Neden Cvp alamiyorum????

kizlar bir kere verilse hamile kalsak hadi neyse ama bazen ne yazikki iki uc kez denemek gerekiyor amerikada bir denemeyle turkiyede bes kez denenir sanirim. Allah yardimciniz olsun bol kazanclar saglasin sizlere ilk seferde de yuzunuzu guldursun Insallah.
canim burda da ben unlu bir doktor sectim o da sadece toplama ve transfere kabul etti beni takibimi kendi jinekoligum yapti ama unluler boyle sanirim bir daha unlusunu secmem walla:))
amerikada arkadaslar bence paris amerikan hastanesini arayin, hem amerikan vatandasliginiz nedeniyle bazi haklariniz var avrupa vatandaslari gb hem turkiyeden de daha ucuz ve uc embroyo konuyor. yani belki birinizin isinize yarar diye yaziyorum bu arada fransadaki en iyi tup bebek merkezi ilgincki amerikan hastanesi:)

Selam tatlim,

hayirlisiyla insallah bu sefer olur, size yarin hayirli ucuslar dilerim.
Allah c.c bunca emeklerimizi bosa cikarmaz insallah hayirlisiyla.
Haklisin, cocuk cocuktur önemli olani hayirlisiyla saglikla dünyaya gelmesi, ve hayirli bir evlat olmasi.

Ben bugün tekrar ultrasondaydim, 3 tane 13 mm Follikel göründü. Haftaya Persembe sanirim Punktion olur dedi doktor. Insallah hayirlisiyla olsa bare.

cok öpüyorum, dönünce yazarsin insallah.turkbayragi

Merhaba,

gercekten rakkamlar cok yüksekmis, buraya bakilarak. Ama sanirim ona göre kazancinizda bizlere göre yüksektir. Yinede tr.de yaptirmayi hic düsünmedinmi? Bence daha mantikli ve uygun olurdu. Ben bu 3 denemede olmasa zaten tr.de düsünüyorum, cünki burada sigorta karsilamayinca 6,000-8,000€uro bir ICSI, onuda ödeyecek gücümüz yok maalesef.

öptüm!

Selam tatlim,

gercekten cok detayli yazmissin tesekkür ederim, senide ugrastirdim.
ozaman demekki sende 14.ZT gün yumurtalar toplandi. Ama dozunda cok yüksekmis zaten. Yinede transferin 6.günü idrar-testinin pozitif cikmasina sasirdim, heralde ikiz oludugu icin okadar erken göründü

Bugün ultrasondaydim tekrar 3 tane 13mm Follikel vardi, haftaya persembe toplama düsünülüyor, insallah hayirlisiyla olusurlar ozamana kadar saglikli bir sekilde.....

öpüyorum, ve iyi haftasonlari dilerim !!

Imoje biz de ABD deyiz. Bizim sigortamiz IVF icin hayat boyu 20,000$ lik tedavi ucretini karsiliyor. Sigortanizi degistirme imkaniniz yok mu? Biz gebelik elde edene kadar bir kere normal bir kere de dondurulmuslarimizi kullandik. Sigorta ile anlasmasi oldugu icin 11,000$ lik IVF ucretini 6,000$ a indirdi hastane. Herhalde dondurulmuslar icin de 4,000$ falan isteyecekler sigortadan. Dolayisiyla hayat boyu limitimizin yarisini kullanmis olduk. Ikinci icin hemen gebelik elde edemezsek biz de TR de yaptirmayi dusunuyoruz.

merhaba patlycim... keske bizim sigorta sirketi de karsilasa ama malesef karsilamiyor. esimin calistigi yerden sogortamiz var saglik sigortasi. aslinda ilaclar da 7000 bin dolar tutuyordu cok arastirdik cok yerleri aradik. ve anca bu fiyatlarla bulabildik. hatta dun bir arkadas geldi oda 6000 bin kusur dolara ilaclarini almis. bakalim transferi olmus cok mutluyum onun adina.. ama o da fiyatlardan yakiniyor sigorta karsilamamis onunkini de.. inan acayip rakkamlar.. ne guzel en azindan seninkisi iyiyimis.. bizim bir arkadasin da sigorta sirketi karsiliyormus alti tane ivf i...
biz uc seferlik ivf paketi alsak sadece ivf tedavisi ilaclar haric 17 bin dolar tutuyor.. tr ye gidecegiz ama ivf tedavisi kadar uzun kalamiyacagiz.. kismet artik guzel Allahim insallah hersey yolunda gider ve hepimiz bebis sahibi oluruz...

sevgili wildrosecum.. sizin orada da yuksekmis fiyatlar. kesinlikle sana katiliyorum Turkiye de yaptirmak kesinlikle mantikli.. fakat biz izine gittigimiz de okadar uzun kalamiyacagimiz icin burada yaptirmak zorundayiz. tr de yapabilmek icin nerden baksan bir ay gerekli... ama bu gittigimde en azindan raporlarimi goturecegim onerileri neymis onlari ogrenmek istiyorum.. izlenen protokoller vs... kismet artik.. insallah yavrularimiza en kisa zamanda kavusuruz saglikli bir sekilde... amin... herkesi kocaman opuyorum...

Imoje;

Gercekten rakamlar cok ucuk;-( Saglik hizmetinin burdaki karsiligi bu kadar yuksek ne yazikki. Artik ABDliler bile saglik turizmi ile guney amerikaya gidip ameliyat olup geliyorlar. Cok sukur en azindan bizim gidebilecek bir ulkemiz var. Ins izinlerinizi ayarlayabilirsiniz TR de tedavi icin. Hatta onceden DR larla iletisime gecin derim. Eminim sizin durumunda olan bir suru yurtdisinda yasayan vatandaslar vardir. Belki neler yapmaniz gerektigi hususunda fikir verirler sizde seyahatlerinizi ayarlarsiniz. Umarim en kisa zamanda kavusursunuz bebisinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…