neden erkek çalışmaz

her yolu kapatıyosun e biz ne diyelim o zaman?
kocanı arayıp çalış ulan diye tehdit mi edelim ne diyelim?

kızlar çok sagolun guçlendırdınız benı arastıracam kadın sığınma evlerını parayıda ona artık vermıycem inş yola gelir

teşekkür ederim araştırıcam keşke kreşler bu kadar pahalı olmasa kreşe verir çalışırdım

Hangi şehirde siniz bilmiyorum. Ama istanbul da çalışan anneler için ücretsiz yada çok cüzzi fiyatlara devlet kreş leri var. Sosyal hizmetleri arayın. Onlar da size bir çok alternatif sunabilir.

her yolu kapatıyosun e biz ne diyelim o zaman?
kocanı arayıp çalış ulan diye tehdit mi edelim ne diyelim?
kapatmıyorum her yolu düşünüyorum ınan bende kurtulmak ısterdım böyle adamdan çok zor çalışmaması ama çokta korkuyorum hayattan çok ezik bır ınsanım galıba

Hangi şehirde siniz bilmiyorum. Ama istanbul da çalışan anneler için ücretsiz yada çok cüzzi fiyatlara devlet kreş leri var. Sosyal hizmetleri arayın. Onlar da size bir çok alternatif sunabilir.
sigortam yok benım ama genede yardımcı olurlar mı samsundayım

işte yeni başladım evın eksıklerını kendım görmeye önceden butun parayı ona verıyordum şimdi kendım alıyorum eksıkleri
Ben diyorum ki ona 5 kurus vermezdim. Butun para bende durur sadece ve sadece cocuklar ve kendim icin harcardim. Bir de bunu dene. Onun da hic bir seyini yapma. Camasirini bile yikama. Madem bos kendi yapsin.

Ablacığım bu adamın zaten sana bir katkısı yok ki, sırtında kambur olarak taşıyorsun.

At gitsin evden. Kazandığın parayı bu itin boğazına ziyan etmek zorunda değilsin.

Benim babamda boyle bir adamdi cocuklugumdan beri her isten cikar calismazdi onceleri aklim ermiyordu sonra sonra babama kinlenmeye basladim cunku butun yuk annemin omuzlarinda o keyf pesindeydi artik ondan nefret ediyorum

Senin cocuklarinda babalarindan nefret edicek
Etmelilerde bence boyle babalara evlat sevgisi hak degil.
Simdi Evlendim esim babamin tam tersi ve bana karsi sefkat dolu cok sukur babamla iletismimi kestim aramiyorum sormuyorum bi annemi arayip soruyorum o benim herseyim.
Kapima dayansa bi lokma istese asla vermem bende yarattigi psikolojiyi travmalari bi ben bilirim cunku.

ohooo adamin size yapmadigi kalmamis daha ne yaparsa bosanacaksiniz
böyle asalaklari besleyeceginize çocuklarınızın huzurlu bır hayatı olur

sen çalıştığın için çalışmıyor

8 Yıllık evliyim demişsiniz, 16 yaşında mı evlendiniz. Bence erken yaşta evlilik yapılmamalı, kaldı ki siz çocuk yaşta evlenmişsiniz. Rabbim kolaylık versin, Aklıma hiçbir çare gelmedi.

en büyük hatayı eşiniz çalışmazken siz çalışarak yapmışsınız..
evde gerekirse aç oturun ama çalışmayın...
adam nasılsa eve ekmek geliyor diye salmış ipleri..
tabi çalışmaz..siz çalıştığınız sürecede öylece yatar daha beklemeyin çalışmasını..

Bacimmmm sen evini kendin gecindiriyorsan neden ailene siginacaksinki,kirani elektirigini kendin ödeme gücündeysen o cocuklara sonuna kadar bakarsin ama yaslari kücük ise (krese verip calisman lazim buda cok büyük masrafannen bakmazmi sen isdeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…