Neden çevrimiçi ?

Hayatında biri mi var diye sormak istiyorum. Belki evet derse daha çok nefretim artar tamamen bırakırım bakmayı da. Böyle düşünüyorum
Su an saglikli dusunemiyorsun. Sana ne diyebilir. Yok demez var da demez. Sizi de ilgilendirmez. Nefretin artmasini neden bekliuorsunuz. Nisan atmak icin yeterli sebep carmis ki atilmis. Dahasina mi ihtiyaciniz var?
Eski nisanlim bana hayatinda biri var mi dese sana ne derim. Seni ne ilgilendirir derim.
Yapmayin ne olur. Ayriligi kabullenin. Saglikli dusunemiyorsunuz su an ama hatali pisman olacaginjz seyler yapmayin.

Hayatında biri mi var diye sormak istiyorum. Belki evet derse daha çok nefretim artar tamamen bırakırım bakmayı da. Böyle düşünüyorum
Peki ya hayatımda kimse yok senden sonra kimse olsun istemiyorum seni unutamıyorum derse ne olacak?

Atandigin yerde iki sene dur sonra yanima gel demis. Neden iki sene? Ben o kismi anlamadim. O zaman iki sene bekleyip oyle evlenseydiniz. Ben yanina gelirsrm de burnundan getiririm demis. Sacmalamis tani de neden iki sene yanina almiyor o kisimda takildim ben.

Ya bir de adam kredi cekmis araba almis. Araba evlilik oncesi alindigi icin konu sahibinin hicbir hakki yok ama kredi odemede o da yardim edecek. Ya da adam kredi oderken konu sahibi evi gecindirecek. Kurnaza bak. Bir de sen bu adami mi takip edip uzuluyorsun ya?

Bir erkek nişanı atınca neden hep çevrimiçi görünür ama sürekli çevrimiçi. Bir de diyordu ki nişanı atarsak bu defteri kapatıcam evlenmem kimseyle. Ya bir hafta oldu nişan atalı. İçim içimi yiyor. Bakmamaya çalışıyorum elimde değil. Şimdi diyenler olacak bu adam o kadar şey yaşattı sana hala akıllanmadın mı diye . Elimde değil kızlar bakmadan duramıyorum. Olacağından değil ama insan merak ediyor işte . Normalde mesajlaşmayı sevmeyen birisi. Çevrimiçi hiç olmazdı girmezdi whatsapa benimle konuşmadıkça. Anlam veremiyorum şimdi
Bütün gün kontrol ediyor olamazsınız?
Her dediği doğru çıksa ayrılmazdınız diye düşünüyorum, ne desin seni gönderdiğim an başkasını bulurum diyemez a.
Bunların üzerine bir de aldatılmış olduğunuzu falan mı duymak istiyorsunuz? Bence hiç karıştırmayın, kapatın meseleyi çöpe atın.

Msj attınız mı? Atmasaydiniz bu barışmak istiyormuşsunuz gibi algılanır hoş istiyorsunuz belli ama kendinizi ateşe atmayın

Bakma bence
Baktıkça sinirini bozuyorsun
Zaman gerek
Zamana bırak

Kusura bakmayın ama aranıyorsunuz adam size değer verseydi zaten nişanı atmazdı. Neden önünüze bakmak yerine hala takip ediyorsunuz anlamıyorum. Siz silmiş olabilirsiniz ama sizin çevrim içi olup olmadığınızı görebilir yazık geçen zamana

Bir erkek nişanı atınca neden hep çevrimiçi görünür ama sürekli çevrimiçi. Bir de diyordu ki nişanı atarsak bu defteri kapatıcam evlenmem kimseyle. Ya bir hafta oldu nişan atalı. İçim içimi yiyor. Bakmamaya çalışıyorum elimde değil. Şimdi diyenler olacak bu adam o kadar şey yaşattı sana hala akıllanmadın mı diye . Elimde değil kızlar bakmadan duramıyorum. Olacağından değil ama insan merak ediyor işte . Normalde mesajlaşmayı sevmeyen birisi. Çevrimiçi hiç olmazdı girmezdi whatsapa benimle konuşmadıkça. Anlam veremiyorum şimdi

Bence seni izliyor ..

Kusura bakmayın ama aranıyorsunuz adam size değer verseydi zaten nişanı atmazdı. Neden önünüze bakmak yerine hala takip ediyorsunuz anlamıyorum. Siz silmiş olabilirsiniz ama sizin çevrim içi olup olmadığınızı görebilir yazık geçen zamana
Merak etmek normal bir sey. Birsüre sonra birakcaktir zaten

Kimseyle konuştuğunu düşünmüyorum. Bence sizin onu takip edeceğinizi bildiğinden sürekli çevrimiçi görünüyor. Wp webi açık bırakıyordur. Hangimiz yapmadık bu taktikleri :halay: Biriyle konuşuyor olsa girip çıkar sürekli online olmaz. Boşuna kafanıza takmayın yaa

Kimseyle konuştuğunu düşünmüyorum. Bence sizin onu takip edeceğinizi bildiğinden sürekli çevrimiçi görünüyor. Wp webi açık bırakıyordur. Hangimiz yapmadık bu taktikleri :halay: Biriyle konuşuyor olsa girip çıkar sürekli online olmaz. Boşuna kafanıza takmayın yaa

Aynen öyle..

Sürekli çevrim içiyse taktik yapıyordur, sizi sinirlendirmek için takip edeceğinizi de biliyorsa eğer..
Girip çıkıyorsa biriyle konuşuyordur.

Konu sahibi önceki sayfalarda gördüm de umarım mesaj atmamışsınızdır. Bu onun egosunu şişirmekten başka bir şeye yaramaz çünkü. Ezmeyin kendinizi, ezdirmeyin de.

Back
X