- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 40
hep kadinlar cabaliyor zayif olayim bakimli olayim. tamam tabiki olacagiz da ama bu kendimize saygimizdan kendimizi mutlu hissetmek icin istedigimiz birsey olmali. valla sibel can cirkin mi simdi. balik etli kadin da cok guzel olabilir. ama tabiki herkes fit ve daha naif daha zarif daha ince olmak ister. ama es icin arkadas icin laf soyleyen komsu icin kilo almissin diyen kotu kalpli akraba icin bizi boyle cendereye sokmalarina asiri sinir oluyorum. ERKEKLER KULUBU OLSA kac adam esinin kilo almissin demesini dert eder. hep bizler uzulen incinen tarafiz. onlara desek ben gobegimle yakisikliyim hadi bi tatli koy da yiyelim ahahahah diye okuz gibi cevap verip gevis getire getire mac yorumu izlerler. biz de bunu dert edip gece 3 de derman arariz. siz zayiflamayi takinti yapmadan verebildiginiz kadar verin veremezseniz de onu rencide edip ders verin :/
- Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak
bravo agziniza daglik.... aynen de oyle. et pilav tatli isterler killi gobeklerine bakmadan da laf soylerler bizlere. onlar da karin kasi yapsin biz de bingildayan yan yagli adamdan haz etmiyoruz belki. kadin evini mi cevirsin duzenlesin yemek mi yapsin cocuk mu baksin ise mi gitsin ise gitmese de evin herseyiyle ilgilenip utu camasir bulasik mutfak alisverisi yemek bunlar da yetmezmis gibi kayinvalide es dost akraba kaprisi ki ceksin aksama bakimli mi olsun ince mi olsun gece istekli mi olsun sabah erken mi kalksin...bence oldu olucak burnumuzda top cevirirken de elimizde 3 portakali dondurup ipte bisikletle gezelim neden olmasin :) sirkteki maymunuz ya hani zatenİlk günkü gibi olmak nasıl birsey..
Kilo alınmayacak mi yüz kirismayacak mi
Saçlar beyazlamayacak mi..
Dış görünüşte değişiklik olduğunda eşini kiranlardan hiç haz etmiyorum.. Ne kadar rahatsız olursan ol kırma.. hele kilo konusunda..
Enistem 1 aylık anne olan ablama ay selülit dolmussun demişti pat diye yanımızda..
Eş stresten sıkıntıdan vs yemeye kendini verdiğinde konuşsun bu eşler.. o zaman destek olsunlar.. Hamile iken diyetisyen spor vs teşvik etsin.. çocuğa baksın da eşi spora yürüyüşe gitsin.. pilavsiz sofraya oturmak sebze yemem et ver bana et demesinler de sağlıklı beslenmeye birlikte uğraşsinlar.. çok kızıyorum bir annenin bir de bu konuda düşünüp üzülup yorulmasına.
İnşallah kendi sağlığınız ve mutluluğunuz için istediğiniz kiloya donersiniz..
aaa bir de unutmusum...erkeklerin her istedigi yapilsin ama kadin asla agzini acip da bir talepte bulunmasin. guzel soz bekeyip kafa utulemesin. bir sey isteyip masraf cikarmasin . ama incecik olsun mumkunse olsun yani. isteyenin 1 yuzu yapmayanin ...iste bu erkekler biyle bencil boyle hadsiz boyle suursuz olabiliyorlar malesef...bir dusunun dimi esim neler yapiyor. bir dogum yapti. benim cocugumu dogurdu bakkal hasan efendinin degil. bir saygi duy ya bari saygili taklidi yap. tutmus zayif istermis gidip somaliden evlenseymis o zaman. haspinallah ya cok sinirlendim parmaklarimi durduramiyorum resmemİlk günkü gibi olmak nasıl birsey..
Kilo alınmayacak mi yüz kirismayacak mi
Saçlar beyazlamayacak mi..
Dış görünüşte değişiklik olduğunda eşini kiranlardan hiç haz etmiyorum.. Ne kadar rahatsız olursan ol kırma.. hele kilo konusunda..
Enistem 1 aylık anne olan ablama ay selülit dolmussun demişti pat diye yanımızda..
Eş stresten sıkıntıdan vs yemeye kendini verdiğinde konuşsun bu eşler.. o zaman destek olsunlar.. Hamile iken diyetisyen spor vs teşvik etsin.. çocuğa baksın da eşi spora yürüyüşe gitsin.. pilavsiz sofraya oturmak sebze yemem et ver bana et demesinler de sağlıklı beslenmeye birlikte uğraşsinlar.. çok kızıyorum bir annenin bir de bu konuda düşünüp üzülup yorulmasına.
