- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
bize ne
kendi dertlerimiz bitti elalem niye çocuk yapıyor diye araştırma mı yapalım..
Harbiden Buzzy ailesi kimdir bilen var mı? Yoksa bu da mı hayallerde, bulutlarda uçarken falan üretilmiş bir şey? Google'da arattım öyle bile çıkmadı.
Adam&Danielle Busby ciftinden bahsediyor anladigim kadariyla.
Bu aileyi diyo arkadaş
Buzzy ailesi yazdım 900 TL fiyatında ufak bı arac cıktı akülü araba gibi bısey herhal
Cahilmiyim ne
Busby ile buzzy ne alaka ki.Bu aileyi diyo arkadaş
Adam&Danielle Busby ciftinden bahsediyor anladigim kadariyla.
Onlardan bile bahsediyor ıse buzzy mğ yazılır busby yazsın
mapustan yeni çıkmayaydım buraya efsane bir şey yazacağıdım :/
Sen sus denyıl :)))Daha dün çıktım maphıslardan, Abraham diyolla, kendimi zor tutuyorum Office.
Reca ederim efendimHeh teşekkür ederim, daha bahsettiği ailenin adını yazamıyor pef. Gelip çevirmen olma niyeti de vardı galiba.Hayalperestlikle rüyalar alemi arasında ince bir çizgi var tabi.
Daha dün çıktım maphıslardan, Abraham diyolla, kendimi zor tutuyorum Office.
Hayalperest işteBusby ile buzzy ne alaka ki.
Yaw hayal sen gambia'da yaşıyor olmayasin?
Elow Elow orası amariga mi essahtan?
Trump'a turp sıkmıs milletiz biz ahahahYa hu busby ailesini bile yazamamışsın arkadaşım kalkıp bi de sorguluyorsun valla bu kadar özgüvenli millet bir biziz :)
Aaa bu o muydu?Aaa lütfen, bu arkadaşımız da Amerika'da yaşıyor ama ille de vatanım diyorYaşadığı yeri beğenmiyor falan ama çocuğuna Abraham ismini koymayı düşünüyordu yamulmuyorsam.
Afrika mıydı kız yoksa? Afrika, Amerika, hangi kıtada yaşıyordun ayol konularında hep farklı farklı yazıyor da.
Şu bahsettiginiz gurbetçilervalla hakliyim Ben . evet bizdede cok darliyolar cocuklari yada anne babalari falan ama bilmiuorum . o zaman neden gurbetciler hep sikayetleniyolar burda komsuluk insanlik yok sicak dostlik yok .buz gibiler hayat donuk .turkiyeye donunce yasadigimi hissediyorum diyen dolu gurbetciler var .
Hahaha, işte devreye sizin savundugunuz ailesine Cook bağlı, evladına bebek muamelesi yapan, o harika türk ailesi giriyoryenide n kendi evine cik . kimse tutmuyo seni orda
E çünkü gurbette dedikodu yok. Ve bizim Türklerde de dil yok. Millet dedikodu yapacağına çalışıp üretiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?