neden cocuk yapiyorlar ki ?

Harbiden Buzzy ailesi kimdir bilen var mı? Yoksa bu da mı hayallerde, bulutlarda uçarken falan üretilmiş bir şey? Google'da arattım öyle bile çıkmadı.

Buzzy ailesi yazdım 900 TL fiyatında ufak bı arac cıktı akülü araba gibi bısey herhal
Cahilmiyim ne

Dış güçlerin oyunu bunlar hanımlar oyuna gelmeyin ayıktırayım çoğumuz yeni bandan çıkmışız

Çocuklarini sevmekten vazgeçmiyorlar ki.Kendi ayaklari üzerinde duran bir birey yetistirmeye calisiyorlar.Çocuklarini her yasta bebek gibi görseler bunu basaramazlar.

Aaa bu o muydu?
Ama yine de savim geçerli, bence hiç yabancı arkadaşı yok,oturup sohbet edeceği. Almanya'da yaşayıp bir kelime Almanca ogrenmemekle övünen teyzelerimiz gibi. Kim kendi ülkesinin nimetlerinden yararlanıp milletini kötüleyen bir yabancıyla arkadaş olmak ister ki?
Şu bahsettiginiz gurbetçiler
Avrupa'da özgürlükcu partilere oy atıp 'turkiye kadar güzel yer mi var, ah vatanım, tüm dünya bize karşı, ama maşallah benim ulkeme' deyip 1 Euro'ya 5 TL denk gelince 'turkiyede hersey ucuz,kriz mriz yok,masallaah ülkemin ekonomisine' deyip malum partiye yüzde 70-80 oraninda malum partiye oy atan gurbetçiler mi?
Madem yaşadığını hissediyor, gelsin . Vize mi lazım Türkiye'ye çalışma izni mi? Bahaneler ne?

yenide n kendi evine cik . kimse tutmuyo seni orda
Hahaha, işte devreye sizin savundugunuz ailesine Cook bağlı, evladına bebek muamelesi yapan, o harika türk ailesi giriyor

Ben nereden bileyim hanimefendi neden buzzy yazdigini, Busby ailesi besiz kiz cocuklari olan unlu bir aile. Linklerinde buzz ismini de kullaniyorlar, o yuzden karistirmistir buyuk ihtimalle.

O aile çok tatlı ehebizi bu genellemeler öldürecek. Bizim toplumun aile yapısı sağlam öyle mi? Hiç haber izlemiyor zaar. Ne üç kuruş miraslar yüzünden ne aileler birbirine girmiş. Hastalıklı saplantılı iliskiler saçma sapan kavgalar vs. Kimsenin kimseyi sokağa attığı yok. Basın bizi kasıtlı olarak kandırıyor bizim mükemmel olduğumuzu empoze etmeye çalışıyor. O değil de ben niye bu sapidik konuya böyle yorum yazdım ki ? Bende de var bir şey. bizi kışkırtıp tüydü ellaham

Bizimkiler hiç de o kadar sargın,ilgili değiller.Aksine korkularla,elam ne derle,kendi düşüncelerimizi ifade edemeyecek,özgür bir birey olamayacak kadar bagımlı yaşıyoruz ailelerimize.

O yüzden yanlış düşünüyorsun.Bazı şehirlerimizde de en az 4 5 çocuk yapıyorlar ama çocuklar birbirlerine bakıyor.Gelecegini düşünmeden dünyaya getiriyorlar.Ana baba birbirine karışmadan kardeşler birbirlerini okutuyor veya evlendiriyor.O mantıkla çocuk yapanlar da var.

E çünkü gurbette dedikodu yok. Ve bizim Türklerde de dil yok. Millet dedikodu yapacağına çalışıp üretiyor.

Amaan size de nerde denk gelsem cok bilmis gibi birseyler yaziyorsunuz.
En azindan boyle boyle diye tahmin yuruterek yazin.
Dedikodu yokmus. Turklerde de dil yokmus. Salladiniz resmen
Avrupada yasayan yabancilar dedikodunun alasini yapar. E yil olmus 2018 artik avrupadaki genc turk nesiller univeristeye gidiyor gayet dil de biliyorlar yani.

Ayrica yabanci aileler oyle 18 yasindasin yallah demiyorlar.
Ha varmi oyleleri var tabi.
Ama cogunun derdi cocuklarim kendi ayaklarinin uzerinde dursun uzerine. Yoksa 25 yasina kadar ailesiyle yasayanlar da var vsvs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…