neden erkek çalışmaz

adam çocuklAra baksın siz çalışın?
hani rolleri değişmiş gibi olsanız?
çocuklara da mı bakmaz?

teşekkür ederim araştırıcam keşke kreşler bu kadar pahalı olmasa kreşe verir çalışırdım

Zaten o eve kendin bakıyosun koca herifi doyurcana bakıcıya para ödersin kafan rahat olur aynı kapıya çıkar bence.
Allah yardımcın olsun..

adam çocuklAra baksın siz çalışın?
hani rolleri değişmiş gibi olsanız?
çocuklara da mı bakmaz?
hayır yapmıyor asla bakmaz aksama kadar evde yatıyor ne yaptıysam çalışmaya ıkna edemedim bosanıcam dedım evı terk ettım gene gırmedı işe herkezin eşi çalışıyor bu adam çalışmıyor boşanırsan boşan benı böyle kabul et dıyor nereye kadar çalışmayacak anlamıyorum kı

canım sen çalış paranı biriktir. hayatta kalacağın, kimseye yaslanma hissetmeyeceğin gücü oluştur
sabırlı ol. hee de geç
zamanı vakti geldiğinde 90 dan şutunu atarsın

canım sen çalış paranı biriktir. hayatta kalacağın, kimseye yaslanma hissetmeyeceğin gücü oluştur
sabırlı ol. hee de geç
zamanı vakti geldiğinde 90 dan şutunu atarsın
inş o kadar iş buldum işe gıttıgım ablalara soyledım iş buldular esime genede çalışmadı ona gore işler degılmiş o benım gıbı degılmış her işte çalışamazmış iş aramıyor

bakin her yerde yaziyoruz lutfen dikkate alin artik cocuk icin bosanamiyorum diye bir sey yok o cocugun hayatini zindan etmeyin lutfen zaten adam calismiyor evi sen gecindiriyorsun ailenin yanina gitmek zorunda degilsin bir sure bir siginma evinde kalip calisip para biriktirebilirsin ve emin ol daha iyi birikir su an kocana eve cocuga sen bakiyorsun ayrilinca kendinle cocuga bakarsin gercekten eziyet etmeyin cocugunuza ben Annemi de babami da severim ama ayni evin icinde huzursuz yasam burada anlatamayacagim ozel olan kotu seyler defalarca anneme bosan dedim senin icin katlaniyorum dedi beni daha kotu etti benim icin bosan benim icin katlanma ben daha kotu oluyorum dedim korktu cesaret edemedi hayatinda hic calismamis 58 dogumlu bir bayan en son onunca canina tak etti cunu bende ciddi psikolojik problemler bas gosterdi bababmin buyuk bir hatasinda tak diye bosadi simdi anne evine donmedi kendi evimizdeyiz o hayatinda hi. calismayan kadin hasta bakiyor kimi zaman yatili bazen yarim gun bazi zaman eve getirip evde bakiyor inan bal gibi de geciniyor bende clisiyorum bazen is bulamiyor benden gecinioruz bazen benim isten ayrilmam gerekiyor ya da cikariliuorum ondan gecinioruz ve inan annemin yillardir evliliginde sahip olmadigi ozgurlugu var bir kere kendi ayaklari ustunde durmayi tatti simdi diyorum otur calisma sen bana baktin bende sana bakarim yok ben memnunum diyor o korkan yapamayiz diyen kadin simdi baban donse bile asla kapidan sokmam diyor. Zorluklar cok cektik ilk basta ama inanin simdi ac da kalsak huzur var evimizde diyoruz

boş ver o asalağı ne olduğunu biliyorsun çoçukların bakıma ihtiyaç duymayacak yaşa gelsin . paranı biriktirr
inan gerisi kolay .
böylesi hiç kafaya takılacak insanlar degil . sen kendine ve çoçuklarına bakk

bende 3 yıl once çektım gıttım 3 ay ayrı kaldık çalıştım dıdımdım ama olmadı uvey babamla annem elımde beş kuruş bırakmadan aldılar çoçuhuma sut parası bıle bulamadım gıdecek başka yerımde yoktu bırsurude bunun yanında hakaret kufur cabası kendı basıma ayrı eve çıkamam tek tüfek degılım kı sonunda eşime dönmekten başka çarem kalmadı dondum ama genede çalışmıyor hakkımı sırf çalışmadı için çocuklarıma bunları yasattıgı için helal etmıyorum ona

Siz bıraksanız çalışırmı bi ihtimal. Belli ki size güveniyo.
bıraktım ama gene çalışmadı annesinden para alıyordu oyle geçindirmeye çalışıyordu evi anneside bana bizden para alıyosun dıye yapmadığını bırakmadı o yüzden ben çalışmaya başladım gene çalışmıyor

bende onu bekliyorum çocuklarımın buyuk olsa ben çocuklarımı alıp gıdıcem zaten o zaman kımse durduramaz benı

bende diyorum ki korkmayin zor degil inanin ailenin yanina gitmek zorunda degilsin siginma evleri var bir kac ayda parani biriktirirsin orada

Kv nin evinde oturuyormuşsunuz zaten böyle adamlar genelde anasından babasından karısından geçinirler.
aynen öyle annesi ben boşanma davası açınca sahıp çıktı yemegını yaptı cebıne parasını koydu gıt oğlum çalış demedi ailesine guvenıyor olan sana çocuklarına olur dıyor

bende diyorum ki korkmayin zor degil inanin ailenin yanina gitmek zorunda degilsin siginma evleri var bir kac ayda parani biriktirirsin orada
kadın sığınma evıne hıç gıtmedım gıdmedım daha doğrusu korkuyorum galiba tek basıma basarabılırmıyım

Kimler neler başarıyo boşanın sizde başarırsınız. ...de sinekler uçuşan adama bakmak sizi zaten tüketir psikolojik olarak.
Kafanız rahat olursa gücünüzde fazla olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…