bunlari nisanlinla konustun mu ???
Boşanan birçok erkek kısa vadede evlenmeyi düşünmez. demek ki seni cok sevmiş.
İkinci kadın degilsin bu arada. İkinci kadın olman icin nişanlının evli olmasi lazım. Boşanmış bitmiş olay.
İşle ilgili bir sorun yaşıyor olabilir mi? Erkekler genelde işle ilgili bir sorun yaşadıklarında dünyaya küserler.
Cnm al karsına otur ve konusunanla derdi neymiş
tatlım konuşmuyor... Sana öyle geliyor deyip konuyu kapatıyor... Ya da lafımı alıyor başka türlü anlıyor falan... Yani her türlü benimle bu konuyu konuşmak istemiyor... Yani artık hiç bir konuyu....
daha önceki konularından hatırladığım kadarıyla nişanlının ailesi eski eşiyle arasını yapamaya çalışıyo gibiydi...
kafasını karıştırmış olabilirler...aile de etken bu işlerde sonuçta...
konuşmaya çalışıyorum tam anlatıyorum "sana öyle geliyor" deyip kapatıyor konuyu... hatta konuşmamak için başka konu açıyor...
işte ben de ondan korkuyorum... eski eşinden dolayı olmasından... ama ben onunla yüzükleri daha takmadan önce konuşmuştum bu konuyu... yani eğer ilerde bu konu bir şekilde kafanı karıştıracaksa hiç takmayalım yüzükleri hatta hiç görüşmeyelim demiştim... offf yaaa bilmiyorum işte... ya başarırlarsa??
sende hayir bu konuyu konusacagiz diye diretsen ?
barışırlarsa sana çok büyük bi haksızlık yapmış ve günahını almış olur...
ama erkekler biraz dengesiz olabiliyolar, mesela İclal Aydın'la Tuna Kiremitçi gelir aklıma bu tarz olaylarda...
adam evlendikten bi kaç ay sonra eski karısına dönmüştü...sonra ondan da ayrıldı....
kafası karışmış olabilir ama seni sevmediğini sanmıyorum canım...
hakkında hayırlısı olur ne olursa olsun...böyle düşünmeye çalış...
diretsem huyunu biliyorum kavga edeceğiz bu sefer hiç konuşmayacak...
Eski eşiyle ayrılma sebebi neymiş?
böyle olmasindan hic konusmamasi daha iyi yani,
derdini anlamadan,böyle soguk tavirlarla nereye kadar gidecekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?