- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
Sana da MAĞLUM oldu öyle miÇok rüya görüp o ay hamile kalan var ve biraz arastirsan biraz bilgi sahibi olsan bilirdin mağlum olmak diye bişey var :)
Bu kadaSana da MAĞLUM oldu öyle miyaa valla komedisin gülmekten cevap veremiyorum
Gülmekten degl bence yazicak hic bisey olmadığından cevap veremiyorsunuz gülüyorum diye kendini kandır burada ben guluncek birşey goremiyorum gerçekten çok tehlikelisinizSana da MAĞLUM oldu öyle miyaa valla komedisin gülmekten cevap veremiyorum
Kız sen nasıl bişeysin kurban olayım yapma böyle şeyler bak gülüyoruz sana üzülüyoruzAllah'tan hamile değilsiniz demezdinz ahaha geçmişe dönük yazdıklarinizi saçmaladklarnizii bı okuyun istersnz olmayan lafları ettiniznbeni yalancı beklediniz ayıp ayıp şimdide kivirmayin lütfen yaptığınız ve söylediklerinizin arkasında durun ve bilip bilmeden de kimsenin günahını almayın bana yaptığınız gibi kişi kendinden bilirmisdemekki sizler çok fazla yalan konuşuyorsunuz etrafımızda olmadık şeyleri anlatıyorsunuz karşınızdaki herkezde öyle zannediyorsunuz
Valla doğru diyorsun sana yazacak bişeyim yokBu kada
Gülmekten degl bence yazicak hic bisey olmadığından cevap veremiyorsunuz gülüyorum diye kendini kandır burada ben guluncek birşey goremiyorum gerçekten çok tehlikelisiniz
Olamaz zaten sen gereken cevabı aldınValla doğru diyorsun sana yazacak bişeyim yok
Tamam canım aldım ben cevabımı kusura bakmaOlamaz zaten sen gereken cevabı aldın
Baktım bileTamam canım aldım ben cevabımı kusura bakma
Form benim rahatsızlanan çıkabilirsin beni takip etmen gerekmiyor ahahaOoofff tamam medyume enn hamile sensin 1 saatlik gebeyken bildin affeerimmm şimdi sal artık forumu
Bence sen dalga geçiyorsunBaktım bile
Kız ne zmn cevap yazsam şu formda saniler sonra cevap veriyorsunuz vlla şu formda ilgilncegnize biraz eslarinizle ilgilenin ben 2 günde bir çok boş zamanımda girip girip size cevap yazıyorum ama siz 24 saat aktif hahaBence sen dalga geçiyorsun
Seni takip etmiyorum zaten bana katabilecegin şeyler yok çünkü absurd absurd konuşup insanları tartismaya suruklemeye calisiyorsun ama kimse seni ciddiye alip sinirlenmiyor bileForm benim rahatsızlanan çıkabilirsin beni takip etmen gerekmiyor ahaha
Beni takip etmiyorsan milyonlarca formun arasında bu forumda ne işin var bak ben senin formlarına yazıyormuyum ?Seni takip etmiyorum zaten bana katabilecegin şeyler yok çünkü absurd absurd konuşup insanları tartismaya suruklemeye calisiyorsun ama kimse seni ciddiye alip sinirlenmiyor bile
Sana güzelce anlatmaya çalışıyoruz ama neyse canımKız ne zmn cevap yazsam şu formda saniler sonra cevap veriyorsunuz vlla şu formda ilgilncegnize biraz eslarinizle ilgilenin ben 2 günde bir çok boş zamanımda girip girip size cevap yazıyorum ama siz 24 saat aktif haha
Banını yedi geldi sataşmaya devam.Mune konuyla alakam yokken konu sahibi tansiyonumu yükseltti kısır mısır bir ton saymış sayıştırmış üstüne şuan herkese sataşıyor ya ban yeme derdinde yada ban yedirme derdinde bir el atıverirsen seviriz
Bu ne cesaret yiğidim seni tanımak istiyorum yürek yemişsin belli tadını anlatHayatım ayrıca anlattıklarım karşımdakilern anladigi kadardir o yuxden sana birşeyler katamam ben bekleme yani :) formu terket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?