purpleflowers4
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 5 Ocak 2017
- 18
- 6
- 6
- 28
- Konu Sahibi purpleflowers4
-
bu yıl son kez giricem 3.senem ailemde başka girmeme izin vermez bende yoruldum başladım çalışmaya az çok temelim var ama geçmişten dolayı sanki hiç mutlu olamıcakmışım gibi geliyorGeçmiş olmuş bitmiş. ne yapacaksın geçmişle. Önüne bak artık.
mezunsun bu sene çalış olmadı seneye dersaneye git ve üniversiteyi kazan oku .
Hayata kaldığın yerden başla .
Bunu üniversiteyi evliyken dışardan okumuş ve atanmış biri yazıyor
ilk zaman evet dibe batiyorsun ama çıkmayı
hıc umut yok mu bana da oyle geliyor o kadar hatadan sonra mutlu olamam gibiHayatim alt ust oldu ani olaylarda soylenir. Siz baya istikrarli bir sekilde kotu tercihler yapmissiniz. Bencu bu saatten sonra yapilanilecek en mantikli sey en becerikli oldugunuz alani belirleyip o yonde uzmanlasmaniz.
hıc umut yok mu bana da oyle geliyor o kadar hatadan sonra mutlu olamam gibi
Nazar hep daha iyiye deger diye bir sey yok. Zirvede o kadar insan var ki eger oyle olsa basari diye bir sey olmazdi. Yildizin dusukse muhtemelen insanlarin kotu enerjisinden etkileniyorsundur.
Su ana kadar ne olduysa oldu kendini hirpalasan da giden gun gitti ama su dkdan itibaren bu yazdiklarinin tam tersini yapabilirsin.
Cunku bir seylerin farkindasın bu bile iyi kendi adına. Sinav icinde ne kadar calisirsan kârdır. Zaman gecti diye baslamamazlik etme kim bilir kac net yukseltirsin , belli mi olur?
evet başladım calısmaya ama bazen oyle anlar oluyorkı dıyorum ben bunca hatadan sonra nasıl mutlu olucam cok sey yasadım cokkNazar hep daha iyiye deger diye bir sey yok. Zirvede o kadar insan var ki eger oyle olsa basari diye bir sey olmazdi. Yildizin dusukse muhtemelen insanlarin kotu enerjisinden etkileniyorsundur.
Su ana kadar ne olduysa oldu kendini hirpalasan da giden gun gitti ama su dkdan itibaren bu yazdiklarinin tam tersini yapabilirsin.
Cunku bir seylerin farkindasın bu bile iyi kendi adına. Sinav icinde ne kadar calisirsan kârdır. Zaman gecti diye baslamamazlik etme kim bilir kac net yukseltirsin , belli mi olur?
Her an mutlu olamazsın hayat bu bir seyler yasayıp yillarca sonucunu cekiyoruz 1 an 1 cumle 1 ofke nelere sebep oluyor bircok ornek var. Herkesin emin ol herkesin yarası mutsuzlugu var bir sekilde tutunmaya calisiyor herkes. Anne cocuguna tutunuyor, cocuk hayaline. Sende kendine tutun hepimiz hala yasiyorsak hala 1 sansimiz var her sey icin. Daha neler gorecegiz kim bilir.evet başladım calısmaya ama bazen oyle anlar oluyorkı dıyorum ben bunca hatadan sonra nasıl mutlu olucam cok sey yasadım cokk
Onun adına nazar değil yanlış geçirlmiş, iyi yonetilememis ergenlik denir. Ama hayatta hicbir şey için geç değil. Bundan sonrasina bakin.Çok vasıfsız niteliksiz oldugumu düşünüyorum hayatım boyunca başardığım hiçbirşey yok hep hata üstüne hata yaptım..Ailemi hep üzdüm ortaokulda çalışkandım ama o zamanda insanlara hep kendimi kullandırtırdım aileme bağırır kardeşlerimi döverdim sinirlenince ama sosyal hayatta hep kendimi ezidrirdim.En büyük başarım ise şehrin en yüksek puanlı anadolu lisesini kazanmam olmuştur keşke hiç oraya gitmeseydim de.Lisede anksiyetem yavaş yavaş artıyordu lise 1 de aşırı depresyona girmiştim ve kimlik arayışı içindeydim günde 6 7 saat bilgisayar başında geçirirdim çalışmazdım notlarım berbattı.Lise 2 de arkadaş edindim saf oldugum için beni kullanrdı eve 9 10 gibi dönerdim böyle bir şehirde bide. Çalışmam gerekse çalışmak istesem bile ona söyleyemezdim korkar çekinirdim lise 3 te biraz çalışmaya başladım fakat yine hayır diyemeyip kendimden ödün veriyordum.Lise sonda ise okul değiştirmiştim ve de dershanedeki birkaç erkeğin sözlü şiddetine maruz kalmıştım hep bana laf atar gülerlerdi hiç sesimi çıkaramazdım.Eve gelip ağlardım hergün .Ailem bni durumumuza rağmen lise 2 den beri dershaneye gönderdi istediğim kitap ya da ne olsa alırlardı.Fakat çalışmadığım için kitaplarım bomboştu .Mezuna kaldığım senede gittim ilk 2 ay çalıştım sonra takıntı yaptım çalışamadım ve de birkaç kişi yüzünden gitmeyi bıraktım.Bugün abim bana sen eğitim hayatını hep başka insanlar için mahfettin saçma takıntılar yaptın dedi o kadar kötü oldum ki söylediklerinde çok haklıydı ben aptal saf ve salağın tekiyim hiç bir imkanımı kullanamadım başkaları için kendimi mahfettim(( dünyada benim gibi olan kimse yoktur buna eminiim:// böyle aptal olup kendi hayatını mahfeden ve de dışardakilerin bana nazar değdirdiğinini düşünüyorum bicok kişide bunda hemfikir bana nazar değdırdklerıne..dusundukce uzuluyorum neden benden daha ıyı olanlara nazar degmedıde bna degdı hayatım alt ust oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?