Neden cevap vermiyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belirti degil regle 10 gun kala belirti olmaz

yok canım adetten bu kadar erken mide kazınması başlamaz bence hamile değilsin ama yine de sen adet gününe doğru test yap için netleşsin iyice

Belirti degil regle 10 gun kala belirti olmaz
Çevremde 10c15 gün önceden döllenme sırasında bu belirtileri yaşayıp hamile olan çok sayıda insan var ayrıca bu postlarda bu belirtileri yasiyolr 10 15 gün öncesinden sonra evet nhamileyim diye tekrar post açanlar var

yok canım adetten bu kadar erken mide kazınması başlamaz bence hamile değilsin ama yine de sen adet gününe doğru test yap için netleşsin iyice
Adetime 2 3 gün kala tekrar test yapicam bakicam yükselme olmuş mu biraz umudum vardı oda gitti

Tamamen denk gelmis. Cunku bebek icin ugrasiyorlar ve herseyi belirti olarak goruyorlar

Gebelik belirtisi olarak rüya görmek... 21 yasindasin kizim ya, bu acelen ne? Eğlen ye iç korkusuzca korunarak seviş. Ayni zamanda kendini biraz egit. 21 yasinda bir anne ne verebilir çocuğuna? Sen daha cocuksun.

Sen sadece duymak istediklerini yazalim istiyorsun. Adetten 15 gun once dedigin gunlerde yumurtlama oluyor zaten. Hamilelik oyle pat diye 1 gunde olusmuyor. Oku biraz doktorlari dinle izle öğren.

Adet den 10 15 gün önce muneccimmi olmuşlar ki bilsinler daha yumurtlama günündeyken öyle bir belirti olması imkansız güzelim hepsi piskolojik

Ne alaka ben hamile olmayadabilirim ama enfeksiyonla alakası yok enfeksiyon akıntı kaşıntı pis kokudan oluşuyor nasıl enfeksiyona yordun acaba
enfeksiyonların hepsi pis kokulu, akıntılı, kaşıntılı olmaz. Enfeksiyon içeride de olabilir, ilk belirt olarak kasık ağrısı olabilir, idrar yolu enfeksiyonu olabilir, ağrıların nedeni enfeksiyon mudur bilinmez, bunu önermek de ne kadar doğru tartışılır. Sağlık bilimi sizin gördüğünüz kadar basit değil, yaşınız genç herhalde bu nedenle böyle nahoş bir üslupla cevap vermişsiniz ama öte yandan karşıdaki kişi bu kadar az veriyle teşhis koymuş, o da ayrı bir tartışma konusu

açlık hissiniz psikolojik, bu evrede açlık hissetmeniz mümkün değil.
hamile olabilir misiniz? olabilir, neden olmasın? veya birkaç ay içinde hamile kalabilirsiniz, şu andaki durumunuzla her ikisi de mümkün

ekleme. üslubunuz cidden kaba, ben çıkıyorum konudan

Egrcktn birazda olsa umudum yerine geldi 2 kere rüya gördüm birisi doğmuş kız ve koycgm ismiyle sesleniyorum 2. Rüyam erkek doguruyorum ve mutlulutannsarilip ağlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…