NEDEN BU KADAR KORKAĞIMMMMMM

Papatya Kokulu Hayaller

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.098
852
123
Önceki konularımdan hatırlarsınız beni derdim koca olacak adam her istediği olsun isteyen istediği olmadığı zaman hakaretler eden kavga büyüyünce vuran beni evden kovan adamEn sonunda beni delirten evden giden ben Siniri geçince eve onun ya da benim geri adım atışımla dönen ben Her dönüşüme bahane bulan ben. Çoğu sefer oğlumun hastalığını bahane ettim çoğu sefer belki pişmandır dedim bi umut. Her dönüşümde yine geldin geleceksin yüzsüzsün gurursun başına vura vura yüzsüz köpek gibi geleceksin diyen bir adam. Bi arkadaşımın lafı yazdırdı bana dediki sen istiyorsun ki kocan düzelsin istiyorsun ama düzelmez arkadaşım oğlun şu bu bahane. Haklı evet bana ettiği her kötülüğe aileme ve bana yaptığı hakaretlere rağmen içimde bitmeyen bir umut. Onsuz kalma korkusu ayrılma korkusu daha önce yaşadığım 2 aylık ayrılıktaki özlemek korkusu. Bağımlılık mı alışkanlık mı bu. Neden ben böyleyim işim var gücüm var. Ama kendime güvenim yok Ne olur bana bi akıl verin hakaret etmeden mutsuzluğun çaresizliğin nirvanasındayım.Nasıl kendime güvenim yerine gelir?

Bakın bu hanımefendi başka bir hanımın konusunda bunları yazdı. Boşa umutlarla maalesef bir yere varılmıyor. Eşiniz bu saatten sonra bambaşka bir adam olmaz hatta bu kadar taviz verdiğiniz için kötüleşir. İşiniz gücünüz de varmış, hayatınızı bir erkeğe bağlamayın.

Bağımlılık. Bu bağımlılıktan kurtulmak da sizin elinizde. Kendinizi ancak kendiniz kurtarabilirsiniz.

Kendi ayaklarınız üzerinde durmalısınız, çalışıyorsunuz, geliriniz var, ayrılmayı ciddi ciddi düşünmelisiniz. Yeni ve ayrı bir düzen kurmakta ısrarcı olun. Bu hayat sizin, güzel yaşamak varken bunca acı neden ?

Bağımlılık. Bu bağımlılıktan kurtulmak da sizin elinizde. Kendinizi ancak kendiniz kurtarabilirsiniz.
Her seferinde kendime diyorum bi daha dönmeyeceğim diye ama ondan uzaktayken ben de hatalıyım galiba karşılık vermeseydim büyümeyecekti kavga ama eve dönünce yine aynı davranınca aslında bu da bahane çünkü ben karşılık versemde vermesemde o kavgayı büyütecekti ben geri dönmek için bahane buldum sadece

Ne güzel ki o adama muhac değilsin bi gelirin var senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kadın var bu bağımlılık başka bişey değil bundan ancak kendiniz kurtulursunuz başka çaresi yok iyice düşünün ve hayatın onsuz da devam edeceğini unutmayin

İşiniz gücünüz, maaşınız varmış. Sizdeki imkânlara sahip olmak isteyen o kadar çok kadın var ki... Neden hakaret dinliyorsunuz? Niye hayatınızda yepyeni, bembeyaz bir sayfa açmıyorsunuz?

Biliyorum ama onun beni aşağılamaları beni bu hale getirdi sürekli ezik olduğumu anlattı bana başlarda takmıyordum ama yavaş yavaş işlemiş hakaretleri

Biliyorum ama onun beni aşağılamaları beni bu hale getirdi sürekli ezik olduğumu anlattı bana başlarda takmıyordum ama yavaş yavaş işlemiş hakaretleri

Adım burada "sürekli terapi öneren kadın" a çıkacak ama cidden sizin terapi görmeniz gerekiyor. Kendinize saygınız bitmiş, bunu geri kazanmalısınız. Tek başına yapmanız da zor, yardım almalısınız.

Yani tuhafsınız... Size vuran, yüzsüz köpek gibi bir yakıştırma yapan bir adamı özlemekten bahsediyorsunuz. bilemeyeceğim. böylesine bir düşüklük, kendine saygısızlık irite edici.

Alışkanlık bence.
Düzeninizi bozmak istemiyorsunuz,iyi-kötü bir hayatım var diye düşünüyorsunuz sanırım.

Ama böyle olmaz bunu siz de biliyorsunuz.Her alışkanlıktan kurtulabilir insanlar,sadece çaba gerekli.Belki ilk başlarda canınız sıkılacak düzeninizi özleyeceksiniz ama bir süre sonra iyiki diyeceğiniz günler de gelecek.Döven,üzerine hakaret eden adam için niye bu kadar üzülmüşüm ki diyeceksiniz...

O süreçten de korkuyorum onun başkasıyla evlenmesinden mutlu olmasından da korkuyorum ben mutsuzken hatta kızacaksınız bana ama oğlumun üvey kardeşi olmasından bile korkuyorum oğlumu elimden alıp yada oğlumun beni bırakıp babasıyla kalmak istemesinde korkuyorum benimle aile olnayı beceremeyen adam sırf bi daha ayrılmamak için başka bi kadınla mutlu olmak için herşeyi yapacak bu haksızlık değil mi

Adam açıkça size saygı göstermiyor bırakın sevgiyi.

Siz hala başka bir kadınla olur da evlenirse mutlu olacağını düşünüyorsunuz.Bırakın olurlarsa olsunlar,benden uzak olsun diyeceğinize düşündüğünüz şeylere bakın.

Gerçekten çok kızıyorum ya.Bir anne nasıl güçlü olamaz,evladının yanlış şeyler görmemesi için gerektiğinde nasıl güçlü kararlar alamaz aklım almıyor.

başlığa cevap veriyorum cesaret aptallıktır bazen kaçmayıda bileceksin
bi filmden replikti ama hatırlayamadım hangisi

Siz korkmaya devam edin umarım canınızdan olmazsınız, can çıkar huy çıkmazmış.Çalışan kadın bu kadar korkarsa, çalışmayan ne yapsın.

Neden korkuyorsun ki anlamadım ben. Hakaret işitmek, aşağılanmak, şiddet görmek- bunları mı özleyeceksin? İyi misin?

Oğlu 2.5 yaşında olmasına rağmen 4 ameliyat olmuş ömür boyu büyük tuvaletini tutamayacak (Allah korusun inşallah) bir evlada sahipken bu kadar güçsüzlük haklısınız kendimden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…