Benim de içimden geçen bu oldu bir bahane bulur yine geçmezdim gözükmezdim diyorumKaraktersiz olduğu için
Acı vermek yani maksat.Bilmiyorum bana çok aşağılık geldiSiz böyle düşünüp durun, kafanızda kurun diye. Siz de düşmüşsünüz hemen.
Şahsen ben düşünüyorum siz geçin ben geliyorum der yine geçmem hepsi kız ve sadece bu konuşuyor hararetli onlar dinliyordu bilmiyorum fikirleri merak ettim teşekkür ederim
Yani ben kendimden örnek vereyim eski eşimin yanından 10 tane adamla geçmezdim ne saçma bir şey bu ya hatta tek bir kişiyle bile geçmek istemezdim görür de üzülür mü ki diyeBenim de içimden geçen bu oldu bir bahane bulur yine geçmezdim gözükmezdim diyorum
Çekinmek değil saygı duymak diyelimNeden insanlara siz gidin geliyorum desin ki sizden çekinmek zorunda mi? Eski bilmem neyim var diye yolumu degiştirmem ben kendi adima, sizin ne dusuneceginizi dusunmek zorunda degil sosyallesirken veya is icin neyse...
Bosanmissiniz gitmiş siz de bu kadar her seyi ustunuze alinmayin bence.
Topluluk içinde bunu yapması saçma olur. Siz geçin bu yoldan ben arkadan dolanıcam mı desin?Şahsen ben düşünüyorum siz geçin ben geliyorum der yine geçmem hepsi kız ve sadece bu konuşuyor hararetli onlar dinliyordu bilmiyorum fikirleri merak ettim teşekkür ederim
Aynı fikirdeyim boşanma sebebin de aldatma iseYani ben kendimden örnek vereyim eski eşimin yanından 10 tane adamla geçmezdim ne saçma bir şey bu ya hatta tek bir kişiyle bile geçmek istemezdim görür de üzülür mü ki diye
Aşağılık ya da değil, adamın istediği gibi düşünüyorsunuz şu an. Adı üstünde eski, istetse 50 tane kadınla gezsin niye acı çekiyorsunuz?Acı vermek yani maksat.Bilmiyorum bana çok aşağılık geldi
Avm orası bilmiyorum her koridor farklı yola çıkıyor tek orası benim yolaTopluluk içinde bunu yapması saçma olur. Siz geçin bu yoldan ben arkadan dolanıcam mı desin?
Belki de aldattığı ve 3 gün de boşandığım için bilmiyorumAşağılık ya da değil, adamın istediği gibi düşünüyorsunuz şu an. Adı üstünde eski, istetse 50 tane kadınla gezsin niye acı çekiyorsunuz?
Çekinmek değil saygı duymak diyelim
Adam sizi aldattı ve siz hala yanında kadın gördünüz diye üzülüyor musunuz? Bu daha tuhaf değil mi?Belki de aldattığı ve 3 gün de boşandığım için bilmiyorum
Adi adamAynı fikirdeyim boşanma sebebin de aldatma ise
Kadın görmek üzmedi beni gözümün içine baka baka oradan geçmek bile bile yapmasıAdam sizi aldattı ve siz hala yanında kadın gördünüz diye üzülüyor musunuz? Bu daha tuhaf değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?