Rahatsız oluyorsan yazmaCanin skldikca konu mu aciyorsun nilu?
Ne bileyim ya onu bile sevmiyorum sankiUzakta olmanız dolayısıyla paylaşımlarınız azalmış sanırım. Belkide ablanızla ilişkinizi zedeleyen şeyler vardır. Bi miniği görün bakalım o zaman ne hissedeceksiniz
TamamRahatsız oluyorsan yazma
Henüz tanışmadığınız birini elbette sevemezsiniz o sebeple bi görün kucağınıza alın bakalım ne hissedeceksiniz demiştim. Ablanızla da belli ki zedelenmiş bir ilişkiniz var onun evlilik sonrası uzağa gitmesi ile alakalıdır belkide. Biraz yabancılamışsınız sanırım.Ne bileyim ya onu bile sevmiyorum sanki
Bence hayırDünyaya bir minik canlı gelecek olması sizin içinizde ufak bir mutluluk oluşturmuyor mu bu abinizin çocuğu değil herhangi başka biri de olsa yine aynı mı olurdunuz
Ablam değil abimHenüz tanışmadığınız birini elbette sevemezsiniz o sebeple bi görün kucağınıza alın bakalım ne hissedeceksiniz demiştim. Ablanızla da belli ki zedelenmiş bir ilişkiniz var onun evlilik sonrası uzağa gitmesi ile alakalıdır belkide. Biraz yabancılamışsınız sanırım.
Lütfen sen yorum yap nolur nolurLütfen beni bu konudan da engelle etrafındakiler sana nasıl katlaniyor acaba
Ben mutluyum en azindanmide bulandırıyorsun tıpkı profil foton gibi
BelkideHayatından o kadar mutsuzsun ki kimsenin mutluluğuna sevinecek halde değilsin bence
Kv. yi sevmiyorsun, eltini sevmiyorsun, anladığım kadarıyla yengeni de sevmiyorsun, konu açıyorsun verilen cevapları sevmiyorsun, biz üyeleri de sevmiyorsun. Sen bu siteden ne bekliyorsun. Madem her şeyden rahatsızın neden az ötede oynamıyorsun.Ne bileyim ya onu bile sevmiyorum sanki
Harbi niye ben kimseyi sevmiyorum niye içim nefretle dolu kiKv. yi sevmiyorsun, eltini sevmiyorsun, anladığım kadarıyla yengeni de sevmiyorsun, konu açıyorsun verilen cevapları sevmiyorsun, biz üyeleri de sevmiyorsun. Sen bu siteden ne bekliyorsun. Madem her şeyden rahatsızın neden az ötede oynamıyorsun.
Hem biliyorum işte onun çocuğu olunca başı göylere erecek kendini bir şey zannedecek hem onun çocuğundan bana ne var ki,ben nerede onlar neredeKv. yi sevmiyorsun, eltini sevmiyorsun, anladığım kadarıyla yengeni de sevmiyorsun, konu açıyorsun verilen cevapları sevmiyorsun, biz üyeleri de sevmiyorsun. Sen bu siteden ne bekliyorsun. Madem her şeyden rahatsızın neden az ötede oynamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?