Ya sen nerden çıktın işine baksana her yerde bı şempanze var gerçi alışık durumlarBu konuda ne alaka diyebileceğimiz tek sey senin rüyan...
Ben iki gebelik yasadim hiç bir belirti yaşamadım adetim geçene kadar hamileliğin en net belirtisi adet gecikmesi gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir illa bi başkasında olan belirti sizde olacak diye bir şey yokBilmiyorum yaaa şuandaki agrilarm neden peki yumurtlamayı geçtim çoktan
Acilmiyo bick saplanıyor dha doğrusuBen iki gebelik yasadim hiç bir belirti yaşamadım adetim geçene kadar hamileliğin en net belirtisi adet gecikmesi gebelik belirtisi kişiden kişiye değişir illa bi başkasında olan belirti sizde olacak diye bir şey yok
Erken gebelik testleri var adetin den 3 yada 4 gün önce yap varsa çıkar zaten bu kadar stres yapmayınŞuan bile kasiklarim deglde şu bel kısmında sol yanım okdr çok acıyor. Kii anlatamam
Bekliyorum yapicamErken gebelik testleri var adetin den 3 yada 4 gün önce yap varsa çıkar zaten bu kadar stres yapmayın
Adete 10gun varken belirti olacağını sanmıyorum. Varsa da daha kana bile geçmemiştir büyük ihtimal. Adet gününü bekleyin.Geçmedi adetime bugünden itibaren on gün var geçen gün yaptırdım 0.100 çıktı ama çok erken davrandım bel ve kasık agrilarim çok yoğunlaştı olucem meraktannbasim da hep hafif ağrı hiç gitmiyor sabahları ve geceleri migden kaziniyor hiç olmadık kdr yemek yiyebiliyorum sizce bu belirtimi
Enfeksiyonda illlaa akıntı koku olmaz kasiklarda batma bel agrisi (bu sebeple acile gitmiştim)hatta iliski sırasında o ağrıyan yerde sanki birşeye dokunuyormus gibi acı olur.Enfeksiyonun her aşamasını yaşadım yardımcı olayım dedim o alakaNe alaka ben hamile olmayadabilirim ama enfeksiyonla alakası yok enfeksiyon akıntı kaşıntı pis kokudan oluşuyor nasıl enfeksiyona yordun acaba
Doktora git boyle soyle. 3 tane ruya gordum hamileydim dogurdum de. Doktor da der ki hemen kan ver bu rüya cok onemli bir gebelik belirtisi.Teşekkür ederim ama gercekt n enfeksiyon degl olsa hissederim bugün Gine sabah rüya gordm testim pozitif cikiyormus
Evet hamilesinKizim sen daha cocuksun. Tecrübeli kac kadin hamile degilsin daha belirtisi olmaz demis. Yok illa da hamileyim diyorsun. Iyi toplaşıp hepimiz hamilesin diyelim. Ancak oyle mutlu olacaksin. Ben baslatiyorum HAMILESIN
Sira sizdeRuhum Buruk Merifettah LesaM Meral01
Hemsirecik pericikk vaper
cok ergensiniz umarim olgunlasirsiniz bir anne aday adayi olarakTeşekkür ederim ama gercekt n enfeksiyon degl olsa hissederim bugün Gine sabah rüya gordm testim pozitif cikiyormus
Bobreklerinde taş yada kum olabilir bol şu iç lütfen rüyalarında okadar anlam yükleme belki hamilesin olabili4 ama çok takıntı yapıyorsunŞuan bile kasiklarim deglde şu bel kısmında sol yanım okdr çok acıyor. Kii anlatamam
21 yasinda ve 2. Evliligiymis. Umarim mutlu olur ve bir sure korunma yolunu seçer. Bu süreçte de kendini gelistirmeyi seçer. Hic ihtimal vermeden diliyorum. Baska bir konuda bebek bekliyorum bile demis. Istiyorum degil bekliyorum. Genel anlamda tuhaf biri.cok ergensiniz umarim olgunlasirsiniz bir anne aday adayi olarak
Hayir canım bobreklerindeki de bebektir rahmindeki de bebektir her sey bebektir oyle dicez onu istiyorBobreklerinde taş yada kum olabilir bol şu iç lütfen rüyalarında okadar anlam yükleme belki hamilesin olabili4 ama çok takıntı yapıyorsun
HamilesinKizim sen daha cocuksun. Tecrübeli kac kadin hamile degilsin daha belirtisi olmaz demis. Yok illa da hamileyim diyorsun. Iyi toplaşıp hepimiz hamilesin diyelim. Ancak oyle mutlu olacaksin. Ben baslatiyorum HAMILESIN
Evettt hamile değilse bile hamile aksini kabul etmiyor kızıyorKizim sen daha cocuksun. Tecrübeli kac kadin hamile degilsin daha belirtisi olmaz demis. Yok illa da hamileyim diyorsun. Iyi toplaşıp hepimiz hamilesin diyelim. Ancak oyle mutlu olacaksin. Ben baslatiyorum HAMILESIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?