Neden Çatlatma İğnesi Değil Progestan Hapı

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
merhaba arkadaşlar soruma bir türlü cevap alamıyorm :1no2:geçen ay klomen kullandım ilacın ardından sizlerden duyduğum kadarıyla çatlatma iğnesi veriliyormuş doktorum bana progestan verdi hap olarak da içiliyormuş ama bana vajinal yoldan fitil olarak kullanmamı söyledi neden çatlatma iğnesi vermedi?? bilen var mı?offff

merhaba arkadaşlar soruma bir türlü cevap alamıyorm :1no2:geçen ay klomen kullandım ilacın ardından sizlerden duyduğum kadarıyla çatlatma iğnesi veriliyormuş doktorum bana progestan verdi hap olarak da içiliyormuş ama bana vajinal yoldan fitil olarak kullanmamı söyledi neden çatlatma iğnesi vermedi?? bilen var mı?offff

merhaba yeterli olgunluga yumurta erimişse zaten kendiliginden çatlıyor onun için çatlatma ignesi yerine progestan vermiş bunu bende kullandım hamile kalmayı ve düşükleri önlemek için gebe kalırsan bu ilacı kullandıgın için bebegin düşmesi önlenmiş oluyor bu benim bildiklerim umarım herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız hoşçakal.

Benim bildiğim kadarıyla yumurtalıklar yeterli büyüklüğe ulaşmadığında klomen kullandığın için kist oluşabiliyor bunu önlemek ve adet görmen için vermiştir. Ayrıca çatlatma iğnesi yumurtaların yeterli büyüklüğe ulaştığın da ve kendiliğinde çatlamıyorsa işte ozaman yapılıyor. Progestan herkeste farklı yan etkiler yapıyormuş...belki senin bünyene göre vermiştir vajinal yoldan olması da normal yani...canım sana birinci:1rolleyes: tavsiyem aklına takılan herşeyi doktoruna sor aklında soru işaretleri kalmasın her doktor farklı uygulamalar yapar bu yüzden buralarda aradğın cevapları net bulamazsın:uhm:...ikincisi tavsiyemde bu tür şeyleri takma kafana stres yapma...herşey olacağına varır... Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:... bende aynı durumdayım klomen kullandım olmadı yumurtalar gelişmedi farlutal verdi dktorum şimdi adet olmayı bekliyorum tekrardan ilacın dozunu arttırarak devam edicez Allahtan hayırlısı...Sevgiler canım umarım azda olsa yardımcı olabilmişimdir.acil şifalar dilerim:1hug:

Back
X