- 24 Ağustos 2020
- 3.314
- 8.397
- 158
Adetime bugünden itaberen 5 gün var bu kdr fitne fesatlık ney sizdeki anlamdm öbür arkadasada soylerm kisirmisiniz ? O yüzden mi bu kiskanclk bu pis pis haraketler gercekten çok üzücü psikoljniz bozuk nereye sarcagnizi şaşırmış durumdasınız ee tabi ev içi eşten şiddette var gozlemledgm kadaryla yoksa normal psikolojiseki insan sizin yaptgjizi asla yapma :)
Olsun hee deyin gecin. Sonucta alisik olmadigimiz bir durum. Genelde adeti gecince test yapiliyor 1 aylik hamile oldugu ogreniliyor insanlarin. Milletin kafasi yandi 2 haftalik diyinceOnların yazılarını okumadiniz sanırım ?
Sen 3 haftalıkken ogrenmissin adet döneminde ben adetimden onceogrendm tek farkımız bu herkesin bünyesi değişik adetin geldi veya geçti 3 hafyalk oldu benm şuan 2 haftalık adet donemime 3 haftaya denk geliyor :)Olsun hee deyin gecin. Sonucta alisik olmadigimiz bir durum. Genelde adeti gecince test yapiliyor 1 aylik hamile oldugu ogreniliyor insanlarin. Milletin kafasi yandi 2 haftalik diyinceBende 3 haftalikken ogrenmistim o.yuzden sana hak veriyrm
Doktorlardan daha mi iyi biliyolar en kötü ihtimal internetten arastrsnlar bu kdr zor degl
Ay iyce sacmaladin sen djdhdjjEki Görüntüle 2710485 Bak bakalım beta 58 kaçıncı haftaya denk geliyor? Hiç bir yerde 2haftalık hamilelik diye birşey yok biraz araştır boşa sallamakla rüya görmekle olmuyorbu işler. İnşallah hamilesindirde bu konu hakkında daha fazla konuşmazsın.
Mune konuya bir el at bnce
Yemin ederim bu kdr cahillik ben artk hiç bişey demiyor ve cevap vermiyorum iyice sacmaladininizAy iyce sacmaladin sen djdhdjj
Yorum yapmak pek adetim değildir. İyi niyetle okuyordum mesajlarınızı. Arkadaşlara kızan siz oldunuz neyse dedim heyecan yaptı galiba. Ama taki bu mesajınıza kadar... Yıllardır bebek isteyen, çaba harcayan belki de hiç bebek sahibi olamayacak insanlara yaptığınız ne ağır ithamdır bu? Unutmayın veren de vermeyen de Allahtır...Adetime bugünden itaberen 5 gün var bu kdr fitne fesatlık ney sizdeki anlamdm öbür arkadasada soylerm kisirmisiniz ? O yüzden mi bu kiskanclk bu pis pis haraketler gercekten çok üzücü psikoljniz bozuk nereye sarcagnizi şaşırmış durumdasınız ee tabi ev içi eşten şiddette var gozlemledgm kadaryla yoksa normal psikolojiseki insan sizin yaptgjizi asla yapma :)
Snaaa doktormu dedi 2 haftaliksin diyeAy iyce sacmaladin sen djdhdjj
Benim de iki çocuğum var ve ikisini de adetimden önce öğrendim ama senin soruş şeklin çok farklı değişik resmen ilişkiye girer girmez hamile miyim diye soruyorsun hemen belirti göstermen rüyalarını anlatman yani saçma olmuşSen 3 haftalıkken ogrenmissin adet döneminde ben adetimden onceogrendm tek farkımız bu herkesin bünyesi değişik adetin geldi veya geçti 3 hafyalk oldu benm şuan 2 haftalık adet donemime 3 haftaya denk geliyor :)
Obstetrik ultrasonografi 1960 larda ilk hcg icin ev kiti 1968 lerde bulundu bu yüzden bu çağda hamilelik testi diye birşey var. Kimse müneccim degil. Hamilelik belirtileri bile kisiden kisiye değişiyor. Sizi heveslendiririz farkinda olmadan sonra sonuc yoktur bu maceralar yerine test yapin siz testarkadaşlar lütfen yardımcı olun benim normalde çok akıntım olur hep gunlk pet veya peçete koyuyorum bu ay çok belirtilerim var ilişkiden 4 5 gün sonra bek agrisi kaşık ağrıları başladı bel ağrısı ni sabah çok kotu vurdu kasık ağrıları batma şeklinde gelip geciyo ama belimde eğilirken felan ağrı var hayla ve işin garibi Allah'a dua ettm eğer hamilysen bu gece ruymda göster diye ve o sabah rüya gördüm kızım olunca adını lidya koyucam ve hep hayalimdi bu benm rüyamda ismiyle beraber kızım oldgnu gördüm Lidya Lidya diye sesleniyorum ve bu sabahda dogum yaptığımı gordum doktora gidiyorum ve beni doğuma aliyolr bı erkek çocuğum oluyor sarılıp ona mutluluktan ağlıyordum allahm kfayi yicem akıntılarım kesildi asla ve asla akıntım gelmiyor belimde ağrı sancilsrim var şu içiyorum bol bol su içme isteği var nolrsnz yardmci oln başımdadq ince ince ağrılar var en önemlisi de esimlee iliskiy le girerken kasiklarm acımaya basladi
Hamileyseniz hayırlı olsun. Yalniz özellikle hamileyken bu şekilde konuşmayın isterseniz. Ne demek kısır mısın? Bi sözünüz neye mal olur bilemezsiniz. Doğru cümleler kurun.Adetime bugünden itaberen 5 gün var bu kdr fitne fesatlık ney sizdeki anlamdm öbür arkadasada soylerm kisirmisiniz ? O yüzden mi bu kiskanclk bu pis pis haraketler gercekten çok üzücü psikoljniz bozuk nereye sarcagnizi şaşırmış durumdasınız ee tabi ev içi eşten şiddette var gozlemledgm kadaryla yoksa normal psikolojiseki insan sizin yaptgjizi asla yapma :)
Dilerim tedavi olmadan anne olmaz.pamuk musun nesin görüyormusun evde şiddette görüyormuşuz kısırmışızda bence sen bi psikiyatriste görün en yakın sürede sende paronaya belirtileride var hamileliğin dışında. Ayrıca burada birçok kişi çocuk sahibi olmak için yıllarını veriyor kısır insanları bu şekilde aşağılamayzsın önce konuşmasını öğren sen bu kafayla yaşayamazsın çok. Kısır olan herkesin psikolojimi bozuk ? Herşey çocuk sahibi olmakmı ? Odak noktalarını biraz değiştir.
Hamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?