- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
canım benım kısa anlatacagım.ailem kapıyı yüzüme kapadı cevrem dul die horladı isim yok,3 tane kız ben naparım dıye delırcektım.kendımı topladım önce adlıyeye gidip dilekce verdım ve barodan avukat aldım sagolsunlar kadın sıınma evıne yerlestırıldım.bir kac gün durdum ve iş aradım bır ev tuttum bir yandan canavarın yanı eskı kocamın tehdıtlerı bir yandan cevre pes etmedim.önce temızlıkcı olarak bır otelde basladım kızlarımı okula yazdırdım,üniversıte mezunuyum bu arada yanı kısaca tek basıma kendımı satmadan yedırmeden harcatmadan basardım.suan kızlarımlayım ve meslegım üst düzey yöneticiyım 6 sene oldu ayrılalı bana sorabılır yardımcı olurum her konuda
Bakın bu hanımefendi başka bir hanımın konusunda bunları yazdı. Boşa umutlarla maalesef bir yere varılmıyor. Eşiniz bu saatten sonra bambaşka bir adam olmaz hatta bu kadar taviz verdiğiniz için kötüleşir. İşiniz gücünüz de varmış, hayatınızı bir erkeğe bağlamayın.
Her seferinde kendime diyorum bi daha dönmeyeceğim diye ama ondan uzaktayken ben de hatalıyım galiba karşılık vermeseydim büyümeyecekti kavga ama eve dönünce yine aynı davranınca aslında bu da bahane çünkü ben karşılık versemde vermesemde o kavgayı büyütecekti ben geri dönmek için bahane buldum sadeceBağımlılık. Bu bağımlılıktan kurtulmak da sizin elinizde. Kendinizi ancak kendiniz kurtarabilirsiniz.
Her seferinde kendime diyorum bi daha dönmeyeceğim diye ama ondan uzaktayken ben de hatalıyım galiba karşılık vermeseydim büyümeyecekti kavga ama eve dönünce yine aynı davranınca aslında bu da bahane çünkü ben karşılık versemde vermesemde o kavgayı büyütecekti ben geri dönmek için bahane buldum sadece
Kendi ayaklarınız üzerinde durmalısınız, çalışıyorsunuz, geliriniz var, ayrılmayı ciddi ciddi düşünmelisiniz. Yeni ve ayrı bir düzen kurmakta ısrarcı olun. Bu hayat sizin, güzel yaşamak varken bunca acı neden ?
Biliyorum ama onun beni aşağılamaları beni bu hale getirdi sürekli ezik olduğumu anlattı bana başlarda takmıyordum ama yavaş yavaş işlemiş hakaretleriNe güzel ki o adama muhac değilsin bi gelirin var senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kadın var bu bağımlılık başka bişey değil bundan ancak kendiniz kurtulursunuz başka çaresi yok iyice düşünün ve hayatın onsuz da devam edeceğini unutmayin
Biliyorum ama onun beni aşağılamaları beni bu hale getirdi sürekli ezik olduğumu anlattı bana başlarda takmıyordum ama yavaş yavaş işlemiş hakaretleri
Haklısınızaltın madalya takılacak kadınsınız valla. döven söven adamı özlemek hep affetmek ... ilginç.
Önceki konularımdan hatırlarsınız beni derdim koca olacak adam her istediği olsun isteyen istediği olmadığı zaman hakaretler eden kavga büyüyünce vuran beni evden kovan adamEn sonunda beni delirten evden giden ben Siniri geçince eve onun ya da benim geri adım atışımla dönen ben Her dönüşüme bahane bulan ben. Çoğu sefer oğlumun hastalığını bahane ettim çoğu sefer belki pişmandır dedim bi umut. Her dönüşümde yine geldin geleceksin yüzsüzsün gurursun başına vura vura yüzsüz köpek gibi geleceksin diyen bir adam. Bi arkadaşımın lafı yazdırdı bana dediki sen istiyorsun ki kocan düzelsin istiyorsun ama düzelmez arkadaşım oğlun şu bu bahane. Haklı evet bana ettiği her kötülüğe aileme ve bana yaptığı hakaretlere rağmen içimde bitmeyen bir umut. Onsuz kalma korkusu ayrılma korkusu daha önce yaşadığım 2 aylık ayrılıktaki özlemek korkusu. Bağımlılık mı alışkanlık mı bu. Neden ben böyleyim işim var gücüm var. Ama kendime güvenim yok Ne olur bana bi akıl verin hakaret etmeden mutsuzluğun çaresizliğin nirvanasındayım.Nasıl kendime güvenim yerine gelir?
O süreçten de korkuyorum onun başkasıyla evlenmesinden mutlu olmasından da korkuyorum ben mutsuzken hatta kızacaksınız bana ama oğlumun üvey kardeşi olmasından bile korkuyorum oğlumu elimden alıp yada oğlumun beni bırakıp babasıyla kalmak istemesinde korkuyorum benimle aile olnayı beceremeyen adam sırf bi daha ayrılmamak için başka bi kadınla mutlu olmak için herşeyi yapacak bu haksızlık değil miAlışkanlık bence.
Düzeninizi bozmak istemiyorsunuz,iyi-kötü bir hayatım var diye düşünüyorsunuz sanırım.
Ama böyle olmaz bunu siz de biliyorsunuz.Her alışkanlıktan kurtulabilir insanlar,sadece çaba gerekli.Belki ilk başlarda canınız sıkılacak düzeninizi özleyeceksiniz ama bir süre sonra iyiki diyeceğiniz günler de gelecek.Döven,üzerine hakaret eden adam için niye bu kadar üzülmüşüm ki diyeceksiniz...
O süreçten de korkuyorum onun başkasıyla evlenmesinden mutlu olmasından da korkuyorum ben mutsuzken hatta kızacaksınız bana ama oğlumun üvey kardeşi olmasından bile korkuyorum oğlumu elimden alıp yada oğlumun beni bırakıp babasıyla kalmak istemesinde korkuyorum benimle aile olnayı beceremeyen adam sırf bi daha ayrılmamak için başka bi kadınla mutlu olmak için herşeyi yapacak bu haksızlık değil mi
Oğlu 2.5 yaşında olmasına rağmen 4 ameliyat olmuş ömür boyu büyük tuvaletini tutamayacak (Allah korusun inşallah) bir evlada sahipken bu kadar güçsüzlük haklısınız kendimden nefret ediyorumAdam açıkça size saygı göstermiyor bırakın sevgiyi.
Siz hala başka bir kadınla olur da evlenirse mutlu olacağını düşünüyorsunuz.Bırakın olurlarsa olsunlar,benden uzak olsun diyeceğinize düşündüğünüz şeylere bakın.
Gerçekten çok kızıyorum ya.Bir anne nasıl güçlü olamaz,evladının yanlış şeyler görmemesi için gerektiğinde nasıl güçlü kararlar alamaz aklım almıyor.
iyi değilim malesef pskolojik olarak özellikleNeden korkuyorsun ki anlamadım ben. Hakaret işitmek, aşağılanmak, şiddet görmek- bunları mı özleyeceksin? İyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?