Neden cevap vermiyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pamuk musun nesin görüyormusun evde şiddette görüyormuşuz kısırmışızda bence sen bi psikiyatriste görün en yakın sürede sende paronaya belirtileride var hamileliğin dışında. Ayrıca burada birçok kişi çocuk sahibi olmak için yıllarını veriyor kısır insanları bu şekilde aşağılamayzsın önce konuşmasını öğren sen bu kafayla yaşayamazsın çok. Kısır olan herkesin psikolojimi bozuk ? Herşey çocuk sahibi olmakmı ? Odak noktalarını biraz değiştir.

Onların yazılarını okumadiniz sanırım ?
Olsun hee deyin gecin. Sonucta alisik olmadigimiz bir durum. Genelde adeti gecince test yapiliyor 1 aylik hamile oldugu ogreniliyor insanlarin. Milletin kafasi yandi 2 haftalik diyince Bende 3 haftalikken ogrenmistim o.yuzden sana hak veriyrm

Doktorlardan daha mi iyi biliyolar en kötü ihtimal internetten arastrsnlar bu kdr zor degl

Olsun hee deyin gecin. Sonucta alisik olmadigimiz bir durum. Genelde adeti gecince test yapiliyor 1 aylik hamile oldugu ogreniliyor insanlarin. Milletin kafasi yandi 2 haftalik diyince Bende 3 haftalikken ogrenmistim o.yuzden sana hak veriyrm
Sen 3 haftalıkken ogrenmissin adet döneminde ben adetimden onceogrendm tek farkımız bu herkesin bünyesi değişik adetin geldi veya geçti 3 hafyalk oldu benm şuan 2 haftalık adet donemime 3 haftaya denk geliyor :)

Reactions: Z P
Doktorlardan daha mi iyi biliyolar en kötü ihtimal internetten arastrsnlar bu kdr zor degl
Bak bakalım beta 58 kaçıncı haftaya denk geliyor? Hiç bir yerde 2haftalık hamilelik diye birşey yok biraz araştır boşa sallamakla rüya görmekle olmuyorbu işler. İnşallah hamilesindirde bu konu hakkında daha fazla konuşmazsın.
Mune konuya bir el at bnce

Yorum yapmak pek adetim değildir. İyi niyetle okuyordum mesajlarınızı. Arkadaşlara kızan siz oldunuz neyse dedim heyecan yaptı galiba. Ama taki bu mesajınıza kadar... Yıllardır bebek isteyen, çaba harcayan belki de hiç bebek sahibi olamayacak insanlara yaptığınız ne ağır ithamdır bu? Unutmayın veren de vermeyen de Allahtır...

Sen 3 haftalıkken ogrenmissin adet döneminde ben adetimden onceogrendm tek farkımız bu herkesin bünyesi değişik adetin geldi veya geçti 3 hafyalk oldu benm şuan 2 haftalık adet donemime 3 haftaya denk geliyor :)
Benim de iki çocuğum var ve ikisini de adetimden önce öğrendim ama senin soruş şeklin çok farklı değişik resmen ilişkiye girer girmez hamile miyim diye soruyorsun hemen belirti göstermen rüyalarını anlatman yani saçma olmuş

Obstetrik ultrasonografi 1960 larda ilk hcg icin ev kiti 1968 lerde bulundu bu yüzden bu çağda hamilelik testi diye birşey var. Kimse müneccim degil. Hamilelik belirtileri bile kisiden kisiye değişiyor. Sizi heveslendiririz farkinda olmadan sonra sonuc yoktur bu maceralar yerine test yapin siz test

Hanımlar konudan ayrılıp başka konularla ilgilenirseniz sevinirim, topiğin artık yazılacak bir yanı kalmamış.
Ne olursa olsun ne kadar sinirlenirse sinirlensin kimse kimseye "kısır" diyemez, çocuğu olmayan insanlara böyle düşüncesizce bir söz sarf edilemez.

Hamileyseniz hayırlı olsun. Yalniz özellikle hamileyken bu şekilde konuşmayın isterseniz. Ne demek kısır mısın? Bi sözünüz neye mal olur bilemezsiniz. Doğru cümleler kurun.

Betası 10 olup buna sevinenler bile varken beta ne hamile değilsiniz bebeği görün keseyi görün diye buradan akıl vermekte hiç doğru değil konu sahibinin cümleleri hiç hoş değil. Keşke insanlar birbirlerinie saygıyla yaklaşabilse gerçekten.

Dilerim tedavi olmadan anne olmaz.

Hamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCG

işte sancıların ilişkiden hemen sonda başlamaz bunu anlatmaya çalıştım ama yine saldırmışsın
58 çıktı işedi 2 haftalık değil 4 haftalık hamile oluyorsun
Değer bile çok acaba ikiz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…