21aylık kızım annemdeyim boşanma aşamasındayım. Ev kuytu annem menepozlu.yattığımız oda daha soğuk..bundan bi hafta önce annemin gripli hasta arkadaşı gelip hastalığını attı üstümüze kızıma bulaştı boğazları kötüydü atesli idi neyse dr a gittik antibiyotik içirdik.boğazı geçtı ama bu sefer balgam olustu.ufak grliyor atamıyor balgam sökücüsü var ancak öksürtmeye yarıyor.gelelim üstünde bir. Yelek.esofman altında body .alt kısmında 2 eşofman altı.kızımı yamıma yatırdım altımız battaniye üstümüz battaniye ama kızım üstündeki battaniyeyi inatla atıyor.ökürüğü geçmedi örttüm hep o açtı ve ısınmadı bir haftadır böyle.anbem içindeki balgam yumusasın diye sümüklerini akıtan sığuk algınlığı ve mentollü merhem sürüyor sırtına ayağına ama atamıyor.hafta sonu dr a gideveğiz ama üstündeki kıyafetleterağmen ısınmaması tuhaf geldi evde kombi yanıyor ayrıca.anneme de aynı hasyalık bulastı öksürüyor düzelemiyor ilaç içse de
Kombiyi yükselttirniyor.bizi gönderdiği odada duvara yastık tıksak kızımla yatacak yer kalmıyor yastıjlar ile oynuyor kızım zaten.
Bendene kadar sıkışınca anneme veriyormuş gibi görünsemde yarm yamalak uyku ile 7.30-17.30 çalışıyorum.
Şu bi senede annemi de eski kocamı da iyice öğrenmiş oldum.annem yanımdaymış gibi görünse de herkes kendi derdinde.evin her seyine katkım olsa da kızıma baktığını kaka kaka bi hal oldu eve gelince hep yaramazlıklarını anlatıyor.kaldı ki kardesimin büyümesine şahidim kendi kızım melek kalır kardeşimin bebekliği yanında.
Kombiyi yükselttirniyor.bizi gönderdiği odada duvara yastık tıksak kızımla yatacak yer kalmıyor yastıjlar ile oynuyor kızım zaten.
Bendene kadar sıkışınca anneme veriyormuş gibi görünsemde yarm yamalak uyku ile 7.30-17.30 çalışıyorum.
Şu bi senede annemi de eski kocamı da iyice öğrenmiş oldum.annem yanımdaymış gibi görünse de herkes kendi derdinde.evin her seyine katkım olsa da kızıma baktığını kaka kaka bi hal oldu eve gelince hep yaramazlıklarını anlatıyor.kaldı ki kardesimin büyümesine şahidim kendi kızım melek kalır kardeşimin bebekliği yanında.