neden erkek çalışmaz

O asalakliga alismis bir kez. Niye calissin ki? Evi gecindiren biri var nasilsa. Siz de gorevler tersine donmus. O zaman madem calismiyor ev temizligi yemek utu camasiri da o yapsin. Cocuklara da o baksin. Iste calismiyorsa evde calissin. Allah bilir isten eve gelip bir de adama hizmet ediyorsunuzdur. Ailesiyle konustunuz mu?

Sırf bu konuyu tartışmak için portala giRdim. Ben çalışmayan erkekle hayatta yapamam diyen biri olarak arkadaş olarak sevip sonra hoşlandığım biriyle çıkıyorum. Çalışmayan erkekle yapamam gibi inandığınız doğrular ilişkinin içine alışkanlık girince tamamen yerle bir oluyor. 1 yıl geçti onlarca iş imkanı için tanıdıklarımı devreye soktum. Hiç birine giremedi (veya bana giremediğini söyledi) ve iş aramıyor. Ama evde miskin oturabiliyor. Ben evde oturmayı sevmiyorum. Onun bu rahatlığı beni dinginleştiriyo derken beni dibe çektiğini farkettim. Seni de bu durum dibe çekiyor, hayata karşı motivasyonunu kırıyor. Eminim çocuklara da bu negatif durumu hissettiriyorsundur. Ben de harekete geçmek ve durmak arasında kararsızım ama harekete geçmek gerekiyor. Eşinin ailesinin yanına gitme, kendi ailenden destek al derim. Arkadaşlarına danış mutlaka ve sosyal çevreni kaybetme. Benim bütün arkadaşlarım ve büyüklerim devam etmemek taraftarı. Sana ve çocuklarına zarar vermeyecek bir karaktere sahipse kendi hayatına ve çocuklarına odaklan. Seni kaybetme korkusu yaşattığında da harekete geçiyor. Ama dediğim gibi şiddet yanlısı psikolojik sorunlu biriyse aman sakın dikkat et hareketlerine! Umarım gün geçtikçe daha objektif bakabilirsin olaylara. Sonuçta ilişkiye mutlu olmak için adım atıyoruz, üzüntü için değil...

O asalakliga alismis bir kez. Niye calissin ki? Evi gecindiren biri var nasilsa. Siz de gorevler tersine donmus. O zaman madem calismiyor ev temizligi yemek utu camasiri da o yapsin. Cocuklara da o baksin. Iste calismiyorsa evde calissin. Allah bilir isten eve gelip bir de adama hizmet ediyorsunuzdur. Ailesiyle konustunuz mu?

Kimler neler başarıyo boşanın sizde başarırsınız. ...de sinekler uçuşan adama bakmak sizi zaten tüketir psikolojik olarak.
Kafanız rahat olursa gücünüzde fazla olur..
kadın sığınma evınde gene ev temızlıgıne gıdebılırmıyım nerden arastırabılırım

evet akşamdan yemeklerımı yapıyorum ev temızlıgımı konuştum aılesıyle ama annesı babası hıçbırsey yapmıyor ozellıkle kv sen çalış ne olacak dıyor

kapıcılık işi bulduk girmedi o kadar yalvardım oysaki ben köpek gibi çalışıyorum hem evı goruyorum hem çocuklara hemde yemek utu temızlıgı yapıyorum ama o hiçbirşey yapmıyor bıraz uzerıne fazla gıtsem bağırsam çağırsam dövmeye kalkıyor benı evden kovuyor

Ne diye calismayan adam ile cocuk yapiyorsun ya?? Birak korunmayi, öylesi ile insan sevismek bile istemez be! Ve cocugunu düsünüyorsan, bosanirsin. Kadin siginma evine gidersin ve yine bosanirsin. O cocuk yoksa ilerde babasinin calismamasini normal bulacak, yasadiginiz "evliligi" normal bulacak.

