- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
E çünkü gurbette dedikodu yok. Ve bizim Türklerde de dil yok. Millet dedikodu yapacağına çalışıp üretiyor.valla hakliyim Ben . evet bizdede cok darliyolar cocuklari yada anne babalari falan ama bilmiuorum . o zaman neden gurbetciler hep sikayetleniyolar burda komsuluk insanlik yok sicak dostlik yok .buz gibiler hayat donuk .turkiyeye donunce yasadigimi hissediyorum diyen dolu gurbetciler var .
E çünkü gurbette dedikodu yok. Ve bizim Türklerde de dil yok. Millet dedikodu yapacağına çalışıp üretiyor.
Yanilion :) Turkler bi sekilde kendi aralarinda dedikodu grubu kuruyolar ordada :)))E çünkü gurbette dedikodu yok. Ve bizim Türklerde de dil yok. Millet dedikodu yapacağına çalışıp üretiyor.
Abraham koymak icin tabikisiNeden yaptiklarini bilemicem ama bizimkilerden daha iyi sonuc aldiklari ortada.
Siz neden yapmistiniz cocuk hakikaten?
Birileri sorgulasin diye yapmamissinizdir saniyorum
Buzzy ailesini tanınıyorum öncelikle.
Buzzy ailesi resmen bizim esas kıza brazzers olarak görünmüş iyi mi :))Harbiden Buzzy ailesi kimdir bilen var mı? Yoksa bu da mı hayallerde, bulutlarda uçarken falan üretilmiş bir şey? Google'da arattım öyle bile çıkmadı.
Ben de duymadim hic. Kimler ki ola?Harbiden Buzzy ailesi kimdir bilen var mı? Yoksa bu da mı hayallerde, bulutlarda uçarken falan üretilmiş bir şey? Google'da arattım öyle bile çıkmadı.
Adam&Danielle Busby ciftinden bahsediyor anladigim kadariyla.Harbiden Buzzy ailesi kimdir bilen var mı? Yoksa bu da mı hayallerde, bulutlarda uçarken falan üretilmiş bir şey? Google'da arattım öyle bile çıkmadı.
Buzzy ailesini tanınıyorum öncelikle.
Abd'de 13 yıldır yaşayan biri olarak pek öyle 18inde yallah denilen insan görmedim. Bunlar hurafe. Evlat sevgisi her yerde evlat sevgisi. Bir tek Türklere has değil. Her aile farklı. Bildiğim bir şey var ki, Türklerin aksine Amerikalılar evlatlarını doğduğundan itibaren "birey" olarak görüp davranıyorlar.
Sanki Türkiye'de insanların 40 yaşına gelmiş sağlıklı "çocuğuna" bebek gibi bakması çok normal gibi yazmışsınız... Öte yandan buzzylere gelene kadar ne insanlar var niye çocuk yaptıklarının mantığı olmayan. Bu sitede bile tonla görüyoruz.
Harbiden Buzzy ailesi kimdir bilen var mı? Yoksa bu da mı hayallerde, bulutlarda uçarken falan üretilmiş bir şey? Google'da arattım öyle bile çıkmadı.
Buzzy ailesi resmen bizim esas kıza brazzers olarak görünmüş iyi mi :))
Ben de duymadim hic. Kimler ki ola?
İkinciye de Lincoln koyarsa tamamdir bu is.Abraham koymak icin tabikisi
Kahve'cim aynı şeyi zamanında sen de bize yapmıştın.Bide konup acıp gitmesi yok mu
Bence boşansınlar çocukları da kilise kapısına bıraksınlar aldırma zamanı geçmişMilletin uckuruna karısmadıgımız kalmıştı onu da yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?