- 29 Mayıs 2021
- 14.272
- 92.928
- 548
- 36
Aldattığı için ayrıldığıniz eski kocanizdan beklediğiniz şey ütopik yalnız.Şahsen ben düşünüyorum siz geçin ben geliyorum der yine geçmem hepsi kız ve sadece bu konuşuyor hararetli onlar dinliyordu bilmiyorum fikirleri merak ettim teşekkür ederim
Bence neden yaptiginin bi onemi yok. Yani kasitli yapmamis ta olabilir. Oradan gezerek geciyorlarda olabilir. Hem Sonucta arkadas grubu ile olmus olmasi ne gibi bi irtiba olusturabilirki. Hadi bir kadin yada kiz ile gecse o zaman belki sizi kiskandirmak istedi diye dusenebilirsiniz. Bence zaten amaci neyse ne siz onu belkide o amaci olan seye ulastirmayin kafaniza takmakla. Bitmis gitmis bosverin.Alıveriş merkezinde çalışıyorum 5 katlı bir yer ve bir çok koridor asansör merdiven olan bir yer eski eş kişisi bugün yanın da kız grubu ile tam giyim magazamısın önünden geçerken gördüm sonra ardımı dönüp kabine girdim insan neden o kadar yol varken tam da senin kapının önünden geçmek ister iş için mi oradaydı bilmiyorum bazen toplantıları oluyordu o bölgede yanın da erkek yoktu 7-8 kız vardı sadece.insan neden bunu yapar
Doğru diyorsunuz o an ne düşüneceğimi nasıl hissedeceğimi düşünmeyen insan buna mı kafa yoracakAldattığı için ayrıldığıniz eski kocanizdan beklediğiniz şey ütopik yalnız.
Geçtiği grup 8 tane kızdı erkek yoktuBence neden yaptiginin bi onemi yok. Yani kasitli yapmamis ta olabilir. Oradan gezerek geciyorlarda olabilir. Hem Sonucta arkadas grubu ile olmus olmasi ne gibi bi irtiba olusturabilirki. Hadi bir kadin yada kiz ile gecse o zaman belki sizi kiskandirmak istedi diye dusenebilirsiniz. Bence zaten amaci neyse ne siz onu belkide o amaci olan seye ulastirmayin kafaniza takmakla. Bitmis gitmis bosverin.
Ama adam sizi aldatmış, evliyken düşünmemiş, boşandıktan sonra mı ince düşünecek?Kadın görmek üzmedi beni gözümün içine baka baka oradan geçmek bile bile yapması
Adam gözünüzün içine baka baka, bile bile sizi aldatmış yahu. Sizin üzüleceğinizi mi hesaba katacak şu saatten sonra. Yapmayın bunu kendinize.Kadın görmek üzmedi beni gözümün içine baka baka oradan geçmek bile bile yapması
HaklısınızAdam gözünüzün içine baka baka, bile bile sizi aldatmış yahu. Sizin üzüleceğinizi mi hesaba katacak şu saatten sonra. Yapmayın bunu kendinize.
Kendim gibi sanıyorum işte ne bileyimAma adam sizi aldatmış, evliyken düşünmemiş, boşandıktan sonra mı ince düşünecek?
Olsun az oncede yazdigim gibi tek kadin veya kiz ile gecse hadi o zaman kiskandirmak isteme ihtimalini dusunelim ama eger 7-8 kiz ile gectiyse ya salak kendince hava atacak yada oyle denk geldi yolu degistirelim diyemediGeçtiği grup 8 tane kızdı erkek yoktu
Allah’a havale ediyorum unutmadığı gecelerin karşılığını öbür dünyada versin inşallahOlsun az oncede yazdigim gibi tek kadin veya kiz ile gecse hadi o zaman kiskandirmak isteme ihtimalini dusunelim ama eger 7-8 kiz ile gectiyse ya salak kendince hava atacak yada oyle denk geldi yolu degistirelim diyemedi
Unutmadigi gecelerin derken?Allah’a havale ediyorum unutmadığı gecelerin karşılığını öbür dünyada versin inşallah
Uyutmadıgı yazmıştım düzeltmişUnutmadigi gecelerin derken?
Teşekkür ederimŞeye benziyor sorunuz.
Önümüzden kara kedi geçmesi neye delalettir sorusuna, hayvanın bir yerden bir yere gittiğine delalet cevabı gibi:)
Eski eşinizle ayrılma sebebiniz sizde aynı travmayı uyandırmış sadece. Oturup sekiz tane kadını saymışsınız. Ben kalabalık bir kadın grubu derdim ama sayı veremezdim mesela.
O kişi artık sizin gündeminiz değil, isteseniz öyle bir görmezden gelirsiniz ki. Varlığından şüphe eder karşınızdaki kişi. Hem o da artık avm'ye gelmiş herhangi biri. Nereden isterse geçsin.
Sizin mağazaya gelip SEKİZ tane kadınla alışveriş de yapabilirdi.
Onun neyi niye yaptığından daha önemli sizin öz saygınız.
Adam sizi hem aldatmış hem boşanmışsınız buyüzden , bide okadar kızla dükkanınız önünden neden geçti amacı ne sizce diye konu mu açtınız buraya ?Alıveriş merkezinde çalışıyorum 5 katlı bir yer ve bir çok koridor asansör merdiven olan bir yer eski eş kişisi bugün yanın da kız grubu ile tam giyim magazamısın önünden geçerken gördüm sonra ardımı dönüp kabine girdim insan neden o kadar yol varken tam da senin kapının önünden geçmek ister iş için mi oradaydı bilmiyorum bazen toplantıları oluyordu o bölgede yanın da erkek yoktu 7-8 kız vardı sadece.insan neden bunu yapar
AnladimUyutmadıgı yazmıştım düzeltmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?