- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
yardÖnceki konularımdan hatırlarsınız beni derdim koca olacak adam her istediği olsun isteyen istediği olmadığı zaman hakaretler eden kavga büyüyünce vuran beni evden kovan adamEn sonunda beni delirten evden giden ben Siniri geçince eve onun ya da benim geri adım atışımla dönen ben Her dönüşüme bahane bulan ben. Çoğu sefer oğlumun hastalığını bahane ettim çoğu sefer belki pişmandır dedim bi umut. Her dönüşümde yine geldin geleceksin yüzsüzsün gurursun başına vura vura yüzsüz köpek gibi geleceksin diyen bir adam. Bi arkadaşımın lafı yazdırdı bana dediki sen istiyorsun ki kocan düzelsin istiyorsun ama düzelmez arkadaşım oğlun şu bu bahane. Haklı evet bana ettiği her kötülüğe aileme ve bana yaptığı hakaretlere rağmen içimde bitmeyen bir umut. Onsuz kalma korkusu ayrılma korkusu daha önce yaşadığım 2 aylık ayrılıktaki özlemek korkusu. Bağımlılık mı alışkanlık mı bu. Neden ben böyleyim işim var gücüm var. Ama kendime güvenim yok Ne olur bana bi akıl verin hakaret etmeden mutsuzluğun çaresizliğin nirvanasındayım.Nasıl kendime güvenim yerine gelir?
yardım alın en kısa zamanda sizinki aşk falan değil bağımlılık derecesini almışÖnceki konularımdan hatırlarsınız beni derdim koca olacak adam her istediği olsun isteyen istediği olmadığı zaman hakaretler eden kavga büyüyünce vuran beni evden kovan adamEn sonunda beni delirten evden giden ben Siniri geçince eve onun ya da benim geri adım atışımla dönen ben Her dönüşüme bahane bulan ben. Çoğu sefer oğlumun hastalığını bahane ettim çoğu sefer belki pişmandır dedim bi umut. Her dönüşümde yine geldin geleceksin yüzsüzsün gurursun başına vura vura yüzsüz köpek gibi geleceksin diyen bir adam. Bi arkadaşımın lafı yazdırdı bana dediki sen istiyorsun ki kocan düzelsin istiyorsun ama düzelmez arkadaşım oğlun şu bu bahane. Haklı evet bana ettiği her kötülüğe aileme ve bana yaptığı hakaretlere rağmen içimde bitmeyen bir umut. Onsuz kalma korkusu ayrılma korkusu daha önce yaşadığım 2 aylık ayrılıktaki özlemek korkusu. Bağımlılık mı alışkanlık mı bu. Neden ben böyleyim işim var gücüm var. Ama kendime güvenim yok Ne olur bana bi akıl verin hakaret etmeden mutsuzluğun çaresizliğin nirvanasındayım.Nasıl kendime güvenim yerine gelir?
Yapacagin tek sey ilk adimi at onu hayatindan cikar.Önceki konularımdan hatırlarsınız beni derdim koca olacak adam her istediği olsun isteyen istediği olmadığı zaman hakaretler eden kavga büyüyünce vuran beni evden kovan adamEn sonunda beni delirten evden giden ben Siniri geçince eve onun ya da benim geri adım atışımla dönen ben Her dönüşüme bahane bulan ben. Çoğu sefer oğlumun hastalığını bahane ettim çoğu sefer belki pişmandır dedim bi umut. Her dönüşümde yine geldin geleceksin yüzsüzsün gurursun başına vura vura yüzsüz köpek gibi geleceksin diyen bir adam. Bi arkadaşımın lafı yazdırdı bana dediki sen istiyorsun ki kocan düzelsin istiyorsun ama düzelmez arkadaşım oğlun şu bu bahane. Haklı evet bana ettiği her kötülüğe aileme ve bana yaptığı hakaretlere rağmen içimde bitmeyen bir umut. Onsuz kalma korkusu ayrılma korkusu daha önce yaşadığım 2 aylık ayrılıktaki özlemek korkusu. Bağımlılık mı alışkanlık mı bu. Neden ben böyleyim işim var gücüm var. Ama kendime güvenim yok Ne olur bana bi akıl verin hakaret etmeden mutsuzluğun çaresizliğin nirvanasındayım.Nasıl kendime güvenim yerine gelir?
Babası annesine böyle davranıyor şahit oldum bikaç kere oğlumun böyle olmasını istemem inşallah bunu başarabilirimYapacagin tek sey ilk adimi at onu hayatindan cikar.
Hangisi zor hayatini zindan eden adamdan ayri kalmak mi?
Kolesi oldugun hayati mutsuz umitsiz yasadigin gunleri geride birakmak mi?
Oglun varmis. Oncelikle onun icin o adamdan ayril. Niye biliyor musun?
