neden bu kadar çok ilgisizleşti???

sabaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
248
0
66
İzmir
merhaba kızlar
benim konularımı bilen kişiler nişanlımın ailesiyle ve daha önce evlenmiş olması ile ne tür sorunlar yaşadığımı bilir... şimdiki sorunum ise nişanlımın ta kendisi... bütün bu sorunlar olurken hep yanımdaydı... ama bu son 1 haftadır ne olduğunu anlamadım... yani ben aramazsam aramıyor... aradığım zaman ise genellikle kapalı telefonu... birşeyler anlatıyorum beni dinlemediğini fark ediyorum... dün oraya gittim aradım şurdayım gel beni al diye cevabı şu "neden haber vermeden geliyorsun?" bu soruya çok şaşırdım... normalde o bana bu tür süprizler yapar ben de ona yaptığımda çok sevinir ve kendi işi olduğu için hemen bırakır gelir ama şimdi? neden benim gelmeme sevinmedi? neden ben oradayken benimle hiç ilgilenmedi? elini tuttuğumda hep elimi bırakmak için yer aradı? ona her yakınlaşmaya çalıştığımda başka birşeyleri bahane ederek kaçtı? bu sorular yiyor kafamı işte... yani acaba ben mi artık onun gözünde güzel değilim diye düşünüyorum ama ben oraya gitmeden önce kuaföre gidip makyaj bile yaptırmıştım ki güzel ve düzgün dursun diye... şimdi arıyorum kapalı yine telefonu... bunu söylemek hiç istemiyorum hatta sormak bile canımı acıtıyor ama acaba eski eşiyle mi ilgili bu durum? offf ya çok canım sıkılıyor...

Boşanan birçok erkek kısa vadede evlenmeyi düşünmez. demek ki seni cok sevmiş.

İkinci kadın degilsin bu arada. İkinci kadın olman icin nişanlının evli olmasi lazım. Boşanmış bitmiş olay.

İşle ilgili bir sorun yaşıyor olabilir mi? Erkekler genelde işle ilgili bir sorun yaşadıklarında dünyaya küserler.

evet beni çok seviyor yani ben bu son zamana kadar böyle düşünüyordum ve hala böyle düşünebilmek istiyorum... işle ilgili her konuyu benimle paylaşır... kesin başka birşey var ve ben bunun benimle mi yoksa başka birşeyle mi ilgisi olduğunu bilmiyorum...

daha önceki konularından hatırladığım kadarıyla nişanlının ailesi eski eşiyle arasını yapamaya çalışıyo gibiydi...
kafasını karıştırmış olabilirler...aile de etken bu işlerde sonuçta...

Cnm al karsına otur ve konusun anla derdi neymiş

tatlım konuşmuyor... sana öyle geliyor deyip konuyu kapatıyor... ya da lafımı alıyor başka türlü anlıyor falan... yani her türlü benimle bu konuyu konuşmak istemiyor... yani artık hiç bir konuyu....

tatlım konuşmuyor... Sana öyle geliyor deyip konuyu kapatıyor... Ya da lafımı alıyor başka türlü anlıyor falan... Yani her türlü benimle bu konuyu konuşmak istemiyor... Yani artık hiç bir konuyu....

canım ne sıkıntılı bi durum yaa... Ne yapsan acaba derdini ögrenmek için:44::44::44::44:

işte ben de ondan korkuyorum... eski eşinden dolayı olmasından... ama ben onunla yüzükleri daha takmadan önce konuşmuştum bu konuyu... yani eğer ilerde bu konu bir şekilde kafanı karıştıracaksa hiç takmayalım yüzükleri hatta hiç görüşmeyelim demiştim... offf yaaa bilmiyorum işte... ya başarırlarsa??

barışırlarsa sana çok büyük bi haksızlık yapmış ve günahını almış olur...
ama erkekler biraz dengesiz olabiliyolar, mesela İclal Aydın'la Tuna Kiremitçi gelir aklıma bu tarz olaylarda...
adam evlendikten bi kaç ay sonra eski karısına dönmüştü...sonra ondan da ayrıldı....
kafası karışmış olabilir ama seni sevmediğini sanmıyorum canım...
hakkında hayırlısı olur ne olursa olsun...böyle düşünmeye çalış...

yani umarım benim başıma böyle birşey gelmez doğrusu...
ama yine de kendisi bilir tabii ki... yani nasıl mutluysa öyle yapmalı zaten...
hala telefonu kapalı yaaa.... offf allahım... hayırlısı olsun diyorum diyorum ama olmuyor işte

Eski eşiyle ayrılma sebebi neymiş?

ya kötü ayrılmışlar işte... kızın ilgisizliği işte nişanlımın işleri kötüye gidince o da destek olacağına köstek olmuş... sürekli kavga gürültü derken dayanamamış ayrılmışlar... 2 sene sürmüş evlilikleri

böyle olmasindan hic konusmamasi daha iyi yani,
derdini anlamadan,böyle soguk tavirlarla nereye kadar gidecekki...

tabii ki böyle olması hiç konuşmamasından daha iyi değil ama diretirsem hiç konuşmayacak yani bu sefer tam tersine bir tepki verecek... sevmiyor öyle çok diretenleri ondan dolayı inat yaptığı oluyor mesela... bunu söylemeye çalıştım... nereye kadar gider bilmiyorum ama 3 saattir telefonu açmadığını biliyorum...

şimdi evini aradım babası açtı gelmiş eve yemek yemiş sonra ben dolaşmaya çıkıyorum demiş çıkmış ve hala telefonu kapalı... ya kaç saattir ben burda ağlamaktan helak olayım o gününü gün etsin...

Cok buyuk bir sorunu oldugu kesin.

Telefonu 3 saat açmamak ne demek? Siz nisanlisiniz. Artık bir resmiyet girmiş isin icine. Son derece sorumsuz bir davranış.

Bence herseyi göze alarak sorman lazım. Seni incitmekten korkuyor sanırım. Yoksa neden sorularindan kaçsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…