Neden çevrimiçi ?

Etmemesi gerekir takip tabi ama ben de burdaki herkes kadar cool değilim maalesef:) Daha 1 hafta olmuş ayrılalı takip etmesi anormal gelmedi bana.
Bende o yüzden dedim olay daha yeni biraz zamana ihtiyacı var insan 1 ay konuştuğu insandan bile ayrılınca Bi tuhaf oluyor bi süre takip ediyorsun yani bu doğal bişey. Burdan akıl vermek gerçekten kolay Bi de yaşayana sormak lazım

Ya kendimi tutmaya çalışıyorum gerçekten olmuyor. Bakmama engel olamıyorum. Mesaj atmak istiyorum hayatında biri mi var diye belki evet derse daha çok nefret ederim benim için daha iyi olur diyorum
Anlıyorum seni ama mesaj atma , o konuda kendini sonuna kadar tut. Ben 1 haftada birini bulduğunu düşünmüyorum ya o kadar da değildir herhalde. Sana gıckıklık olsun diye yapıyor olabilir mi bana öyle geldi.

Bende o yüzden dedim olay daha yeni biraz zamana ihtiyacı var insan 1 ay konuştuğu insandan bile ayrılınca Bi tuhaf oluyor bi süre takip ediyorsun yani bu doğal bişey. Burdan akıl vermek gerçekten kolay Bi de yaşayana sormak lazım
Mesaj atayım mı hayatında biri mi var diye çok kararsız kaldım çok merak ediyorum içim içimi yiyor

Anlıyorum seni ama mesaj atma , o konuda kendini sonuna kadar tut. Ben 1 haftada birini bulduğunu düşünmüyorum ya o kadar da değildir herhalde. Sana gıckıklık olsun diye yapıyor olabilir mi bana öyle geldi.
Zannetmiyorum öyle huyları yoktur ki. Tutmayacağım kendimi galiba atıcam mesaj

Öğrenemem ki nereden öğreneceğim ? Eğer mesaj atarsam nasıl algılanır ki kötü mü olur
Sakın atma mesaj canım. Bende sevdiğim/terkeden kişiye bakıyorum hep çevrmiçi tutuyorum kendimi. Ne yap ne et tut kendını. Varsa biyerde çıkar kokusu ama asla onu takip ettiğnii belli etme havalanır erkek milleti klasik.

Umarim mesaj atmamissindir. Kiminle konusacak ya, arkadaslariyla, akrabalariyla. Neden nisan attigini anlatiyordur. Bu donem merakli cok olur. Kendilerince teselli ediyorlardir. Mesaj atip kendini kucuk dusurme.

Umarim mesaj atmamissindir. Kiminle konusacak ya, arkadaslariyla, akrabalariyla. Neden nisan attigini anlatiyordur. Bu donem merakli cok olur. Kendilerince teselli ediyorlardir. Mesaj atip kendini kucuk dusurme.
Kendimi küçük mü düşürmüş olurum sence ? Ama nasıl kendimi tutacağım off Allahım sabır ver

Kendimi küçük mü düşürmüş olurum sence ? Ama nasıl kendimi tutacağım off Allahım sabır ver
Dönmeyi düşünmüyorsan mesaj atma canım. Çünkü her seferinde takip ettiğini bildiği için sürekli asabını bozar. Ayrıca yazsan da ne sıfatla yazacaksın, farzet biriyle yazılıyor, yine seni ilgilendirmez. Çünkü o senin hiçbirşey in değil. Tabi ki yaşanmışlıklar var ama dayanmalısın. Geri dönmeyi de düşünüyorsan bekle o gelsin. Sabret.

Bitmis bir iliskinin pesinden kosup onu hala takip etmen onu onemsedigini gosterir. Nisan atilmis. Eger ki neden cevrim icisin diye sorarsan sana ne diyebilir.
Her ayrilik bir travma yaratir. Sana kotu seyler yapmasaydi ayrilmazdin zaten. Her ayriligi yasayan gibi zamanin yaralarini iyilestirmesine izin vermen gerekiyor. Baska turlu birden bire olacak birsry degil bu.

Ikiniz de birbirinizi ortak hayatlardan cikarmissinjz nisan atarak. Herkes kendi yoluna denmis yani. Artik nwden cevrim icisin diye sornaya hakkiniz yok. Sevgili degilsiniz. Kendi hayatiniza odaklanin. Zamanin yaralarinizi sarmasina izin verin. Gerekirse bir psikiyatrdan yardim isteyin.

Ikiniz de birbirinizi ortak hayatlardan cikarmissinjz nisan atarak. Herkes kendi yoluna denmis yani. Artik nwden cevrim icisin diye sornaya hakkiniz yok. Sevgili degilsiniz. Kendi hayatiniza odaklanin. Zamanin yaralarinizi sarmasina izin verin. Gerekirse bir psikiyatrdan yardim isteyin.
Hayatında biri mi var diye sormak istiyorum. Belki evet derse daha çok nefretim artar tamamen bırakırım bakmayı da. Böyle düşünüyorum

Back
X