İnşallah kendi sağlığınız ve mutluluğunuz için istediğiniz kiloya donersiniz..
esiniz dogum yapmadi sanirim o yuzden bir kadinla kiyaslanmasi mantikli degil bence. ayrica herkes dogum kilolarini kolay veremiyor malesef. ablam 2 yildir ugrasiyor yine de hamilelikten onceki hali gibi olamiyor. zaten konu sahibi de takmasa ugrasmasa onemsemese buraya bile yazmaz. sorun esinin "tarzi ve karisina kendini kotu hisstturmesi" bakin ne kadar ters ve soguk davraniyor ki esi benimle neden evlendi ki deme geregi duyuyor. bu kadar onemli olmamali kilo. ugrasiyormus hanfendi de napsin karnini mi kesip atsin. bazi insanlar cok kolay kilo verir bazilari veremez. ayrica ciddi saglik problemlerim oldu demis. tv karsisinda pizza gofret cola yiyip icip kilo alsa size sonuna kadar katilirim. ayrica hanimefendi hep kalin yapiliymis. nasil en fazla 60 ol isstiyorum diyebilir bir es karisina. herkesin bir vucut tipi kemik yapisi var. ben esimden 10 kilo aldi diye soguyacaksam zaten hemen soguyum. sogumak ilimak bu kadar mi kolay.demiyorun ki bakimsiz olsun pis olsun leş gibi koksun ben sadece bir kadinin onurunu 10 kilo icin kimse zedelememeli diye dusunuyorum.ama tabiki insan esinin gorunusune obem vermesini ister. bu zaten olmali. ama kirarak orseleyerek degil. insanin gururunun kirilmasi en kotu sey...Bence neden evlendi benimle demeye hakkınız yok. Şöyle ki, benim eşim de evlendigimizde kiloluydu, evlendim, ama su an obez! Kilolu ayrı birsey, obez ayri birsey..sinir oluyorum esimin kilo vermek icin birsey yapmamasına, yediği tahin gözüme batıyor çünku aşırı kilolu. Boy 187, kilo evlendigimizde 98 civarydi, simdi 118 falan..20 kilo fark var. Az mi sizce ? Ben de doğum yaptim, ustelik hamileligimde 30 kilo aldim ama üç beş ayda verdim hamilelik kilolarimi. Bogazimi tuttum dogumdan sonra. Valla Kimse demesin esin icin degil de kendin için zayıfla !! Kendini dusunmuyorsa bir Insan, esi icin zayıflamak zorunda. Nasıl ki esiniz yatakta da uzaklaşmış sizden, ben de ayniyim.esim hep der ki eskiden sexi gecelikler giyerdin simdi giymiyorsun saldin kendini !! Asıl sen kendini saldin demek geliyor icimden, demiyorum kirmayayim diye..giymiyorum sexi gecelik ve giymicem de.evlendim diye 118 mi olmasi lazım. Sonra da neden evlendi benimle mi dicek yani bir de acaba benimki de !!
ben sahsen esimi kırmamak icin susuyorum, hatta yazmıştım okuduysaniz. Ama bir de su var, konu sahibi bir yorumunda yazmıştı, " yalan degil yedim mi yiyorum gibi birsey yazmıştı, cumleyi ram hatırlamıyorum ama fazla yedigini yazmıştı. Valla bu durumda sağlık problemleri de bahaneymis gibi geliyor bana. Bilemem tabii ki..ha bir de diyorsunuz ya hani herkes kolay veremiyor doğum kilosunu diye, benim kolaylıkla verdiğimi kim söyledi, boğazını tutmak kolay degil tabii.ve ben başardım bunu. Bilemiyorum, benim fikrim, eşi haklı.esiniz dogum yapmadi sanirim o yuzden bir kadinla kiyaslanmasi mantikli degil bence. ayrica herkes dogum kilolarini kolay veremiyor malesef. ablam 2 yildir ugrasiyor yine de hamilelikten onceki hali gibi olamiyor. zaten konu sahibi de takmasa ugrasmasa onemsemese buraya bile yazmaz. sorun esinin "tarzi ve karisina kendini kotu hisstturmesi" bakin ne kadar ters ve soguk davraniyor ki esi benimle neden evlendi ki deme geregi duyuyor. bu kadar onemli olmamali kilo. ugrasiyormus hanfendi de napsin karnini mi kesip atsin. bazi insanlar cok kolay kilo verir bazilari veremez. ayrica ciddi saglik problemlerim oldu demis. tv karsisinda pizza gofret cola yiyip icip kilo alsa size sonuna kadar katilirim. ayrica hanimefendi hep kalin yapiliymis. nasil en fazla 60 ol isstiyorum diyebilir bir es karisina. herkesin bir vucut tipi kemik yapisi var. ben esimden 10 kilo aldi diye soguyacaksam zaten hemen soguyum. sogumak ilimak bu kadar mi kolay.demiyorun ki bakimsiz olsun pis olsun leş gibi koksun ben sadece bir kadinin onurunu 10 kilo icin kimse zedelememeli diye dusunuyorum.ama tabiki insan esinin gorunusune obem vermesini ister. bu zaten olmali. ama kirarak orseleyerek degil. insanin gururunun kirilmasi en kotu sey...
