Neden buz gibi bebeğim?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
21aylık kızım annemdeyim boşanma aşamasındayım. Ev kuytu annem menepozlu.yattığımız oda daha soğuk..bundan bi hafta önce annemin gripli hasta arkadaşı gelip hastalığını attı üstümüze kızıma bulaştı boğazları kötüydü atesli idi neyse dr a gittik antibiyotik içirdik.boğazı geçtı ama bu sefer balgam olustu.ufak grliyor atamıyor balgam sökücüsü var ancak öksürtmeye yarıyor.gelelim üstünde bir. Yelek.esofman altında body .alt kısmında 2 eşofman altı.kızımı yamıma yatırdım altımız battaniye üstümüz battaniye ama kızım üstündeki battaniyeyi inatla atıyor.ökürüğü geçmedi örttüm hep o açtı ve ısınmadı bir haftadır böyle.anbem içindeki balgam yumusasın diye sümüklerini akıtan sığuk algınlığı ve mentollü merhem sürüyor sırtına ayağına ama atamıyor.hafta sonu dr a gideveğiz ama üstündeki kıyafetleterağmen ısınmaması tuhaf geldi evde kombi yanıyor ayrıca.anneme de aynı hasyalık bulastı öksürüyor düzelemiyor ilaç içse de
Kombiyi yükselttirniyor.bizi gönderdiği odada duvara yastık tıksak kızımla yatacak yer kalmıyor yastıjlar ile oynuyor kızım zaten.
Bendene kadar sıkışınca anneme veriyormuş gibi görünsemde yarm yamalak uyku ile 7.30-17.30 çalışıyorum.
Şu bi senede annemi de eski kocamı da iyice öğrenmiş oldum.annem yanımdaymış gibi görünse de herkes kendi derdinde.evin her seyine katkım olsa da kızıma baktığını kaka kaka bi hal oldu eve gelince hep yaramazlıklarını anlatıyor.kaldı ki kardesimin büyümesine şahidim kendi kızım melek kalır kardeşimin bebekliği yanında.

Ufo yok mu bacim tak ufoyu anneyi sicak basiyor diye sagliktan oluyonuz ya. Annen menapozlu ay desen bile belki kufur gibi algilar senin derdin zaten sana yeter bisey derse de bizim agzimi elimizi baglayarak mi buyuttun diye ver cevabi anandir atandir ama su halinle de seni darlamasin darlatmasinada izin verme

Balgam geçmediyse tekrar doktora götürmeniz gerekir antibiyotik bitince doktor tekrar kontrol etti mi?

ayrı eve çıkmayı kızımı kreşe vermeyi düşünüyorum ama ufak geliyor.annem hem kendini salıyor.hem dediğiniz gibi hem de suçlamaya uğraşıyor beni.
Balgam geçmediyse tekrar doktora götürmeniz gerekir antibiyotik bitince doktor tekrar kontrol etti mi?
devlet hastanesine gittiğimiz için takip yalan oldu haftasonu özel hastaneye götureceğim
Elektrikli soba-battaniye,sıcak su torbası kullansanız?
suan annemin odasına gittik.önce bacakta sonra hamak beşiğine koyduk.
Açın kombiyi kendi odasının peteğini kıssın. Yazık yavrunuza biz bile üşüyoruz da el kadar bebek napsın bir de hastaymıș
annem yanımda hem var hrm yok gibi hatalısın diyince kötüyüz.karışmayın bana der.hatasının suçlusu beni çıkarır

Yahu çok giyinmiş çocuk.
Neresi soğuk ayrıca?
Elleri ayakları mı, gövdesi sırtı mı?
Balgamlı durum 1 aya kadar sürebilir, çocuğa da mentollü şeyler sürmeyin, çok zararlı.
Yattığınız odayı güzel nemlendirin.
Tekrar doktor görsün tabi ama bana yanlış yol izliyorsunuz gibi geldi.
Öksürüğe bu kadar müdahale etmek doğru değil, vücut balgamı kendi atacak, bunu da öksürerek.

Bende dıluyum bacım annem kocamın ailesine kızar ama kendi de çkune tapılası erkek yetiştiriyor aynı hataları yapıyor.karışmayın bana diyor

Elleri bacakları gövdesi.çalışıyırum annem bakıyor.uyarsam dahi canının istediği gibi bakıyor zaten bişey desem trip atıp duruyor.kendi kendine en mükemmel anne o ben en kötü anne bem hiçbir şeyden anlamayan çocuk bakamayan biriyim.öyle hissettirip ego tatmininde

Demir eksikliği, kansızlık, vitaminsizlik vb bir sürü şey soğukluk yapar.
Doktora gidince kan testi yaptırın mutlaka.
Vallahi fazla giyinmiş çocuk, soyun azıcık yazık.
Terler teri soğur ondan hasta olur zaten, üşümekten değil.
Bronşite çevirmiş olabilir hastalığı, öksürük yerleşirse zaten geçmez dış etkenle.
Ama alerjik de olabilir, nem eksikliği ya da geniz akıntısı da yaşıyor olabilir.
Cold mix damla doktorunuza sorun, benim elim ayağım evde.
Annenize diyecek bir şey bulamıyorum, ben de de var aynısından.

Sicak su torbasi kullanin ayaklarina havluya sarin ayaklarinin altina yerlestirin.Uyku tulumu alin bide pamuklu olandan.Ne yazik ki dayim bosan bosverr kapim acik dediginde 2 cocugumla ayni duruma maruz kalmistim 4 aylik 2 bebek elimde kardesim bir yandan ben bir yandan isitamioduk bebekleri,dayim da sagolsun isiticiyi ac ev buyuk kaloriferler yetmio demiodu Herkes kendi derdinde canim annenin boyle olmasi garip ama benimki dayiydi.

kardeşim sınav stresi ve kendi sorumsuzluğundan hastalığını umursamadı şuan devlet hastanesi psikiyatr bölümünde kışın basından beri.ona bile bana suç çıkarmaya çalıştı.annnem elindeki parayı hazırdan bitiriyor ona .benim maasım ancak eve .ama onun kadar kıymetlı olamadık annem 60 yaşında ayrıca

Anneme sürekli dırdır edip kavga etmiyorum .bunu o yapmaya çalışıyor.krndi dediğini yaptırma derdinde.kendi yaptığı hatalıysa kötü hrp benim.kızımı kendi doyurmadan doymadığını düşünür.geç yürüdü evde en ufak düşmesinde beni azarlar.çovuk düşünce sanki. Faciadan sağ kurtulmuş gibi panik davranır bir de mesru gösterir vicdanını tatmin etmek için.sonra yine ben bakmıyorum olur.şuan kızım ısındı uyuyor.öğle arası gelince yine kızımı şikayet edecek.ciddi söylüyorum kardeşim gibi bebekliği olsaydı bakmazdı.

Allah yardımcınız olsun demeye geldim. Bencil annenize diyecek sözüm yok. Keşke annelik içgüdüsü taşımayanlar, fedakarlık yapmak istemeyenler anne olmasa.

Odanın peteğinin derecesini yükseltin, annenizin odası yine serin kalsın. Öyle olmaz mı?

Bir de bebekler için en iyi şey gerçekten uyku tulumu. Benim kızım da açıyor sürekli üstünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…