Neden esim iskolik ?

Evde ortak bir paylaşımınız olmuyor mu. Ne bileyim film dizi izlemek sohbet etmek dedikodu yapmak falan?? Çocuğunuz var mı?

Aklı işte derken ne yapıyor mesela? Benim eşiminde evde takip etmesi gereken şeyler oluyor, oda işinin bir parçası olduğundan sorun etmiyorum edecek bir durumda yok zaten.

Eşiniz size zaman mi ayırmıyor?

Oğlaklar aşırı hırslıdır diye biliyorum bundan mütevellit birilerinden daha yükseklere çıkmak için çabalıyor olabilir. Tabi bunlarla alakası olmadan ekmek parası için de işkolik olma ihtimali yok değil.

Bilgisayar mühendisiymiş ya eşi, tüm akşam bilgisayarla uğraşan bir eşi var muhtemelen kadın ona içerliyor olabilir, bu kadar zalım olmayın

Valla neye içerlediğini bilemiyoruz yazdığı kadar yorum yapabiliyoruz Belki de içerlemiyordur öylesine yazmıştır biz kendi kendimize yorum yapıyor da olabiliriz

Bilgisayar mühendisi oğlak burcu iskolik bir eşim var .. evde hep akli işte ..
Ne güzel en azından işkolik gözünüzün önünde oturup ekmeğinin peşinde koşuluyor. Ya oyun oynasaydı pubg gibi daha kötü değilmi bende muhasebeciyim yetişemedim zaman eve iş getirip calisiyorum

Sevgilimde bende aynı sektörde üstelik aynı kurumun farklı şubelerinin yöneticisiyiz bol bol iş konuşur arada birbirimizin davranışlarını eleştirir ,
En kötüsü de magazinini yaparız ,onun sevgilisi şunun busu şeklinde gıybet tavan birimiz ikizler diğeri aslan ne alakaysa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…