Neden cevap vermiyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay üstün körü okudum gözlerimi kanattın ablacım.
Kolay kolay bunu kimseye demem ama keşke çocuk yapmadan önce biraz kendini geliştirseydin insanlar sana hamilesin demedi diye altından girip üstünden çıkmışsın pes doğrusu inşallah doğum yapana kadar biraz toparlanıp çocuğu doğru büyütürsün

Sana da MAĞLUM oldu öyle mi yaa valla komedisin gülmekten cevap veremiyorum
Bu kada
Sana da MAĞLUM oldu öyle mi yaa valla komedisin gülmekten cevap veremiyorum
Gülmekten degl bence yazicak hic bisey olmadığından cevap veremiyorsunuz gülüyorum diye kendini kandır burada ben guluncek birşey goremiyorum gerçekten çok tehlikelisiniz

Kız sen nasıl bişeysin kurban olayım yapma böyle şeyler bak gülüyoruz sana üzülüyoruz

Mune konuyla alakam yokken konu sahibi tansiyonumu yükseltti kısır mısır bir ton saymış sayıştırmış üstüne şuan herkese sataşıyor ya ban yeme derdinde yada ban yedirme derdinde bir el atıverirsen seviriz

Kız ne zmn cevap yazsam şu formda saniler sonra cevap veriyorsunuz vlla şu formda ilgilncegnize biraz eslarinizle ilgilenin ben 2 günde bir çok boş zamanımda girip girip size cevap yazıyorum ama siz 24 saat aktif haha
Sana güzelce anlatmaya çalışıyoruz ama neyse canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…