Neden engellemiyor

Zeren1938

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2018
12
2
1
44
mizde birbirimizin kaderi olduguna eminiz ama kavgalar oluyor iste en son yine kavga ettik bende bitirelim dedim oda tmm artik bitir istemiyorum seni dedi bende sinirlendim yazdimda yazdim gururunu kirdim ve sen engelle dedim ama engellemiyor yaziyorum cevapta vermiyor napacam bilmiyorumonu kayp eymek istemiyorum ama oda engellemiyor cevapta vermiyor ne demek bu ??

Sevgilinize sordunuz mu peki mesaj atın neden engellemiyorsun diye cevap vermiyor mu siz engelleyin engellediğinizi de yazın döner büyük ihtimalle tekrar

Sevgilinize sordunuz mu peki mesaj atın neden engellemiyorsun diye cevap vermiyor mu siz engelleyin engellediğinizi de yazın döner büyük ihtimalle tekrar
Canim sordum kac defa ama cevap vermiyor... engellemiyorda beni ozurde diledim gururunu kirdimcunki ama yok

mizde birbirimizin kaderi olduguna eminiz ama kavgalar oluyor iste en son yine kavga ettik bende bitirelim dedim oda tmm artik bitir istemiyorum seni dedi bende sinirlendim yazdimda yazdim gururunu kirdim ve sen engelle dedim ama engellemiyor yaziyorum cevapta vermiyor napacam bilmiyorumonu kayp eymek istemiyorum ama oda engellemiyor cevapta vermiyor ne demek bu ??
Benim ki de öyle yapardı yazardım yazardım arardım barışmak için engellemezdi mesajlarımı açmıyorduda.konuşmak istemiyorum dedi bi kez sadece engellese kabullenip rahatlardım

Engellemek afedersiniz ama biraz ergence geliyor bana. Sonuçta bı ilişki yasamissinix iyi kötü günlerinin olmuş engellemek nedir. Eğer karşı taraf küfür hakaret taciz gibi olaylara girmemişse bende eski sevgilimi engellemek. Bu çok tuhaf bence. Ha bu barışmak istemek anlamına asla gelmiyor. Belki de sizin hala onu sevdiğinizin görmek istiyor egosunu tatmin etmek istiyor o yüzden de engelleniyor olsbilir. İlla ki biz birbirimizin kaderimiz gibi ulvi anlamlar yüklemeyi n

40 yaşında 15 yaş gibi davranmak eğlenceli mi? :)

Back
X