Neden dışlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

toprrakk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
58
73
8
26
Arkadaşlar herkese merhaba fikrinizi almak istiyorum sadece ben yurt dışında yaşıyorum eşim ve eşimin ailesi hep buradalar evlendiğimizden beri ben sürekli iyi niyetliydim takılan takılara kadar verdim diğer türlü çok para harcayan biri değilim zaten harcadığımda mutlaka laf oluyor ama ben gene ses çıkarmıyorum kaynanam görümcem ve eltim sürekli beni dışlıyorlar sebebini anlayamadım bunu bir kaç kere dile getirdiğimde bana saçmaladığını söylüyorlar hayır diyorum ben farkındayım herşeyi diyorum bana sen saçmaladığımı söyleyip duruyorlar eltim baya para harcayan biri ve hayatına kimseyi müdahale etmez ama sürekli benim hayatıma müdahale ediyorlar bide üstüne bir oturma olduğu zaman asla aramıyorlar ki biliyorlar benim burada yalnız olduğumu ki bundan önce de bana karşı yapılan çok büyük haksızlıklar olmuştu kaynanam eltim daha yukarda tutuyor keza görümcem de öyle ama eşimden para almayı biliyorlar bi gezme yeme içme olunca eşim hemen çağrıyor ve hemen geliyorlar eşime anlatıyorum bana gösterilen tavırları ama oda anlamıyor sizce abartıyormuyum yada ne yapmalıyım

Eltiniz sizi disliyorsa neden hala onunla görüşme cabasindasin evden çık gez market gez,AVM gez yasadigin yerin meydanında gez kendi kafana gore takıl ne yapacaksın elti, görümce, kayınvalide 3le şeytan üçgeni resmen boşver uzak kalman senin için iyi ama anlamıyorsun

Yurt dışına gideli ne kadar oldu ?
Dil öğrenme sürecine girdiniz mi mesela ?
İşe girip çalışsanız kendi paranızı kazansaniz ve kimseye sormadan özgürce harcasaniz ne güzel olmaz mı ?
Çıkın kendiniz gezin dolaşın kimseye muhtaç değilsiniz.

Kendi sinirlarinizi onemsemezseniz kimse onemsemez. Nerde yaranmaya iyi gelin olmaya calisan birisi varsa ona kotu davranilir zaten bosuna kendinizden ödün verdiginizle kalirsiniz. Bir an once kendinize cevre edinin siz onlari dislayin kimseye ne para ne baska konuda hesapta vermeyin.

Herkesten önce bu kadar verici davranarak kendinizi ilk siz dışlamışsınız. Bu enerjide birini gözden çıkarmak çok kolaydır çevredekiler için. Her şeye susmuşsunuz, her istediklerini vermişsniz. Bu saatten sonra da kolay düzelmez üzgünüm.
Eşiniz de aynı davranıyor çünkü. Hani onda bir ışık görsek, gene bir ihtimal ama.

Evet en baştan beri ben verici alçak gönüllü davrandım çok haklısınız

Bana kalsa zaten kimseye hesap vermem ama eşim ailesine fazlasıyla açıklayıcı verici olduğu için bunun mümkünatı yok

Bir kaç sene oldu tabi ama şuna çalışmıyorum dil seviyem güzel

Bana kalsa zaten kimseye hesap vermem ama eşim ailesine fazlasıyla açıklayıcı verici olduğu için bunun mümkünatı yok
Bastan sinirlarinizi cizmeliydiniz esinize karsi bile. Esiniz ayri bir aile oldugunuzu anlamali sizde buna gore davranin. Gerekirse kavga edin taviz vermeyin.

Hahaha şeytan üçgeni çok iyi
Demek istediğim verdiğim değerin karşılığını bulamıyorum Buda çok koyuyor insana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…