daha önce yazmıştım ayrıl demiştiniz ve birsaat önce ayrıldım artık son bir şans değil ama deneme yapacaktım ve yaptım beni sürekli tersliyor ve mesaj atmaktan sıkıldığını söylüyordu sana birşey sorcam aşkım diye konuya gireyim dedim birden çocukca soru sorma dedi mesajının sonunu okurum hiç sorma cevap vermem dedi ben yinede sordum beni seviyor musun neden tersliyorsun dedim of saçmalama dedi herzamanki gibisonra cevap ver hayvan değiliz sorunlarımızı konuşarak halledelim dememe rağmen ben edemem cevap vermem dedi e bende sabır taştı yeter artık mesaj at derim sıkılıyorum dersin tek başına canım sıkılıyor yalnızım dediğin yerde tek mesaj atmazsın sürekli tersleme birsey sorsam of yeter demeler ilgi yok sevgi yok bitsin dedim o da bana bitsin demek öylemi defol git dedi bende doğru konuşş birtek seviyorum demen gitme demen yeterdi sevgini görmüş oldum dedim.ben beni bırakana tek bişy derim oda s.....gt. dedi.Demek öyle hoşçakl dedim ayrıldığına göre ben hastanedeyim sen git faceden ilişkisi yok yapıver benim dedi bende kendin yap kızlarla başlamışsındır sohbete dedim. ewet tabiki başladım salak dedi güldü beni bırakanın arkasından ağlayacak değildim dedi hoşçkl dedim o terbiyesiz bişy yazdı ve mesaj atmadım bir daha
kızlar ne olur yardım edin ayrıldım ayrılmayı da hakediyor ama çok kötü haldeyim hiç arkadaşımda yok kimseye anlatamıyorum derdimi laf söylesede kalp işte çok sevmiştim nasıl dayancam bu acıya heran onu başka kızlarla görmeye bilmeye bana inat yapacak çünkü herşeyi.