teşekkür ederim araştırıcam keşke kreşler bu kadar pahalı olmasa kreşe verir çalışırdım
kapatmıyorum her yolu düşünüyorum ınan bende kurtulmak ısterdım böyle adamdan çok zor çalışmaması ama çokta korkuyorum hayattan çok ezik bır ınsanım galıbaher yolu kapatıyosun e biz ne diyelim o zaman?
kocanı arayıp çalış ulan diye tehdit mi edelim ne diyelim?
sigortam yok benım ama genede yardımcı olurlar mı samsundayımHangi şehirde siniz bilmiyorum. Ama istanbul da çalışan anneler için ücretsiz yada çok cüzzi fiyatlara devlet kreş leri var. Sosyal hizmetleri arayın. Onlar da size bir çok alternatif sunabilir.
o yıllarca doğru durust çalışmadığı için ben bu işe başlamıştım zaten bır yıl onceSen isi birak mecbir calisacak
YAPMIYORKİ EV İŞLERİNİVallaha ben utandim esinden ev islerini yapsin bari canini cikarin belki kacar da calisir
yok sadece sorun çalışmayıp eve bakmamasıBu konu disinda bosanmani gerektircek baska sebebin varmi
Ben diyorum ki ona 5 kurus vermezdim. Butun para bende durur sadece ve sadece cocuklar ve kendim icin harcardim. Bir de bunu dene. Onun da hic bir seyini yapma. Camasirini bile yikama. Madem bos kendi yapsin.işte yeni başladım evın eksıklerını kendım görmeye önceden butun parayı ona verıyordum şimdi kendım alıyorum eksıkleri
Sizce başka gerekçeye ihtiyaç var mı.?Bu konu disinda bosanmani gerektircek baska sebebin varmi
kapıcılık işi bulduk girmedi o kadar yalvardım oysaki ben köpek gibi çalışıyorum hem evı goruyorum hem çocuklara hemde yemek utu temızlıgı yapıyorum ama o hiçbirşey yapmıyor bıraz uzerıne fazla gıtsem bağırsam çağırsam dövmeye kalkıyor benı evden kovuyor
sen çalıştığın için çalışmıyoraslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu
aslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu
8 Yıllık evliyim demişsiniz, 16 yaşında mı evlendiniz. Bence erken yaşta evlilik yapılmamalı, kaldı ki siz çocuk yaşta evlenmişsiniz. Rabbim kolaylık versin, Aklıma hiçbir çare gelmedi.aslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu
Bacimmmm sen evini kendin gecindiriyorsan neden ailene siginacaksinki,kirani elektirigini kendin ödeme gücündeysen o cocuklara sonuna kadar bakarsin ama yaslari kücük iseaslında buraya neden yazıyorum bilmiyorum 8 yıllık evliyim bu zamana kadar çok şeyler yasadık ama herseye katlandım artık buna katlanamıyorum bittim tükendim artık eşim hangi işe girse çıktı sabredemedi hep çalışmakta hiç gözü yok ben evlere temizliğe gidiyorum 1 yıldan beri ama eşim çalışmıyor ne iş bulsak bana göre değil diyor ama benim suçum ne ben çalışıyorum keşke oda çalışsa hep inandım ona güvendim kendimi kandırmışım meğer yerle yeksan etti beni sağlıklı güçlü kuvvetli bir adam ama çalışmıyor her huyuna suyuna katlandım güzel sözle yalvardım olmadı konuştum olmadı bagırdim çağırdım olmadı neden çalışmıyor şimdi herkez boşan diyecek boşanamam sahip çıkacak kimse yok 3 yıl evvelde aynı sorunla boşanma davası açtım ailen kapısını açtı ama cehennemi yasattılar bana kimseye sırtımı dayayamıyorum herkez sırtımdan hançerliyor çocuklarımın günahı ne peki onlara bakacak maddi imkanım yok çok küçükler şimdi aileme gitsem sığıntı gibi yaşayacam hayatımı ben herşeye katlanırımda peki ya çocuklarım keşke çalışsaydı eşim çok sey ıstemedım ki hayattan çalışıp evine getıren bır eş sadece azda olsa çalışaydı neyin bedeli bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?