Başka bir postta da bebek bekliyorum yazmış,Evettt hamile değilse bile hamile aksini kabul etmiyor kızıyor
Evde oturduğum yerden azarlandım resmen yavKan ve idrar testi bulundu belki yapmak istersiniz, nerden bilelim hamilemisiniz degilmisiniz herkesin kendince belirtileri oluyor
Ablamda hamile ve onunda eklem ve kasık ağrıları oluyor yine de doktora gidip kontrol yaptırabilirsinizarkadaşlar lütfen yardımcı olun benim normalde çok akıntım olur hep gunlk pet veya peçete koyuyorum bu ay çok belirtilerim var ilişkiden 4 5 gün sonra bek agrisi kaşık ağrıları başladı bel ağrısı ni sabah çok kotu vurdu kasık ağrıları batma şeklinde gelip geciyo ama belimde eğilirken felan ağrı var hayla ve işin garibi Allah'a dua ettm eğer hamilysen bu gece ruymda göster diye ve o sabah rüya gördüm kızım olunca adını lidya koyucam ve hep hayalimdi bu benm rüyamda ismiyle beraber kızım oldgnu gördüm Lidya Lidya diye sesleniyorum ve bu sabahda dogum yaptığımı gordum doktora gidiyorum ve beni doğuma aliyolr bı erkek çocuğum oluyor sarılıp ona mutluluktan ağlıyordum allahm kfayi yicem akıntılarım kesildi asla ve asla akıntım gelmiyor belimde ağrı sancilsrim var şu içiyorum bol bol su içme isteği var nolrsnz yardmci oln başımdadq ince ince ağrılar var en önemlisi de esimlee iliskiy le girerken kasiklarm acımaya basladi
Egrcktn birazda olsa umudum yerine geldi 2 kere rüya gördüm birisi doğmuş kız ve koycgm ismiyle sesleniyorum 2. Rüyam erkek doguruyorum ve mutlulutannsarilip ağlıyorum
Teşekkür ederim ama gercekt n enfeksiyon degl olsa hissederim bugün Gine sabah rüya gordm testim pozitif cikiyormus
bu 0 demek 0 da da ıyıce bu belırtıler olmaz zaten. hamıle degılsın hatta sımdı yumurtluyo olabılırsın... 10 gun varmıs adetıne daha cocuk yok ortada doktora gıt:))Geçmedi adetime bugünden itibaren on gün var geçen gün yaptırdım 0.100 çıktı ama çok erken davrandım bel ve kasık agrilarim çok yoğunlaştı olucem meraktannbasim da hep hafif ağrı hiç gitmiyor sabahları ve geceleri migden kaziniyor hiç olmadık kdr yemek yiyebiliyorum sizce bu belirtimi
Regl e 10 gün var demişsiniz. Test yapsanız da çıkmama ihtimali çok yüksek . Burada kimse bilemez ki döllenme olup olmadığını.. her kadın farklıdır yaşadıklarınıza kimse belirti yada değil diyemeyebilir. Doktora giderseniz daha kolay olur ve cevap alırsınızTeşekkür ederm
Sadece rüya degl diger belirtilerini decyazdm kan testi yaptırdım ama çok erken DHA adetime 10 gün var ve kaşık ağrılarım bel agrilarim arttı
Yine yüksek ihtimal psikolojik bir ton belirti yaşanmış burda da.merve Çiçeğim seni bu konuya etiketleyecektim ama ban yemiştin. Okumani istiyorum gebelik belirtilerini gormen lazim
Ruyalar ruyalar ve ruyalar... oyle belirtiler isteYine yüksek ihtimal psikolojik bir ton belirti yaşanmış burda da.
Bence şuan doğuruyor bile olabilirsinTeşekkür ederm
Sadece rüya degl diger belirtilerini decyazdm kan testi yaptırdım ama çok erken DHA adetime 10 gün var ve kaşık ağrılarım bel agrilarim arttı
test alsa da cikmaz adete 10-12 gun kala ciktigi nerde gorulmusHer rüyasında gören hamile olsaydı benim 20 tane çocuğum falan olurdugit test al ya 10lira falan
GercekleriGerçekleri mi yoksa duymak istediğini mi soyleyelim
Bobreklerinde taş yada kum olabilir bol şu iç lütfen rüyalarında okadar anlam yükleme belki hamilesin olabili4 ama çok takıntı yapıyorsun
sen daha yeni denediğin halde çok istiyorum diyorsun belirti arayacağım diye psikolojini bozmuşsun. Biz ne yapalım yıllardır olmuyor da ? zaten rüyalara kalsa her ay ikiz doğuruyorum.Çok istyrm
Kendin ters ters konustun her ruya goren hamile olsaydı hepimiz hamileydik suan.Gerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o çok bilmişlik taslayanlar ??
Iki haftalik hamile misin? Hangi test belirledi bu hamileligi djsklala bebek 3. Haftada yerlesiyor rahme. 2 haftalik hamilelik diye bir sey yok malesef cicim djdklssGerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o çok bilmişlik taslayanlar ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?