Neden cevap vermiyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamileyim bende çok şaşkınım hiç beklekiyordm benm sancilarim ilişkiden sonra başladı b n çok erken belirti yaşadım adetime dha 1 hafta var idrarda çok silik çizgi gordm ve kan verdm 5ı beta HCG
Bende adetime 1hafta kala belirti yaşamıştım oğlumda. Hamilelik ilişki gününe göre değil son adet tarihine göre hesaplanır o yüzden 3hf hamilesiniz hayırlı olsun

Sen 3 haftalıkken ogrenmissin adet döneminde ben adetimden onceogrendm tek farkımız bu herkesin bünyesi değişik adetin geldi veya geçti 3 hafyalk oldu benm şuan 2 haftalık adet donemime 3 haftaya denk geliyor :)
Yanlış biliyorsun.
Örnek veriyorum, 28 ocakta adet oldun.
Bir dahaki reglin 25 şubat.
Ama 25 şubatta adet olmadın. İdrar testi yaptın çift çizgi çıktıı.
Sen o gün 4 haftalık hamile oluyorsun.
Son adet olduğun ilk günden hesaplanır hamilelik. Adet olduğun süreyi de hamileymişsin gibi hesaplamalısın.
Bu sebeple karnındaki bebek 1haftalık bile olsa, son adet tarihine göre 3-4 haftalık hamilelik olabiliyor.
2 haftalık gebelik olmaz bu yüzden.
Googlea gebelik hesaplama yazın. Son adet olduğunuz ilk günün tarihini yazın. Hesaplıyor hamilelik gününüzü.
Örn ben 7+1 hamileyim ama aslında 7+1 hafta önce yeni adet olmuştum.

İnanmayiptanburda boş boş konusanlara gelsin :) ayrıca ben hiç kimseye kısır demedim kaç sayffalik yorum var bu konuyu ilk açtığından beri benm sordgm soruya dalga geçer gibi cevaplar verenler lotus adlı kişi ilk başta olmak üzere terbiyesiz yapanlar var ve buna destek olup oburlerise aynı şekilde akıllarından bı kin bı öfkeyle yorum yazmaya başladılar hele hamile oldgmu soyleynce bı kudurdular bı kudurdular Allah aşkına böyle bişey olabilr mi bende kisirmisinz bu kdr kin bu kdr nefret ney hamilelere karşı demek istedm

Hayirli olsun ama insanlara kisirmisiniz gibi konusmalariniz hos olmamis. Evet burasi kocaman bir platform. Her turlu insanlar var. Bir konu aciyorsaniz eger sonuclarina katlanmak zorundasiniz. Cunku kac cesit insan var. Sizinle dalga gecende cikacaktir size sert davrananda mulayim davranan da. Eger elestireye acik degilseniz konu lutfen acmayin. Insanlarin her yaptigi yorumla basa cikamazsiniz. Hayat da boyledir. Kimseyi degistiremezsiniz. Ama herkesden ozur dilemeniz gerekiyor diye dusunuyorum. Hersey gonlunce olsun Hayirli dpgumlar nasip olsun insaAllah sag salim evladini kucagina alirsin. Hoscakal

İşte kısır demişsin bu çirkin kelimeyi bile kullanman olmadı hakliyken haksız oldun bence artık kapat bu konuyu anladık hamilesin hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin

Benden hiç kimseden özür dilemiyoruk ben bu karaktersiz terbiyesiz edepsiz insanlardan ozurndilersem kendime saygım kalmaz nerede hamile deglsnndiyip beni yalancı nsahit edenler ? Bilmişlik taslayanlar bak ben kanit olarak attım siznbence yorumları baştan okumadınız veya siz görmek istdgnizi görüyorsunuz sizce bu insanlar normal ben anormalmiyim

Teşekkür ederm aciklamqni icin

Şükür hamilesin bizler gibi kısır değilmişsin bak kocandanda şiddet görmezsen tamamdır evlilik senin için bu demek sonuçta sana bebeğinle mutluluklar inşallah sağlıkla gelir. Ama unutma hamilsin ve hala insanların ince çizgilerine dokunuyorsun umarım dönüp dolaşıp sana gelmez bazı şeyler hayırlı olsun.

Yaa arkadaşım kimse sana hamilesin demiyor ki ilişkiye giriyorsun daha girer girmez kızlar karnım ağrıyor acaba hamile miyim yok rüya gördüm gibi saçma Bi şekilde kendini anlatmaya çalışıyorsun.Gerçekten saygısızsın ve komiksin ben sana gülüyorum gerçekten çok gülüyorum dalgaya alanlardan biri de benim çünkü kimse gördüğü rüyayla ya da ilişki yaşar yaşamaz hamile olduğunu anlamaz mümkün değil imkansız

Konu başlığı bile herşeyi anlatıyor aslında

Daha cok toy cok cahil soyledigi lafin nerelere gidecegini bilemiyor. Fakat beni endiselendiren daha kendi yeterli olgunluga erisememis kisilerin bir nesil yetistirecek olmasi, umarim bu hamilelik donemi kendisini olgunlastirir.

işte sancıların ilişkiden hemen sonda başlamaz bunu anlatmaya çalıştım ama yine saldırmışsın
58 çıktı işedi 2 haftalık değil 4 haftalık hamile oluyorsun
Değer bile çok acaba ikiz mi
Değerlerim 58 çıktı daha hiç baktirmadm belkide şuan yükselmiştir

Çok rüya görüp o ay hamile kalan var ve biraz arastirsan biraz bilgi sahibi olsan bilirdin mağlum olmak diye bişey var :)

Allah'tan hamile değilsiniz demezdinz ahaha geçmişe dönük yazdıklarinizi saçmaladklarnizii bı okuyun istersnz olmayan lafları ettiniznbeni yalancı beklediniz ayıp ayıp şimdide kivirmayin lütfen yaptığınız ve söylediklerinizin arkasında durun ve bilip bilmeden de kimsenin günahını almayın bana yaptığınız gibi kişi kendinden bilirmisdemekki sizler çok fazla yalan konuşuyorsunuz etrafımızda olmadık şeyleri anlatıyorsunuz karşınızdaki herkezde öyle zannediyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…