Sana saygi duymayan adamin yaninda oglun buyurken neler gorecek? Annesine hakaret annesini asagilama annesini hor gorme...
Sonuc korkarim ki oglunda buyudugunde sana deger saygi hic bir sey gostermeyecek. Cunki babasi onun ornegi olacak kadina degersiz gorerek buyuyecek. Evlendiginde kendi esine aynilarini yapacak belkide...
Kendin icin degilsede oglun icin yapmalisin
Tabi ki basarabilirsin tek mesele bunu istemek.Babası annesine böyle davranıyor şahit oldum bikaç kere oğlumun böyle olmasını istemem inşallah bunu başarabilirim
Amin dua edin lütfenSeni döven ve aşağılayan bi adamı özlemen seninde normal olmadığın anlamına gelir yapmayın nolur ezdirme yın kendinizi cidden içim tükendi artık Rabbim gözünüzü açsın ne diyim
5 senelik evliyim bendeTabi ki basarabilirsin tek mesele bunu istemek.
Bak bitisik komsum aprt girisleri farkli hic gormedim onlari ama 4 yildir evde kavga gurultu. Ama nasil kavga kadinin oglu ne kufurler ediyor hemde bildigin dumduz senin..... Annesine ya annesine. Bazen annesine senin anani... Of ya ne bekliyorsun oglunu kaybetmek mi?
O evde oglun icin durmuyorsun kendini kandirma yeniden baslamaya korktugun icin duruyirsun. Ve sirf sen korkuyorsun diye oglunun hayatini yakiyorsun
Önceki konularımdan hatırlarsınız beni derdim koca olacak adam her istediği olsun isteyen istediği olmadığı zaman hakaretler eden kavga büyüyünce vuran beni evden kovan adamEn sonunda beni delirten evden giden ben Siniri geçince eve onun ya da benim geri adım atışımla dönen ben Her dönüşüme bahane bulan ben. Çoğu sefer oğlumun hastalığını bahane ettim çoğu sefer belki pişmandır dedim bi umut. Her dönüşümde yine geldin geleceksin yüzsüzsün gurursun başına vura vura yüzsüz köpek gibi geleceksin diyen bir adam. Bi arkadaşımın lafı yazdırdı bana dediki sen istiyorsun ki kocan düzelsin istiyorsun ama düzelmez arkadaşım oğlun şu bu bahane. Haklı evet bana ettiği her kötülüğe aileme ve bana yaptığı hakaretlere rağmen içimde bitmeyen bir umut. Onsuz kalma korkusu ayrılma korkusu daha önce yaşadığım 2 aylık ayrılıktaki özlemek korkusu. Bağımlılık mı alışkanlık mı bu. Neden ben böyleyim işim var gücüm var. Ama kendime güvenim yok Ne olur bana bi akıl verin hakaret etmeden mutsuzluğun çaresizliğin nirvanasındayım.Nasıl kendime güvenim yerine gelir?
seviyorsun bagımlısın . celladına asık biri gibi
Resmen Stockholm sendromu gibi bir hal almis sizin iliski. Isiniz gucunuz var madem alin cocugunuzu cikin. KendiniE bir hayat kurun. Kendine reva gordugun rezil hayati ogluna yasatmaya ne hakkin var? Sirf siz ozleyeceksiniz diye cocukta derin yaralar acmayin.
Ne demek olduğunu bilmiyordum şimdi okudum internette haklı olabilirsiniz okudukça kendimi gördüm sanki teşekkür ederim hepinizeStockholm sendromu yaşıyor olabilirsin. Yardım al bir uzmandan canım. Dışardan ahkam kesmesi kolay içinde ne yaşadığını anca sen bilirsin. Üzülme ufak adımlarla ilerle birden kestirip atamıyorsan.
Onu hayatının en kıymetli köşesinden çıkartıp hak ettiği yere...atarak ...
Kendine değer vererek onun değeri düşecek sen onu değerli etmezsen o hiçbirşey aslında
Biraz da onun tutarsızlıkları böyle olmama sebep oldu. Ben ne zaman gittiysem ya da gitmeye karar verdiysem o pişman gibi davrandı özürler diledi yalvardı sonra eski haline döndü.Hayatın karşınıza neler getireceği noktasında karamsar olmayın. Siz sadece doğru olanı yapmaya çalışın. Sonrası için endişelenmeyin. Sizi döven söven aşağılayan bir adamla beden beraber olasınız ki?
Biraz da onun tutarsızlıkları böyle olmama sebep oldu. Ben ne zaman gittiysem ya da gitmeye karar verdiysem o pişman gibi davrandı özürler diledi yalvardı sonra eski haline döndü.[/QUOTE
Seninde yazdığının gibi kuyruğu sıkışmadıktan sonra seni kaale almayacak alsa bile geçici bir dönem için kalıcı bi değişim yaşamak ietemediğinden buda ne seni mutlu eder nede böylede devam edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?