Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bunların hepsi böyle yaa!
istediklerini alamayınca zoru görünce uğraşamıyolar..
daha yeni başlamışsın zaten yol yakınken dön derim.
sana gerçekten değer veren biri çıkacaktır umarım.
ama önce bi sor aklında soru işareti kalmaz hiç olmazsa..
bence bunu kendisiyle bir konuşmanı öneririm
yani sor kendisine neden değiştin tabi o mutlaka değiştiğini kabul etmeyecektir ama ben farkındayım diyerek üstele
eğer bu konuşmadan sonra hala aynı soğukluğu sezersen bende yol yakınken dönmeni tavsiye ederim
2 haftada ilgisi cabuk sonmus. pek sarilip opmesine izin verme bakalim ne yapacak. yani sende hemen 180 derece donme de, biraz azaltmaya calis bakalim. niyeti neymis asil onu ogrenelim..
Erkeklerin hepsi aynı fabrika çıkışlı canım
Sen de hiç üstüne düşme ! Msjına cvp vermediğinde 2. msjı atıp niye msj atmıyorsun deme. Sen mesajlarına geç cvp ver. Aradığında şuan müsait değilim sonra görüşürüz de,dönme. Kaç işte yani... Baştan sıkı tuttun, tuttun. Tutamazsan gider bu ilişkinin ipleri elinden
boşveeer kafana takmaya değmez... yüz vermeyince iyi olur verince dönüp bakmazlar... ne msj at ne başka birşey.. o msj attığında da sen aynısını yap 2 saat sonra cvp ver.. hatta buna bile gerek yok aslında yol versen bile tam yerinde karar olur..
Ahh canım aynısıı banada olduu ve bugün terkedildiim. Herşey çok güzeldii. Ama öyle değilmiş işte. Baktın olmuyor ağırlığını koy ayrılır. Zaten seni kaybetmek istemiyorsa birşeyler yapar seni tekrar kazanmak için. Benim düştüğüm hataya sende düşme. Sonra benim gibi üzülürsün.