Yani ya bosanacaksin, yada kabul edip ses cikarmayacaksin. Secim senin.

kadın sığınma evıne hıç gıtmedım gıdmedım daha doğrusu korkuyorum galiba tek basıma basarabılırmıyım
ablacim daha guzel basarirsin mantikli dusun biraz sakinles en fazla ne olabilir ki bak kendini kandirma bu adam bu zamana kadar neyse oyle devam edecek sen hem kocaya hem eve hem cocuga hem kendine bakiyorsun ve gecinebiliyorsun demekki sadece kendine ve cocuguna bakabilirsin o annengil parani almis diye gecinememissin sen gitme onlara

Peki siz kazandiginizdan ona 5 kurus vermeseniz. Evde adami yok farzetseniz.
En kotu ihtimal kadin siginma evleri. Bir de mor cati var sanirim. Oralarda bildigim kadariyla ise de yerlestiriyorlar. Bence bir arastirin. Her ilde kadin siginma evleri var. Hatta esinizden siddet goruyorsaniz baska bir ile bile yerlestiriyorlar.

sığınacak yerim yok demişsinizde atın adamı evden bir boğaz eksilir zaten siz çalışıyormuşsunuz bir yere sığınmanız gerekmiyorki.. koyun kapıya gitsin anasının evinde yatsın .. madem kv niz sen çalışsan ne olurki diyor birazda oğluna bakmak için kendi çalışsın..

ınandım çalışcam dedi söz verdi ama sözlerini tutmadı çok haklsınız güvenmemem lazımdı aldıramadım çocuk olunca ama pişmanın

ev benim degilki kv polisle atar beni evden ailesi gul gıbı bakıyor zaten ona cebıne harçlığını koyuyorlar ama kımse gıt çalış demiyor ona

Onun sana bir katkısı yok ki.. ayril ve tek basina bak cocuklarina. Omrunun sonuna kadar ona mi bakacaksin?

Hayir zaten faydasi yoksa kavga et at kapiya calisan sensin eve bakan bi bogaz eksilir sana bakamam de defol git de onurlu ol de ben milletin tuvaletini temizliyorum biraz utande ciksin gitsin sonra bosanirsin

bu aydan sonra vermeme kararı aldım ama nasıl yapıcam bılmıyorum eve hıçbırsey almıyor ben ışteyken çocuklar ne yiyecek bende eve bırsey almazsam

Hasta, bakıma muhtaç, yatalak, yaşlı birisinin yatılı bakıcılığını yapıp, çocuğunuzu da yanınıza alabilirsiniz. Mor çatı, kadın sığınma evleri gibi, kadın dayanışma yerlerine başvurabilirsiniz. Ya da temizliğe gittiğiniz ev sahiplerinden, size iş ve kalacak yer hakkında destek olmalarını isteyebilirsiniz. İnsan yeter ki yapmak istesin.

Hayir zaten faydasi yoksa kavga et at kapiya calisan sensin eve bakan bi bogaz eksilir sana bakamam de defol git de onurlu ol de ben milletin tuvaletini temizliyorum biraz utande ciksin gitsin sonra bosanirsin
gıtmıyor işte benim evim diyor sen git dıyor ne yapsamda gıtmedi çalışıp eve vermek zorundaymışım yoksa çocuklarına annesi bakmazmış hergun tehdıt edıyorlar annesiyle

araştırıyorum o tarz işler inş bulurum

bu aydan sonra vermeme kararı aldım ama nasıl yapıcam bılmıyorum eve hıçbırsey almıyor ben ışteyken çocuklar ne yiyecek bende eve bırsey almazsam
Oyle degil. Zaten yemegi siz yapiyormussunuz. Adama harclik vermeyin. Evin ihtiyaclarini alin ama adama 5 kurus vermeyin. Hic bir ihtitacini karsilamayin. adamin onune ben olsam yemek dahi koymazdim. camasirlarini yikamazdim. Telefon paeasini falan odemezdim. Sifir para sifir hizmet ederdim. Sadece cocuklarima bakardim. Adam ol madem calismiyorsun camasirlarini da kendin yika yemegini de kendin yap derdim.

işte yeni başladım evın eksıklerını kendım görmeye önceden butun parayı ona verıyordum şimdi kendım alıyorum eksıkleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…