- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi purpleflowers4
-
Naza değilki be kuzum tam da ergenmişsin o yüzdenÇok vasıfsız niteliksiz oldugumu düşünüyorum hayatım boyunca başardığım hiçbirşey yok hep hata üstüne hata yaptım..Ailemi hep üzdüm ortaokulda çalışkandım ama o zamanda insanlara hep kendimi kullandırtırdım aileme bağırır kardeşlerimi döverdim sinirlenince ama sosyal hayatta hep kendimi ezidrirdim.En büyük başarım ise şehrin en yüksek puanlı anadolu lisesini kazanmam olmuştur keşke hiç oraya gitmeseydim de.Lisede anksiyetem yavaş yavaş artıyordu lise 1 de aşırı depresyona girmiştim ve kimlik arayışı içindeydim günde 6 7 saat bilgisayar başında geçirirdim çalışmazdım notlarım berbattı.Lise 2 de arkadaş edindim saf oldugum için beni kullanrdı eve 9 10 gibi dönerdim böyle bir şehirde bide. Çalışmam gerekse çalışmak istesem bile ona söyleyemezdim korkar çekinirdim lise 3 te biraz çalışmaya başladım fakat yine hayır diyemeyip kendimden ödün veriyordum.Lise sonda ise okul değiştirmiştim ve de dershanedeki birkaç erkeğin sözlü şiddetine maruz kalmıştım hep bana laf atar gülerlerdi hiç sesimi çıkaramazdım.Eve gelip ağlardım hergün .Ailem bni durumumuza rağmen lise 2 den beri dershaneye gönderdi istediğim kitap ya da ne olsa alırlardı.Fakat çalışmadığım için kitaplarım bomboştu .Mezuna kaldığım senede gittim ilk 2 ay çalıştım sonra takıntı yaptım çalışamadım ve de birkaç kişi yüzünden gitmeyi bıraktım.Bugün abim bana sen eğitim hayatını hep başka insanlar için mahfettin saçma takıntılar yaptın dedi o kadar kötü oldum ki söylediklerinde çok haklıydı ben aptal saf ve salağın tekiyim hiç bir imkanımı kullanamadım başkaları için kendimi mahfettim(( dünyada benim gibi olan kimse yoktur buna eminiim:// böyle aptal olup kendi hayatını mahfeden ve de dışardakilerin bana nazar değdirdiğinini düşünüyorum bicok kişide bunda hemfikir bana nazar değdırdklerıne..dusundukce uzuluyorum neden benden daha ıyı olanlara nazar degmedıde bna degdı hayatım alt ust oldu
coco cambo allah iyliğini versin senin yorumlarına bayılıyorumnazar değil ergenlik bebişim...
bende aynı halttım..sana söyliyim bu sene toparlandın toparlandın...aksi halde ömrün boyunca aaaaaah vah diye gezineceksin...imza tecrübe .............
nazar degil canim. sen secimlerini yanlis yapmissin. donusun.imkanin.varsa en kisa zamanda don bence. nazarla zerre alakasi yok.Çok vasıfsız niteliksiz oldugumu düşünüyorum hayatım boyunca başardığım hiçbirşey yok hep hata üstüne hata yaptım..Ailemi hep üzdüm ortaokulda çalışkandım ama o zamanda insanlara hep kendimi kullandırtırdım aileme bağırır kardeşlerimi döverdim sinirlenince ama sosyal hayatta hep kendimi ezidrirdim.En büyük başarım ise şehrin en yüksek puanlı anadolu lisesini kazanmam olmuştur keşke hiç oraya gitmeseydim de.Lisede anksiyetem yavaş yavaş artıyordu lise 1 de aşırı depresyona girmiştim ve kimlik arayışı içindeydim günde 6 7 saat bilgisayar başında geçirirdim çalışmazdım notlarım berbattı.Lise 2 de arkadaş edindim saf oldugum için beni kullanrdı eve 9 10 gibi dönerdim böyle bir şehirde bide. Çalışmam gerekse çalışmak istesem bile ona söyleyemezdim korkar çekinirdim lise 3 te biraz çalışmaya başladım fakat yine hayır diyemeyip kendimden ödün veriyordum.Lise sonda ise okul değiştirmiştim ve de dershanedeki birkaç erkeğin sözlü şiddetine maruz kalmıştım hep bana laf atar gülerlerdi hiç sesimi çıkaramazdım.Eve gelip ağlardım hergün .Ailem bni durumumuza rağmen lise 2 den beri dershaneye gönderdi istediğim kitap ya da ne olsa alırlardı.Fakat çalışmadığım için kitaplarım bomboştu .Mezuna kaldığım senede gittim ilk 2 ay çalıştım sonra takıntı yaptım çalışamadım ve de birkaç kişi yüzünden gitmeyi bıraktım.Bugün abim bana sen eğitim hayatını hep başka insanlar için mahfettin saçma takıntılar yaptın dedi o kadar kötü oldum ki söylediklerinde çok haklıydı ben aptal saf ve salağın tekiyim hiç bir imkanımı kullanamadım başkaları için kendimi mahfettim(( dünyada benim gibi olan kimse yoktur buna eminiim:// böyle aptal olup kendi hayatını mahfeden ve de dışardakilerin bana nazar değdirdiğinini düşünüyorum bicok kişide bunda hemfikir bana nazar değdırdklerıne..dusundukce uzuluyorum neden benden daha ıyı olanlara nazar degmedıde bna degdı hayatım alt ust oldu
Konu sahibi özgüven eksikliginden yakiniyor ve onu rahatlatan yorumlar bekliyor. Siz de beceriksiz demissiniz. Beceriksiz deyince rahatladiniz mi? Elinize ne gecti?nazar falan değil bu kendi beceriksizliğiniz. şu an ne yapılabilir ona bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?