Neden estetik yaptirmak istiyoruz?

Elitemutlu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
222
147
49
Arkadaslar,bur sayfayi sadece acaba gercekten ihtiyaci iz oldugu icin mi estetik istiyoruz yoksa psikolojik sorunlarimizdan dolayi mi istiyoruz diye actim, isterseniz ilk Ben cevap vereyim:
Benim kendimle ilgili psikolojik sorunlarim var,genc kizligimdan beri kilo problemim,dis goruntumle ugrasmalarim vardir. Daha 18 de gamze yaptirmaya gitmistim, prof arman cagdas bana simarik deyip beni nerdeyse kovmustu, sonra 19 da liposuction yaptirdim,bu estetik merakim Anne olunca ya dek surdu,bebegi buyutup universiteye koydum yine basladim kendimle ugrasma ya:)))

eliteeee...supersiiinnnnnn...hayırlı olsun başlığınnn...ilk msj da benden olsun ne de olsa yönlendiricin benimmmmmm...

evet haklısın, ben ilk estetiğim deli aşıkken yaptırdım, şimdi estetiğim boşanma arifesindeyken yaptırıyorum....temel sebep nedir diye soruyorum kendime,adamlar yüzünden mi? belki itici faktör oluyordur inkar edilemez ama gerçekten birinci ve asıl sebebim kendim. çoook inandığım motto m: ışıldayım ki etrafım da ışıldasın.

evet haklısın, ben ilk estetiğim deli aşıkken yaptırdım, şimdi estetiğim boşanma arifesindeyken yaptırıyorum....temel sebep nedir diye soruyorum kendime,adamlar yüzünden mi? belki itici faktör oluyordur inkar edilemez ama gerçekten birinci ve asıl sebebim kendim. çoook inandığım motto m: ışıldayım ki etrafım da ışıldasın.
canım kesınlıkle oyle benım eşim olucakta benı aldattı 25 yasındayım evlendıgımde 27 yasında ayrıldım aksarayda özbeklerle ruslarla daha kımlerle aldattı sonra noldu cöktüm resmen degersızlık hıssıne kapıldım yanlış seyler yaptırdım yuzume sımdıonun bedelını oduyorum

Benim kendimle ilgili problemlerim var, 48 kiloyken diyet yapardim, 48 kilo ile basen liposuction yaptirdim, sonra gobek lipo yaptirdim, hep kendimle ugrastim,eger baska bir mesgalem yoksa hep kendimle savastim,simd 64 kiloyum ve hayatim boyunca tonlarca basarisiz diyet yaptim,sanirim Benim problemim bende:KK43:
Esim cok iyi biri ,mutlu bir evliligim var AMA Ben yine estetik yaptiriyorum ve buradan anliyorum ki,Benim yaptirdiklarim ve ya yaptiracaklarim a disardan etki yok fazla:)

black tulip cook üzüldüm, nasıl da yaralandı ruhun coook iyi anlıyorum, anlatsana biraz nasıl atlattın ...nasıl kabullendin .

canım kesınlıkle oyle benım eşim olucakta benı aldattı 25 yasındayım evlendıgımde 27 yasında ayrıldım aksarayda özbeklerle ruslarla daha kımlerle aldattı sonra noldu cöktüm resmen degersızlık hıssıne kapıldım yanlış seyler yaptırdım yuzume sımdıonun bedelını oduyorum
Aldatilmayi cok arastirdim arkadasim, inan ki aldatan kisinin kendi karekteri ile alakali bu durum, sizinle hic alakasi yok. Bir arkadasim vardi bebek gibi kizdi,kocasi cirkin yasli bir seydi AMA kizi hep aldatiyordu. Ben esimin pijamalari ile dolasmiyorum evde oyle paspalim ki ,Ben olsam esimin yerinde beni bosarim:))) AMA bosamiyor,aldatmiyor cunku karekteri duzgun.

senı cokıyı anlıyorum yasadıklarını hıslerını bırd bebeklerın var demekkıcok guclu hatunsun Masallah sana kendını hıc bırakma nekadar guclu nekadar umursamaz olursan okadar degerın artıyo

benimde vücudum çok iyi boyum 178 kilom 58 gözlerimde renkli ama kimle buluşsam yüzü güzel değil diyor. burnum biraz büyük. yaş oldu 28 burnumu estetik yaptıracağım
burun yuz profılını cok etkılıyo gercekten manken gıbısınız masallah boyunuzu posunuzu hazmedemıyolardır :)

benimde vücudum çok iyi boyum 178 kilom 58 gözlerimde renkli ama kimle buluşsam yüzü güzel değil diyor. burnum biraz büyük. yaş oldu 28 burnumu estetik yaptıracağım
Sen kendini begeniyormusun? Barbara Streisand in burnu da buyuk AMA Kadin kendini oyle seviyor ve insanlarda onu begeniyorlar. Sen kendini begenmiyorsan yaptir,baskasi icin yaptirma,baskasinin sozunden etkilenme bence

Aldatilmayi cok arastirdim arkadasim, inan ki aldatan kisinin kendi karekteri ile alakali bu durum, sizinle hic alakasi yok. Bir arkadasim vardi bebek gibi kizdi,kocasi cirkin yasli bir seydi AMA kizi hep aldatiyordu. Ben esimin pijamalari ile dolasmiyorum evde oyle paspalim ki ,Ben olsam esimin yerinde beni bosarim:))) AMA bosamiyor,aldatmiyor cunku karekteri duzgun.
masallah dıyelım ozaman Allah bozmasın omur boyu sursun İnsallah

balck teşekkür ederim ,anladığın için çünkü ben bu olayı kimselere anlatamadım, çünkü zaten eşim yurtdışında ,kimse bilmiyor , bana cook agır gelen bana ve etrafa süper aşık görünüp de bunu yapması, yani bana ölüyorum sana aşığım deyip sevgili buluyor kendine ,keşke acık acık söyleseydi inan bu kadar üzülmezdim.

balck teşekkür ederim ,anladığın için çünkü ben bu olayı kimselere anlatamadım, çünkü zaten eşim yurtdışında ,kimse bilmiyor , bana cook agır gelen bana ve etrafa süper aşık görünüp de bunu yapması, yani bana ölüyorum sana aşığım deyip sevgili buluyor kendine ,keşke acık acık söyleseydi inan bu kadar üzülmezdim.

Sizzler ne kadar zekisiniz, Ben aldatilsam bile anlamazdim sanirim, sen nasil öğrendin ?

Sen kendini begeniyormusun? Barbara Streisand in burnu da buyuk AMA Kadin kendini oyle seviyor ve insanlarda onu begeniyorlar. Sen kendini begenmiyorsan yaptir,baskasi icin yaptirma,baskasinin sozunden etkilenme bence
valla tınlamıyodum ama yaş ilerledikçe acaba? demeye başladım
burun yuz profılını cok etkılıyo gercekten manken gıbısınız masallah boyunuzu posunuzu hazmedemıyolardır :)
yok ay. çekemediklerini düşünmedim hiç. uzun boyunda zorlukları var. mesela boyuna göre koca bulamama, topuklu giyince kazulete dönme ama yinede topuklu ayakkabıdan vazgeçememe gibi

X