neden cocuk yapiyorlar ki ?

E çünkü gurbette dedikodu yok. Ve bizim Türklerde de dil yok. Millet dedikodu yapacağına çalışıp üretiyor.

Benim için "Neden varız?" sorusuna eş değer bir soru. Fazlasıyla felsefe içeriyor ve beni aşıyor.
Canları korunmasız seks istemiştir ve bu bizi ilgilendirmiyor deyip geçemiyorum.
Derinlere daldım şu an.

Neden yaptiklarini bilemicem ama bizimkilerden daha iyi sonuc aldiklari ortada.
Siz neden yapmistiniz cocuk hakikaten?
Birileri sorgulasin diye yapmamissinizdir saniyorum

Buzzy ailesini tanınıyorum öncelikle.
Abd'de 13 yıldır yaşayan biri olarak pek öyle 18inde yallah denilen insan görmedim. Bunlar hurafe. Evlat sevgisi her yerde evlat sevgisi. Bir tek Türklere has değil. Her aile farklı. Bildiğim bir şey var ki, Türklerin aksine Amerikalılar evlatlarını doğduğundan itibaren "birey" olarak görüp davranıyorlar.

Sanki Türkiye'de insanların 40 yaşına gelmiş sağlıklı "çocuğuna" bebek gibi bakması çok normal gibi yazmışsınız... Öte yandan buzzylere gelene kadar ne insanlar var niye çocuk yaptıklarının mantığı olmayan. Bu sitede bile tonla görüyoruz.

Bide konup acıp gitmesi yok mu

Buuzy ailesini bilmiyorum ama evlatlarını bir birey olarak kabul ettikleri hayatlarını kurmalarına destek vermeleri mantıklı gibi, sonra kocam 45 yaşında koca adam annesinin sözünden çıkamıyor yada annesi koca adamı bebek gibi seviyor oluyor güzel ülkemde.

Abraham koymak icin tabikisi
İkinciye de Lincoln koyarsa tamamdir bu is.
Hic gormedim valla zayif aile bagi,18inde yallah demek falan. Bizden daha kuvvetli aile baglari var. Kimse kv sunu dedi kp ev vermedi,gorumcem beni kiskandi,ben eltime uyuz olurum demiyor onlarda. Baglar zayif diye herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…