Neden cevap vermiyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişkiden 4-5 gün sonra gebelik belirtisi mi olurmuş 1 buçuk yıllık evliyim. Çocuk düşünmememe ve korunmama rağmen, bebeyle çocukla ilgili bişey düşünsem veya konuşsam rüyama girer ya hamile olurum ya doğururum vs. Diyeceğim o ki hamile kadınlara rüyalarında malum olduğu söyleniyor ki inanırım da buna. Fakat gün içinde bu kadar yoğun düşünüp, akşam görülen rüya bence buna yorulamaz. İdrar yolu enfeksiyonu yada vajinal enfeksiyon yaşıyor olabilirsiniz. Ben kasık ağrısı ve ilişki sırasında ağrı sorunuyla doktora gittiğimde kist olduğu çıkmıştı belki sizde de kist oluşmuştur veya gaz ağrısı bile olabilir. Ki gaz ağrısı sorunuyla neredeyse hastaneye yatacak duruma geldim. Ağrı yoğunluğu neredeydi dersiniz? Kasık ve bel bölgesi. Ne diyebilirim ki her istediğimiz hakkımızda hayırlısı olmayabilir. Hakkınızda HAYIRLISINI diliyorum.

Kan ve idrar testi bulundu belki yapmak istersiniz, nerden bilelim hamilemisiniz degilmisiniz herkesin kendince belirtileri oluyor
Evde oturduğum yerden azarlandım resmen yav Hamilelik testi 6 lira falan değil mi? Niye ceremesini biz çekmek zorundayız gibi lanse ediliyor, al testini yap ablacım ya.

Ablamda hamile ve onunda eklem ve kasık ağrıları oluyor yine de doktora gidip kontrol yaptırabilirsiniz

Egrcktn birazda olsa umudum yerine geldi 2 kere rüya gördüm birisi doğmuş kız ve koycgm ismiyle sesleniyorum 2. Rüyam erkek doguruyorum ve mutlulutannsarilip ağlıyorum

Teşekkür ederim ama gercekt n enfeksiyon degl olsa hissederim bugün Gine sabah rüya gordm testim pozitif cikiyormus

Hamilesin
Üzgünüm ben başka bı konunda doğru cevabı vermıstim yine konu açmışsın ve duymak istediğini söylüyorum artık

bu 0 demek 0 da da ıyıce bu belırtıler olmaz zaten. hamıle degılsın hatta sımdı yumurtluyo olabılırsın... 10 gun varmıs adetıne daha cocuk yok ortada doktora gıt:))

Teşekkür ederm

Sadece rüya degl diger belirtilerini decyazdm kan testi yaptırdım ama çok erken DHA adetime 10 gün var ve kaşık ağrılarım bel agrilarim arttı
Regl e 10 gün var demişsiniz. Test yapsanız da çıkmama ihtimali çok yüksek . Burada kimse bilemez ki döllenme olup olmadığını.. her kadın farklıdır yaşadıklarınıza kimse belirti yada değil diyemeyebilir. Doktora giderseniz daha kolay olur ve cevap alırsınız

Her rüyasında gören hamile olsaydı benim 20 tane çocuğum falan olurdu git test al ya 10lira falan

Gerçekten hepinize yazıklar olsn bir post açtım actigima acacgima beni pişman ettkiz okdr sinir ve hırsla ters ters şeyler yazmışsınız ki amacıniz ney cozemedm insllah dilerim sizde aynı benim karşılaştım durumla karşılaşırsınız yazık hepinize boş boş cevaplar ters ters laflar cidden dalga gecmeler bu arada hamileyim 2 haftalık hemde sizin boş boş laflarinizi havada bıraktığı m içinde ayrıca mutluyum demekki bilgi kapasitemiz hiç yok denilcek kdr azmis nerede o çok bilmişlik taslayanlar ??

Kendin ters ters konustun her ruya goren hamile olsaydı hepimiz hamileydik suan.

Iki haftalik hamile misin? Hangi test belirledi bu hamileligi djsklala bebek 3. Haftada yerlesiyor rahme. 2 haftalik hamilelik diye bir sey yok malesef cicim djdklss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…