Neden çevrimiçi ?

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
Bir erkek nişanı atınca neden hep çevrimiçi görünür ama sürekli çevrimiçi. Bir de diyordu ki nişanı atarsak bu defteri kapatıcam evlenmem kimseyle. Ya bir hafta oldu nişan atalı. İçim içimi yiyor. Bakmamaya çalışıyorum elimde değil. Şimdi diyenler olacak bu adam o kadar şey yaşattı sana hala akıllanmadın mı diye . Elimde değil kızlar bakmadan duramıyorum. Olacağından değil ama insan merak ediyor işte . Normalde mesajlaşmayı sevmeyen birisi. Çevrimiçi hiç olmazdı girmezdi whatsapa benimle konuşmadıkça. Anlam veremiyorum şimdi

Artık dert etmeyin kendinize. Giden gitmiş zaten. Bitmiş artık. Girse ne çıksa ne. Sen hala seviyorsun bence neden attın nişanı? İnan nişanı bile isteye attığım biri olsa engellerim gider. Onunla mı uğraşcam derim. Sende bunu göremedim

Ben onun numarasını sildim benim son görülmeme bakamaz. Gece üçlere dörtlere kadar açık sonradan baktığımda görüyorum
Numarasını silmenizi onun sizi çevriiçi görmenize engel değil, sadece engellerseniz sizi çevriiçi göremez, son görülmeyi göremez ama çevriiçi olarak görür, bende her akşam eş kişisi ne bakıyorum, :)) ikimizde birbirimizin numarasını sildik ama girdiği anda çevriiçi olarak görebiliyorum

Bir erkek nişanı atınca neden hep çevrimiçi görünür ama sürekli çevrimiçi. Bir de diyordu ki nişanı atarsak bu defteri kapatıcam evlenmem kimseyle. Ya bir hafta oldu nişan atalı. İçim içimi yiyor. Bakmamaya çalışıyorum elimde değil. Şimdi diyenler olacak bu adam o kadar şey yaşattı sana hala akıllanmadın mı diye . Elimde değil kızlar bakmadan duramıyorum. Olacağından değil ama insan merak ediyor işte . Normalde mesajlaşmayı sevmeyen birisi. Çevrimiçi hiç olmazdı girmezdi whatsapa benimle konuşmadıkça. Anlam veremiyorum şimdi
Bir haftada birini bulduğunu sanmıyorum bence size gıcıklık olsun diye yapıyor. Ama kimseyle evlenmem artık lafına inanmıyorum. Şimdi olayın sıcaklığı ile öyle diyor, tabi ki evlenecek.

Numarasını silmenizi onun sizi çevriiçi görmenize engel değil, sadece engellerseniz sizi çevriiçi göremez, son görülmeyi göremez ama çevriiçi olarak görür, bende her akşam eş kişisi ne bakıyorum, :)) ikimizde birbirimizin numarasını sildik ama girdiği anda çevriiçi olarak görebiliyorum
Eşinizin numarasını neden sildiniz?

Ama sen böyle devam edersen önüne bakamazsin. Ne yaparsa yapsin hala seviyor olabilirsin ama barıştın evlendin diyelim boyle biri seni mutlu edebilecek mi? Aranizda evlenmeden sorunlar oluştu, evlendikten sonra daha büyük sorunlar olacak. Ayni evin içinde kaybedeceksiniz mutluluğu. Baskasiyla yazisiyorsa da sen bosver takip etme. Güçlü olup yoluna bakmalısın. Bitti derken beynine ve kalbine de bunu kabul ettirmelisin. Takip etmeyi birak. Mesajlarını birakma whatsaptan takip etme. Kendi yoluna bak. Zaman cok cabuk geçiyor.

Asıl soru şu olmalı: sizin neden haberiniz var sürekli çevrimiçi olduğundan? Bence silin numarasını takip de etmeyin ki iyileşmeniz hızlı olsun.

Valla işte bende bilemedim ya niye Ayrılıyoruz çok hızlı oldu ç, eş kişisi jet hızıyla benden kurtulmaya çalışıyor, konularımda kısaca göz atabilirsiniz
Bir bakayım merak etmedim değil. Üzüldüm valla hakkınızda hayırlısı olsun artık

Etmemesi gerekir takip tabi ama ben de burdaki herkes kadar cool değilim maalesef:) Daha 1 hafta olmuş ayrılalı takip etmesi anormal gelmedi bana.
Ya kendimi tutmaya çalışıyorum gerçekten olmuyor. Bakmama engel olamıyorum. Mesaj atmak istiyorum hayatında biri mi var diye belki evet derse daha çok nefret ederim benim için daha iyi olur diyorum

Back
X