• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bu şekilde yapıyor anlayamıyorum ne yapmam gerekiyor

elossum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
270
102
33
32
Arkadaşlar oğlum 4.5 yaşında ocakta 5 olucak 3 yaşında tuvalet işini çözmüştük ama şu 1 haftadır her gece altına kaçırıyor ve enteresan olan bilmiyor uykusuna devam ediyor tuvalet eğitiminde bu kadar zorluk cekmemistim şimdi çektiğim kadar kreşe gidiyor tam alışamadı ama severekte gidiyor aslında bu sebep olabilirmi yada kardeşi olucak kısmetse tüp bebekle çok yeni daha haliyle kucagima alamiyorum yeterince oyun oynayamiyorum ilgi çekmek içinde olabilirmi tecrübeli annelerden yardım istiyorum napicam ne yapmam gerekiyor

Arkadaşlar oğlum 4.5 yaşında ocakta 5 olucak 3 yaşında tuvalet işini çözmüştük ama şu 1 haftadır her gece altına kaçırıyor ve enteresan olan bilmiyor uykusuna devam ediyor tuvalet eğitiminde bu kadar zorluk cekmemistim şimdi çektiğim kadar kreşe gidiyor tam alışamadı ama severekte gidiyor aslında bu sebep olabilirmi yada kardeşi olucak kısmetse tüp bebekle çok yeni daha haliyle kucagima alamiyorum yeterince oyun oynayamiyorum ilgi çekmek içinde olabilirmi tecrübeli annelerden yardım istiyorum napicam ne yapmam gerekiyor
Kızım 3.5 yaşında uzun zamandır tualete gider altına kaçırmazdı. Şimdi 2 haftadır sürekli altına kaçırıyor farkediyorum bazen bilerek gitmiyor. Bazen böyle durumlar olur diye kafaya takmıyorum anlatıyorum güzel şekilde ama kaçtı anne yanlışlıkla diyor birşey diyemiyorum. Her tualete gitmeden önde de kaçmaz tabi ama olsun Canları saolsun

Kızım 3.5 yaşında uzun zamandır tualete gider altına kaçırmazdı. Şimdi 2 haftadır sürekli altına kaçırıyor farkediyorum bazen bilerek gitmiyor. Bazen böyle durumlar olur diye kafaya takmıyorum anlatıyorum güzel şekilde ama kaçtı anne yanlışlıkla diyor birşey diyemiyorum. Her tualete gitmeden önde de kaçmaz tabi ama olsun Canları saolsun
Canım 3.5 yaşında normal bencede 5 yaş ne bileyim büyüdu yani artık hayır anlamıyorum yapıyor farkinada varmıyor bizde farketmesek sabaha kadar yaticak o şekilde böyle değildiki gece biz uyusak bile bizi kaldırmadan gidip tuvaletini yapıp gelen bi çocuktu 1 haftadır başka çocuk oldu sanki

Havalar soğudu, terle atamıyorlar akşamları çok su süt gibi şeyler içirmeyin karpuz daha erken saatlerde yesin. Benim oğlum da 5,5 yaşında geçen hafta o da yatağa kaçırdı.

Tuvalet eğitimi ile alakalı değil, daha büyük yaşta da kaçırabilir çocuklar. Yatmadan tuvalete gitsin, sulu şeyler yatmadan önce tüketmesin. Dünyanın sonu değil çocuğa kızmayın olabilir.

Kıyamam…

Sizi özlüyor olabilir diye düşündüm.

Çocuklar çok uzun süre anne kucağını istiyor bence.

Tuvalete mi kaldırsanız gece bu aralar? 9da yatıyorsa siz 12de uyumadan bir çiş yaptırsanız mesela

Back
X