Ooo... Ben 100 kiloyum. Eşim 62... Boyu da çok uzun. Şimdilik ses etmiyor pek... Canım senin zayiflaman lazım falan diyor.Böyle baskı yapsa, git zayıf birini bul kendine derdim. Sen de öyle yap canım.
- Arkadaslar esimin bana deli dumrul aşık olduğu benim.icin cok cabaladigi bir iliskinin ardından 3 yillik evliyiz boyum 172 ilk tanistigimizda 70 kiloydum hicbir zaman cok zayif olmadim.dogum ve ciddi sağlık problemlerinin ardindan su an 90 kiloyum cok uzun bir suredir surekli diyet ve bir patlama haliyle bozma duzenindeyim.esim ise kilo konusunda cok ama cok takıntılı 60 en fazla 65 olmami istiyor.devamli dile getiriyor.elimden geleni yapiyorum cabaliyorum .benim anlamadigim bu kadar zayiflik takıntısı olan biri neden benimle evlendi.beni cok sevdigini dusunuyordum o zamanda 40 bedendim yani zayif degilki neden bu kadar pesimden kostu madem.soruyorum cevapsiz.sonucta benim evlenip cocuk yapinca zayiflayacagimi dusunmedi herhalde 40 bedenken.artik bana bakislarinda ask görmüyorum evet seviyor ama hepsi bu.acaba ben onun bana olan sevgisini mi gözümde buyuttum.bilmiyorum kafam allak bullak
Bir dakika bir dakika.. Ya ben 158 boya 52 kiloyum. Ben de mi sismanim ya. Siz kendinizi nasil zayif bulmuyorsunuz? Yani zayif bulmasan da sisman da bulunmaz ki.. Yaaa simdi durduk yere huylandim kendimden. Demek disaridan kilolu duruyorum. Hasta ruh gibi taktim ama ben simdi
Bu arada konu sahibi, gaza gel ve ver kilolarini. Azme bakiyor bir tek. O laflari aynen iade edecegin gün icin bence su andan itibaren karar ver ve beyninde bitir su isi.
Yapabilirsin. Inan cok güclüsün, su erkeklerin agzina laf vermeyecek kadar güclüyüz aslinda. Karar vermemize bakar.
Yag aldirmak istedim onuda istemiyor.spor yap diyor kendisi yaptirmaya çalışıyor evet hicbir kiyafetim uzerime olmuyor bende bu durumdan mutsuzum bisi demese bile görüyorum ben o bakışları. Ama bence haksizlik benimle evlenmesi cunku aşırı takıntı ki benden yatakta bile uzaklasacak kadar o zaman ilk baştan ona gore bir secim yaparsın .soyle bir dipnot ben cok iyi yemek yaparim oda lop lop götürür bende arada gume giderim maalesef iradem cok zayif.daha öncede soyledim esim kendi kilosuna cok dikkat eder ama ortada bi baklava kas falan yok yani.erkeklerin bazilari balik etki sever oyle biri olsa derimki bende cok abarttim hemwn toparlanmam lazim gene biraz anlarim.ama sen kilodan nefret eden birisin bu bana yapilmis bir haksizlik sen benim peşimde kos kos zorla kendine aşık et evlen sonrada bana kiloyu bahane et bu hir haksızlık. Kilo vermem kesinlikle gerekiyor bunu biliyorum kendim icin bunuda biliyorum ama yediremiyorum biseyleri kendime
Tabiki sormadi ama ne olduğumu biliyordu yanlış anlamayin kendimi haklı çıkarma derdindeyim değilim ben ama sanırım cok bozugum bisilerwE canım 5 kilo fazlayla 25 kilo fazla bir mi, adam sana o zaman sen kaç kilosun diye sordu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?