyüktür adam ki adamın arabasının arkasina çıkamayacağı şekilde park eden kendisiyken. Bir Allahın kulu ayırmadı uzun bir süre. O adam gayet yumruk yedi,millet durdu izliyor. Korkanda olmuştur muhakkak,ama zevkine izleyende var,sırf bu sebepten yardım etmeyende. Kaza olur,millet durmaz ama yavaşlar dibine kadar kaza seyreder. Dur o zaman çek sağa yardım et ama yok,o trafiğin içine etmek pahasına tin tin geçip izleyecek o kazayı,huyu bu,meraklı.
Öte yandan arabayla giderken yayaya yol veriyorum,bir havalar bir tripler,ağır ağır yürümeler derken pişman oluyorum yol verdiğime. Böyle de bir durum var. Bazen yaptığıniza pişman eden durumlarda olmuyor değil.
Ben ortaokula giderken,annem yaşlarında bir kadin gördüm elinde poşetleri vardı,yürüyordu,gittim yanına yardım ettim. Evine kadar bıraktım hatta,yoldada bana sordu adın ne baban ne iş yapıyor vs diye,hatta bizim bir alt sokakta oturuyordu,evin yerinide sordu söyledim,ama ismimi doğru söylemeye çekindim,ablamın ismini verdim.(Ne safmısim,madrm saklayacaksın,aklına gelen ilk ismi niye veriyorsun dimi

zira o dönem kayıp 2 çocuk vardı semtimizde.Annemede demedim böyle böyle oldu diye,tırstım biliyorum kızacak evine kadar niye çıktın diyecek. Neyse 2 gün sonra okuldan bir geldim,annem ve teyze bizim apartmanda bizim evin kapısında konuşuyor,dedim yandık. Ablamın ismini verdim ya,ablamı görmüş kadın yok demiş bu değil,o sırada ben geldim. Ha dedi bu